42 časť

1.6K 36 5
                                    

Pred včerom som vám dakovala za 4O.OOO:3

Dnes dakujem za +43.OOO :3 vy ste proste BEST!

Z pohľadu neznámeho chalana:

Kedže ráno sa mi nechcelo vstávať na nultu ani na prvú hodinu ktorú som mal aj tak iba suplovanú s nejakou čupkou , ktorá nevie poriadne ani svoje meno , rozhodol sa aspoň raz za tento týždeň poriadne sa vyspať .

Po tom ako moji rodičia odišli do práce a spoliehali sa , že ich prvorodený syn , áno ten najdokonalejší najúžasnejší a vôbec nie narcastický syn aspoň raz zachová chladnú hlavu a nebude robiť problémy .

No je to môj život a nie ich .

Pozrel som sa na hodiny a s úsmevom na tvári sa posadil na obrovskú posteľ . Domáce úlohy , ktoré som si mienil opísať cez voľnú hodinu od bifľoša alebo bifľošky z našej triedy som hodil do tašky a začal sa venovať hlavne sebe .

Pozrel som sa na svoj odraz v zrkadle , zobral si do rúk oblečenie ktoré mi najlepšie išlo k svojej dokonalej postave a vyrazil .

Cestu do školy som nemal dlhú kedže bývam iba niekoľko krokov k hlavnému parkovisku . No ale ako správny študent každé ráno musím meškať a vymyslieť nejakú zaujímavú výhovorku .

Prechádzal som parkoviskom rozmýšľajúc nad tým ako strávim dnešný deň . Nechcel som byť večer zatvorený doma a počúvať svojich bratov ako básnia o svojich prvých frajerkách . Ako ich držia za ruku a snažia sa ich pobozkať .

Týmto som si ja už dávno prešiel .

Pozrel som sa na dokonalé autá ktoré vlastnili niektorý naši učitelia alebo dokonca moji spolužiaci a zadíval sa do jedného z nich .

Čakal som , že tam bude niečo zaujímavé no to čo som tam videl ma prekvapilo oveľa viac . Moja učiteľka , učiteľka ktorú som si celkom obľúbil sedela za volantom a chalan ktorého som pár krát videl v našej škole ju prstil tak dráždivo , že sa mi v tom momente postavil .

Nevedel som či mám ostať pozerať sa alebo ísť preč .

Pozrel som sa detalnejšie a pocítil na svojom tele ich pohľady .

,,áá Kurva“ povzdychol som si , odvrátil som zrak vzal si svoje veci a namieril si to priamo do obrovskej budovy ktorú som z duše nenávidel .

Počul som ako sa dvere auta neochotne otvorili . Možno práve v tejto chvíli za mnou ide ten chalan aby mi ukázal svoju silu , možno neprežijem ani do prvej hodiny . čo by pre mňa nebol trest ale úspech .

Ked som videl pred tým ako som stál pred autom aké má v skutočnosti svaly , začal som sa celkom obávať .

,,Prosím urob to rýchlo“ povedal som bez toho aby som sa na neho pozrel . Cítil som ako sa kroky zastavili a okolo mojich bokov sa obmotali niečie ruky .

,,Dobre keď to chceš rýchlo“ ruky ma chytili a prudko otočili .

Pozrel som sa do očí svojej učiteľky a neveril k čomu sa vlastne chystá .  

Horny BieberWo Geschichten leben. Entdecke jetzt