Hoofdstuk 3

1.6K 35 0
                                    

Tegen etens tijd, fietste Isis terug naar het apartement. Ze had de hele middag met Amber door gebracht. Het was een super aardige meid. Isis parkeerde haar fiets in hun schuurtje en liep naar boven, het apartementencomplex binnen.

"Was het leuk?" vroeg Michelle, toen ze een uur later aan de spaghettie zaten. Dat was Isis haar lievelings pasta. Een beetje standaard maar ze vond het heerlijk. "Ja! Amber is heel aardig voor me. We hebben vanmiddag in Loetje gezeten." vertelde Isis. Ze had haar huisgenote al een berichtje gestuurd dat ze een nieuwe vriendin had gemaakt tijdens de kennismakings dag.

"Gezellig." vond Michelle en Isis knikte. "Dan nodig je haar hier maar eens een keer uit." zei ze daarna. "Komt goed!" zei Isis en ze moesten lachen.

"Hoe kom je aan die vlek op je shirt?" vroeg Michelle, na een korte stilte. Isis merkte dat haar wangen warmer werden. Waarom deed ze hier zo raar over? "Kom op Ies, vertel! Je wordt rood." begon Michelle haar te plagen. "Oke oke!" zei ze en Michelle schoot in de lach. "Is het zo erg?" vroeg ze en voelde haar wangen gloeien.

"Ik had bij Loetje al wat besteld omdat Amber later kwam. Toen ik naar een vrije plek wilde lopen, knalde ik vol tegen iemand op. Het was een jongen. Hij maakte zijn excuses en stond er op dat we een nieuw shirt gingen halen." vertelde Isis eerlijk. "Later bleek het een teamgenoot van Amber haar broer te zijn. Nu heb ik zijn nummer. Ze voetballen allebei bij Ajax." zei Isis.

"Ah wat schattig!" zei Michelle grijnzend en Isis gaf haar een tik op haar arm. "Heb je Donny toevallig ook nog gezien?" vroeg ze. "Donny wie?" Isis fronste. "Isis! Je moet echt eens die namen gaan leren. Donny van de Beek sukkel." zuchtte Michelle. "Sorry! Weet ik veel! We weten beide dat ik geen voetbal faunaat ben." zei Isis met haar armen in de lucht en Michelle moest lachen.

Nadat ze het eten hadden opgeruimt en alles weer aan kant was, kreeg Isis een berichtje van Carel. Ze opende het onbekende nunmer en las het bericht.

Carel Eiting

Hey Isis!

Morgen is het koopzondag in de stad.
Zullen we dan een nieuw shirt voor je halen?

X Carel

Isis de Wit

Oh.. Je was gewoon echt echt serieus?
Maar ik kan morgen wel

Carel Eiting

Ja natuurlijk! Morgen om 14:00 dan? Laat ik je ook nog een beetje uit slapen! ;)

X Carel

Isis twijfelde of ze dit keer een 'xje' er achter moest doen. Maar toen had ze schijt. Carel deed het ook gewoon.

Isis de Wit

Ja is voor mij prima. Zie je dan! En ik ben meestal vroeg op hoor! X

Carel Eiting

We hebben een vroege vogel hier!

Isis de Wit

Jaja! Ben er trots op

Zo appte ze nog een tijdje door met Carel. "Wat zit jij nu weer te grijnzen? Is het die jongen?" Michelle kwam de woonkamer in en gooide een kussen naar Isis toe. "Ik grijns niet. En ja, het is die jongen." ze vangde het kussen behendig op en legde het terug op de bank.

"Wat appt hij?" vroeg Michelle. "Niet zo nieuwsgierig jij! Ik ga morgen met hem naar de stad. Hij wil een nieuw shirt voor me halen. En meer krijg je niet te weten." Bekende Isis. "Oee!"reageerde Michelle en Isis rolde haar ogen. Ondertussen kreeg Isis een appje, dit keer van Amber.

Amber de Jong

Jo,

Heb je Carel al gesproken?

Frenkie vertelde me dat hij sinds vandaag een stuk vrolijker klonk. De jongens plagen hem ermee, arme Carel hahaha!

Isis trok haar wenkbrauw omhoog. Sinds vandaag? Zou dat door hun ontmoeting komen? Snel schudde Isis haar hoofd en gaf zichzelf een mentale uitbrander. Waar dacht ze überhaupt over na? Dat kon toch nooit?

Isis de Wit

Zei Frenkie dat echt? Er is vandaag vast nog meer leuks gebeurt. Ik bedoel: als voetballer heb je geen saai leven neem ik aan. En wie zijn de jongens? Ik wil ze best slaan hoor

Amber de Jong

Geloof me, je wil ze niet leren kennen. Het zijn een stel apen bij elkaar 😂 Maar ik bedoel de teamgenoten van Frenkie evenals Carels teamgenoten!

Isis de Wit

Inderdaad arme jongen...

Amber de Jong

Wil je een keer mee naar de training van Frenkie & Carel? Dan leer je de rest ook kennen! Carel zou het vast leuk vinden.

Isis twijfelde. Zou ze dat wel doen? Ze kende niemand en ze hield totaal niet van voetbal. Toen besloot ze dat ze deze kans niet vaker ging krijgen dus zei ze:

Isis de Wit

Jaa is prima! Wanneer??

"Hey! Zullen we Netflixen? Even een chille zaterdagavond?" vroeg Michelle aan haar. "Ja sure!" zei Isis meteen. "Als jij wat lekkers en drinken pakt zoek ik de film uit." zei ze.

Isis knikte en liep naar de keuken. Ze pakte een zak met Buggel chips, deed die in een bakje en pakte twee glazen. Ze wist precies welke frisdrank Michelle lekker vond dus dat hoefde Isis niet te vragen. Ze pakte de rivella en liep ermee naar de kamer.

Op het televisie scherm zag ze dat Michelle Netflix al gekoppeld had aan de TV. De beschrijving van The Hunger Games was te zien. Het was de favoriete film triologie van de twee meiden

Isis schonk het drinken in en plofte op de bank neer terwijl de producers van de film al over het scherm rolden.

Alleen Isis haar gedachten zaten alleen maar bij de ogen van Carel... Ze schudde haar hoofd en richtte zich op de film. Eventjes wat anders...

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now