55 časť

1.4K 33 7
                                    

Bolia ma zuby , takže tú bolesť nech si užije aj niekto iný :D

 

čítaj KOMENT!! 

--------------------------------------------------------------------------------------

Zdielanie: 

http://www.wattpad.com/53205584-the-mortal-instruments-m%C4%9Bsto-z-kost%C3%AD

 

 

Z pohľadu Jaxona:

Zatvoril som oči a sústredil sa na tlkot svojho vlastného srdca . Nemohol som namietať , kedže som v tejto chvíli popravde nemal na výber . Musel som sa podriadiť a urobiť všetko čo si jej srdce zažiada .

Cítil som sa zvláštne , po tom ako som cítil tlak na svojej dierke , ktorá pôsobila asi posledný deň panensky som okamžite prestal rozmýšľať .

Chcel som ju prevaliť a ukázať jej čo to je bolesť no jej pohľad v zrkadle , ktorý som si dokonale užíval som si jednoducho nevedel odpustiť .

Narážala na mňa surovo . Drtila ma vo svojích rukách a ja som sa cítil ako ošukaná prostitútka ktorá nemá na sebe ani biednu handru , ktorú by som si ako správna šľapka vyprosila od svojho pasáka .

,,All . . . prestaň . . .“ povedal som po tom ako sa bolesť opäť vrátila . Otvoril som oči a uveodmil si , čo to vlastne robím . Okrem toho som videl ako sa môj brat s otvorenými ústami díva na to čo v tejto chvíli vlastne robíme .

No moja priateľka , alebo skôr povedané dievča , ktoré bolo doslova závislé na sexe nechcela prestať .

Okamžite som sa ju snažil zo seba zhodiť a povedať jej aby mi dala pokoj no namiesto toho do mňa narážala ešte silnejšie .

Necítil som už svoj zadok , necítil som  ako ma po ňom doslova trieska a vynahrádza si to , čo som jej robil v posteli v sprche alebo na kuchynskej linke každú voľnú chvíľu , ked sa na mňa pozrela tým svojím dokonalo nadržaným pohľadom .

,,Justin daj ju dole . . .“ povedal som a sledoval ako si Justin posledný krát vypil zo svojho drinku alebo skôr povedané z obyčajnej fľaše drahého alkoholu a potľapkal Allison po zadočku .

Zatvoril som oči a čakal kedy to konečne urobí , čakal som kedy ju zo mňa strhne a konečne jej ukáže aké zviera dokáže byť .

Cítil som konečne ten dokonalý pocit , cítil som ako zo mňa zliezla a prevalila sa na brucho ku mne .

No namiesto toho aby som sa pohol a konečne zmenil polohu som cítil ako sa ma neznáme ruky začali dotýkať .

,,Alison povedal som . .“ no po tom ako som videl v odraze obrovského zrkladla nad sebou stáť svojho brata s úsmevom a s opileckým pohľadom pochopil som , že peklo ma ešte len čaká .

,,Allison takto sa to správne robí“ povedal justin pričom . .

Horny BieberWhere stories live. Discover now