61 časť

1.2K 40 8
                                    

,,takže . .“ chcel som nejakým spôsobom zmeniť tému , vedel som , že ak by som sa prestal ovlásať nedopadlo by to na tomto mieste najlepšie . Vedel som , že ak by som sa jej pozrel do očí už nikdy by som sa nevedel sústrediť na tie veci , ktoré som mal dokonalo nabiflené . Nevšímal som si jej pohľad , nevšímal som si dokonca ani to ako sa postavila a podišla ku mne bližšie .

Preboha prečo to vlastne robí? Prečo sa ma snaží odlákať a . . .

A v tom som to urobil . odvrátil som zrak od bodu , ktorý som si stanovil a pozrel sa do jej očí ktoré ma celého ovládli .

,,Chcem aby ste nám ukázali niečo viac“ povedala s úsmevom  na tvári pričom siahla svojou rukou po mojích nohaviciach . Pritiahla si ma bližšie , sledoval som reakciu ľudí , ktorý sa nachádzali v tejto miestosti . nepozerali sa , venovali sa vyzliekaniu navzájom .

,,Počula som , že to vieš vážne dobre takže sa predved . .“ zasmiala sa a prešla svojím jazykom po mojej spodnej pere . Neváhal som , kedže som videl , že v tejto miestosti nikto nedodržuje tie pravidlá o ktorých som ja sám nemal potuchy , mohol som si robiť čo som len chcel .

Priblížil som sa k nej , položil som ju na stôl aby som mal väčšie pohodlie a pozrel sa na jej dokonalo vyvinuté prsia , ktoré sa na mňa dokonca usmievali . 

,,Bieber ? nechcem to ako každé dievča . nechcem to sladko s predohrami , chcem aby si to urobil tvrdo ako keby to bolo prvý a posledný krát ." zasmiala sa pričom som si uvedomil , že to je ten spôsob akým som to chcel dnes urobiť . 

Nechcel som sa s ňou maznať a pripraviť ju na to čo ju vlastne čaká . Pozrel som sa jej do očí a zasmial sa diabolským smiechom , ktorý som sa naučil z nejakého serialu na ktorý si v tejto chvíli nespomeniem . 

Dal som jej nohavičky na bok , neunúval som ich dávať dole úplne kedže mi to v tejto chvíli nevadilo . Bez žiadnej predohry som do nej zasunul tri prsty a pohyboval v nej tak zbesilo ako to je v tých filmoch . Rýchlo a zbesilo , to bolo to čo som teraz robil . 

Chytil som ju surovo za jeden prsník a potiahol jej pradavku tak silno ako sa len dalo . nevšímal som si jej narážky na to , že som to prehnal , že ju to bolí nevšímal som si v tejto miestosti nič . Ona to chcela , ona chcela ísť na to tvrdo a bez lásky . 

,,si iba obyčajná kurva!" vykríkol som a položil svoj penis na jej zadnú dierku . Nechápavo sa na mňa pozrela a pohľadom mi naznačila , že to nechce týmto spôsobom . 

,,chcela si to tak tak drž hubu" chytil som ju za jej boky a prirazil . Videl som ako sa jej slzy drali z očí . Videl som ako sa na mňa pozerá pohľadom ktorým mi chce naznačiť , že takto to nemyslela . 

,,Chcela si vidieť ako to robí Justin Bieber tak drž" zasmial som sa a zatvoril oči . 

Bolo to niečo neuveriteľné , popravde nikdy som si nepredstavoval , že takto bude vyzerať moja maturita . 

Chcela som to rozpísať no mama ma nuti vypnúť pc :)

Horny BieberWhere stories live. Discover now