Hoofdstuk 31

1.1K 30 0
                                    

Wauw,

Vanmiddag voor het eerst naar 10 jaar fan zijn, bij de huldiging van Ajax geweest! Het was een toffe ervaring en een mooi feest met de jongens! ❌❌❌

De dagen die kwamen, moest Isis zich revalideren in het ziekenhuis. Dat ging nog niet zo makkelijk. Isis had een hersenschudding opgelopen, een wond aan haar voorhoofd en een gebroken sleutelbeen. Isis haar arm zat in het gips en bijna alle jongens van het team hadden er iets opgeschreven. Zoals beterschap en sterkte. Ook alle meiden waren langs geweest om bij Isis op bezoek te gaan.

Isis haar familie uit Amstelveen was ook ingelicht en ze zaten dag en nacht bij haar op de afdeling. Degene die haar hand niet meer los liet sinds ze er lag, was Carel. Uren zat hij naast haar. Ook toen ze aan het slapen was.

"Ca?" vroeg Isis aan haar vriendje. Na de ruzie hadden ze alles weer goed gemaakt. Ze moesten alleen nog met Janice af rekenen, had Carel gezegd. "Ja?" hij keek haar aan. "Wanneer mag ik naar huis? Ik wordt gek hier." gaf Isis toe.

"Zal ik het voor je vragen?" vroeg Carel en stond op. "Graag." fluisterde Isis. "Alles voor jou, lieverd." Carel gaf haar een kus en liep weg. Isis zuchtte en keek rond. Haar plaatsje was mooi versiert in tegenstelling tot de andere patienten op de afdeling.

Frenkie had een Ajax shirt achter haar op de muur gehangen. Verder stonden er allerlei foto's met haar vrienden en vriendje. En allerlei kleine Ajax dingetjes stonden overal. Carel zei dat hij ook over Lisa had verteld.

Ze begreep het hele verhaal nu en had het te doen met dee twee. Carel zei dat Lisa vaak met Donny om ging en dat hij het echt leuk vond voor Donny. Isis vroeg nog wat Michelle daarvan vond, maar zij leek happy in love te zijn met Noa Lang. Isis dacht dat ze het goed kon vinden met Donny maar dat had ze dan mis gehad.

Isis werdt uit haar gedachten gewekt toen Carel er aan gelopen kwam met dokter de Bruijn. "Hey Isis, hoe gaat het?" vroeg hij. "Ja wel goed." Carel en dokter de Bruijn keken haar aan. "Alleen soms wat hoofdpijn. En mijn sleutelbeen werkt niet mee." gaf ze toe.

"Die hoofdpijn komt door de hersenschudding. Daarvoor geef ik je. medicijnen. Pijnstillers. Je zult nog wel even vast zitten aan je gebroken sleutelbeen. Dat duurt vier tot zes weken." legde de Bruijn uit en Isis knikte.

"Het zou kunnen dat je vandaag weg kan. Maar dan moeten we wel wat lichamelijke testjes af leggen." zei hij. Blij keek Isis Carel aan. "Hoorde je dat?! Ik mag vandaag weg!" zei ze. Carel glimlachtte. Het was tijden geleden dat hij zijn vriendin zo blij zag.

"Dat hoop ik ook voor jou schat." hij kneep in haar hand. "Om twee uur vanmiddag starten we met de testen." zei dokter de Bruijn en liep glimlachend weg om de twee alleen te laten. "Ik ga even slapen. Heb hoofdpijn." zei Isis na een tijdje. Carel knikte begrijpend.

"Wil je naast me komen liggen? Dan kan ik beter slapen." onzeker keek Isis Carel aan. "Tuurlijk." voorzichtig ging Carel naast haar liggen en Isis kroop tegen hem aan. "Ik houd van je." hij keek op toen Isis geen antwoord gaf. Ze ademde zwaar wat betekende dat ze sliep. Carel zuchtte en gaf haar een kus op haar voorhoofd.

Carel besloot om een foto op Instagram te zetten terwijl Isis sliep. Misschien werdt ze daar een stukje vrolijker van. Hij zocht een foto op waar zij beide goed op stonden. Het was een foto in Amsterdam.

careleiting We've gone through so much lately. But your forever mine, never let you go. LOVE YOU 💖 @isisdewit

danidewit heerlijk dit! genieten bro x

frenkiedejong favourites jsjkfnsns😍😍

davidneres you are two strong people love it 🤗

joelveltman ❤️😘

mdl_ geweldig stel. @frenkiedejong fangirl!!

naomiveltman couple goals x

sennaafcajax 😥😍

donnyvdbeek ❤️❤️

eitingfans fuckkk hij heeft ook al een vriendin:( veel geluk gewenst!! 💕

Carel glimlachtte en snapte wat Isis bedoelde met de leuke reacties. Dat waren ze ook. Dokter de Bruijn kwam naar hen toe.

"Maak haar maar langzaam aan wakker. Er is nu iemand die de testen kan af leggen. Dus misschien kan ze eerder weg." Carel knikte en hij liep weer weg. Hij wilde Isis nog even laten slapen maar schudde haar toch wakker.

Isis opende haar ogen en keek in de bruine van Carel. "Wat is er?" vroeg Isis slaperig. "Er is nu iemand vrij om de lichaamelijke testen te doen. Dus als je ze nu wilt doen mag je eerder naar huis." vertelde Carel.

"Wanneer zijn de testen?" vroeg Isis. "Dokter de Bruijn zei: als ze het wilt dan over een half uur." Isis knikte en ging op haar telefoon. Ze opende Instagram en een foto van haar en Carel kwam te voorschijn.

Toen Isis de caption las, vloog ze Carel om zijn nek en keek hem aan. "Doe je rustig met je arm?" lachtte die. "Ach, fuck it." zei Isis en drukte vast besloten haar lippen op de zijne. "Waar was dat goed voor?" vroeg Carel verbaast maar verrast. "Je bericht op Insta." glimlachtte Isis en Carel werd een beetje rood.

"Wordt je nou verlegen?" plagend prikte Isis met haar goeie hand in zijn zij. "Hmh neuh, geen dank hoor." mompelde Carel en glimlachtte ongemakkelijk naar haar. "Mevrouw de Wit?" Isis draaide zich om. "Alles is gereed om de testen uit te voeren. Meneer Eiting, wilt u zo vriendelijk zinn de kamer te verlaten?"

Carel knikte en stond op. Isis zag dat hij het eigenlijk niet wilde, maar het wel begreep. "Succes, je kunt het Ies." zei Carel voordat hij de kamer verliet. Ze glimlachtte en liet de arts de testen bij haar doen.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now