7 časť. ,,Prichytený . . ."

4.1K 88 2
                                    

Bieber toto mi vážne chýbalo . . “ povedalo mladé dievča, ktoré meno som si nikdy nevedel zapamätať. Bolo mi to úplne jedno či sa volala Martina, Olívia, Rachel alebo Monika. Keď mi ho vedela krásne vyfajčiť mohla sa volať v pohode aj Alžbetka. 

,,Aj mne to chýbalo . . .” zasmial som sa a spomenul si na to, že každé dievča v našej škole, by sa priam hodilo okolo mojich nôh hneď po tom ako by som lúskol prstami. 

Nemohol som jej povedať, že je iba príležitostná štetka, ktorá ma dokáže uspokojiť iba na nejaký ten čas. Nemohol som jej povedať, že city ktoré ku mne city jej nikdy nebudú opätované. 

,,inak Monika? Nevieš niečo o tej novej profesorke?”

V poslednej dobe som nemyslel na nič iné iba na ňu. Musel som ju stretnúť, povedať jej ako veľmi po nej túžim a jednoducho ju získať. Bolo mi úplne jedno či by nás pri tom niekto nachytal alebo nie. Musel som sa iba dotýkať jej tela, musel som cítiť jej vnútro . 

,,nie som Monika. . .” pozrela sa na mňa blondína s modrými očami a s nemým výrazom, ktorý ma v tejto chvíli vôbec neprekvapoval. Nechápal som prečo sú na to dievčatá až také náchylné ved predsa pomýliť meno niekoho si môže hocikto. 

Postavil som ju na nohy a prstami zašiel pod jej vykasanú sukňu, ktorá mala zakrývať všetko. Mala zakrývať jej dokonalé telo, ktoré ma v tejto chvíli vzrušovalo, jaskynku, ktorú som chcel dokonalo preskúmať. 

Prešiel som prstom po jej vchode a videl na jej tvári, že sa jej to nehorázne páči. Nechcel som aby sa hneď urobila, nechcel som aby som jej spôsobil orgazmus hneď na začiatku. 

Po niekoľkých nekonečných minútach čo som ju privádzal do absolútneho šialenstva sa na mňa pozrela a sposíkavým pohľadom ma doslova prosila aby som do nej niečo strčil. 

,,dofrasa . . .” počul som nejaký hlas, ktorý sa mi zdal až príliš povedomí. 

Po tom ako sme si obaja uvedomili, že dvere od kabínky boli do korán otvorené a v nich sa nachádzala nová profesorka, ktorá nevyzerala príliš nadšene nevedel som ako mám reagovať. 

Nevedel som ako bude reagovať po tom ako nás doslova nachytala nahých si to rozdávať v kabínke. Pozrel som sa na jej dokonalé šaty, ktoré mala maximálne po kolená a pochopil, že jej krása sa stále zvyšuje. Nikdy som necítil takú túžbu po niekom ako v tejto chvíli. Nikdy som necítil to čo som cítil práve teraz. Chcel som z nej hodiť všetko oblečenie a strčiť jej tam môjho vtáka až po koreň. 

Chcel som docieliť to aby cítila môjho krásavca, chcel som docieliť to aby kričala moje meno. Chcel som aby mi prstami ryla po chrbte  a kričala priamo do tváre. 

Chcel som vari tak veľa? . . 

Horny BieberWhere stories live. Discover now