27. Anarchy

61 6 0
                                    

•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fațada lor nu rezistase prea mult.

Scorpius era acum, în dreapta ei pe o canapea din sala comună, cu fața ascunsă în mâini, încercând să se calmeze înainte de confruntarea inevitabilă cu colegii lui de casă.

Crezuse că atitudinea pe care o primise ea fusese una negativă... Oh, cât de mult se înșelase.

În prima seară, după cină, Manon care devenise head-girl împreună cu prefecții convocaseră o întâlnire în camera comună. Danny avea flash-backuri din primul lor an când subiectul abordat fusese chiar ea.

Dar era recunoscătoare.
Toți conștientizau cât de urgentă era situația.
Și...
Avuse dreptate.

Erau părinții lor care se temeau, nu ei.

-Îl cunoașteți cu toții pe Scorpius! Nu e malefic! A făcut mai multe în doi ani pentru casa asta decât ați făcut voi în toți anii! Spuse Manon, tăios, scruntând cu privirea unul dintre colegii ei din anul 7.

-Voldemort a fost și el un tip al naibii de deștept! Ăsta nu e un argument! Am avut parte de destulă dramă legată de lordul întunecat în familia mea. I'm out!

-Toți cei din familia lui au fost Devoratori ai morții! Șuieră o fată cu glasul ascuțit.

-Nu! Tata da, dar mama nu! Ea era diferită! M-a învățat că încuiații nu sunt atât de răi, că există o cale mai bună decât magia neagră!
Scorpius îndurase toate comentariile de până acum în mod remarcabil, însă auzindu-i vocea acum, spărgându-se la final în încercarea de a se apăra îi rupea inima.

-Am promis familiei mele că o să stau departe de tine. Nu vreau să am vreo legătură cu fiul lui Voldemort! Spuse un altul și se ridică de pe canapea.

Sângele începea să îi fiarbă.

-Chiar dacă crezi sau nu, scuipă sărind din locul ei în picioare, suntem toți în aceeași oală! Suntem toți slytherini deci atâta timp cât purtați uniforma verde toată lumea o să vă trateze exact ca și pe noi! Trebuie să fim pregătiți! Trebuie să rămânem pe poziție!
Asta poate merge teribil de urât altfel.  Am muncit prea mult ca să ajungem unde suntem acum! Trebuie să rămâne împreună! Acum mai mult decât oricând!
Nu-și mai putuse controla gura.

-Toti cei ce sunt dispuși să asculte rămâneți. Restul dispăreți din fața mea! Ordonă Manon pe un ton periculos.

Zâmbi când mai mult de jumătate dintre colegii lor își pastraseră locul în sala comună.

-Au să vină după noi toți. Oftă blonda  în timp ce luă loc pe mânerul fotoliului lui Mark.

-Va trebui să fim pregătiți când o să o facă atunci. Zise Mark, cu privirea mai serioasă ca niciodată.

Snape	| Master Of DementorsWhere stories live. Discover now