Hoofdstuk 30

1.1K 30 6
                                    

A/N:

Wie zien jullie graag als speler in een boek? Ben een beetje de weg kwijt met wat ik precies wil 😂 Eigenlijk zat ik aan Don te denken, maar wie weet willen jullie iets anders!

EN WIE ZIE IK DONDERDAG OP DE HULDIGING?! Ben om 15:00 in Amsterdam!

Het was een paar weken later. Isis had niets meer van Carel gehoord en ze miste hem verschrikkelijk erg. Er was een foto van haar en Joël verschenen op internet terwijl ze aan het hard lopen waren.

De pers beweerde dat Isis opnieuw vreemd ging omdat ze niet veel meer over Carel postte. Niemand van de groep geloofde het direct. Zelfs Naomi geloofde niet in de foto. Carel zijn reactie bleef uit.

Isis liep De Toekomst op om weer eens naar een training te kijken van de jongens. Ze wist dat ze Carel niet kon ontlopen hier, maar er was niet gezegd dat ze niet meer naar een training mocht. Isis liep naar het veld van de A selectie en ging door het hek.   "Isis?!" ze draaide zich om en zag Frenkie staan.

Isis kreeg tranen in haar ogen. Frenkie liep op haar af en omhelsde haar stevig. Ze had de jongens al heel lang niet meer mogen zien. "Frenk." fluisterde ze. "Hey Iesje, ik heb het allemaal gehoord. Het komt goed oke? Ik ga eens een goed woordje spreken met dat wijf." zei Frenkie opstandig en Isis moest een beetje lachen.

"Ja wat. Het is complete onzin!" riep Frenkie uit. Wat mensen keken verstoord op en Frenkie hield snel zijn mond. "Sukkel." grinnikte Isis. "Ga nou maar terug naar de training. Ik zie je daar wel." zei ze. Frenkie knikte. "Houd je sterk he." hij gaf haar een knuffel en trok daarna een sprint naar het veld.

Langzaam liep Isis hem achterna. Toen ze bij het veld aan kwam, zag ze een onbekend meisje tegen het hek aan geleund staan. "Hey" Isis glimlachtte vriendelijk toen ze naast haar kwam staan. "Ik heb jou nog nooit eerder gezien." het meisje draaide zich om. Ze had blond haar en groene ogen.

"Dat klopt. Ik ben Lisa, de vriendin van Carel Eiting." Lisa wees richting Carel. "W-w-wat. J-j-ullie...-" alles begon te draaien. "Gaat het wel?" vroeg Lisa nog. Isis knikte en strompelde achteruit. "Isis!" hoorde ze een bekende stem over het veld verbaast roepen. Ze negeerde Carel en begon te rennen.

"Isis alsjeblieft!" de tranen stroomden over haar wangen terwijl ze zich omdraaide. "Laat het me uitleggen over Lisa!" zei Carel terwijl ze tegen over elkaar stonden. "Je hoeft niets uit te leggen Carel. Ik hoorde haar net toch zelf?!" Isis vocht tegen haar tranen.

"Vandaar dat ik niets meer over je hoorde. Je bent wel heel makkelijk in switchen in deze situatie. Ik dacht dat je van me hield maar dat had ik dan blijkbaar verkeerd begrepen!" Isis draaide zich om en rende richting de weg. Tranen baanden zich een weg over haar gezicht en waarschijnlijk was haar mascara uitgelopen.

"ISIS! ISIS, KIJK UIT!" Isis haar ogen werden groot van schrik. Maar ze was al te laat. De auto kwam op Isis af gereden en ze voelde een keiharde klap. Isis zag alles draaien maar toen viel ze weg en werdt alles zwart.

-
Carel zat naast het bed waarop Isis lag. Al drie uur lang vanaf het ongeluk. Het was vijf uur smiddags. Isis lag stil en er liepen allerlei draadjes haar lichaam in. Carel zuchtte diep uit. Wat had hij een spijt dat hij nooit eerder over Lisa verteld had.

Janice moest zich er weer eens mee bemoeien. Carel zou een nieuwe vriendin krijgen, een mooiere dan Isis, zodat ze geen problemen meer kregen. Net zoals Daley en Daphne, Joël en Naomi. Maar Carel wist dat hij  niemand anders wilde dan Isis. Dat stomme wijf van de staff ook...

Isis knipperde vermoeid met haar ogen en opende die daarna. "Isis!" riep Carel en sprong op. Ze kreunde en ging weer terug liggen in de kussens op haar bed. "Wat ben ik blij dat je weer wakker bent. Ik dacht even dat het mis zou gaan.." zei Carel blij en keek haar aan.

"Wat is er allemaal gebeurt?" Isis haar stem klonk zwak en krakerig. "Weet je dat niet meer?" vroeg Carel en ze schudde haar hoofd.

"Jij kwam naar de training kijken. Toen had jij Lisa ontmoet. Je dacht dat het mijn nieuwe vriendin was. Wat niet zo is, echt niet! Janice vond dat ik een nieuwe vriendin moest krijgen zodat we geen problemen kregen. Maar ik weet dat ik niemand anders wil dan jou." hij stopte even.

"Jij wilde mij niet geloven. Ik zag je om draaien en de weg op rennen. Op het moment dat ik naar je toe wilde rennen, was je al geschept door een auto." alles kwam weer boven. Het was te veel informatie en Isis kneep even haar ogen dicht.

"Ies, geloof me? Alsjeblieft?" smekend keek Carel haar aan. Isis haar hoofd bonkte als een gek. "Het is te veel informatie, Ca." kreunde ze en voelde op haar hoofd. Gelijk voelde ze dat er verband op zat.

"Dan hoop ik dat dit niet te veel informatie is." Carel leek geen seconde te twijfelen over zijn actie. Hij boog zich voor over en gaf Isis een kus op haar lippen.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now