Hoofdstuk 25

1.1K 31 2
                                    

0-1 tegen de Spurs. Wauw, ik ben trots op onze jongens! ❌❌❌  Al was de tweede helft wat zwakker, het is toch knap dat ze al weer van een grote Europese club hebben gewonnen! ;)

"Vind je het erg als Daley en Daphne er ook zijn?" vroeg Joël. Isis schudde haar hoofd en ze liepen het huis binnen. Isis had altijd goed met de Veltmans op kunnen schieten. De twee werden begroet door twee vrolijk blaffende hondjes.

"Harv, Jomi, kom hier!" hoorde Isis Naomi roepen. De honden stoven weer weg en Isis trok haar jas uit. Ze was hier nooit echt binnen geweest. Achter Joël aan liep ze de woonkamer binnen. Isis zag Daley en Daphne zitten op de hoekbank.

"Hey lieverd, kom eens hier." Naomi stond op en nam Isis in haar armen. Isis begon te huilen en Naomi wreef over haar rug. Daley fronste zijn wenkbrauwen. "Wat is er gebeurt?" Joël begon het uit te leggen omdat hij wist dat Isis daar geen zin aan had.

"Je ziet zo dat dit gefotoshopt is." hoorde ze Daley zeggen. "Ik snap niet waarom Carel dit niet gelooft." zei hij er achteraan. "Ik ook niet." zei Daphne ongelovig.

"Waarschijnlijk was hij zo boos geworden toen hij het op het eerste gezicht zag. Fotograven mogen helemaal niet op het terrein als er geen open training is. Alleen degene die toestemming hebben. Deze had dat duidelijk niet." zuchtte Joël.

"Kom hier." Daphne gaf Isis een knuffel en daarna volgde Daley. "Het komt goed, daar zorgen wij voor." zei hij tegen haar en Isis gaf hem een waterige glimlach. "Dank jullie wel. Ik moet me niet zo aan stellen. S-sorry dat ik jullie hier mee lastig val." zei ze en voelde tranen branden.

"Hey Ies. Je valt ons niet lastig. Daarvoor zijn we je vrienden. En Carel moet sorry zeggen, niet jij. Carel is tegen je te keer gegaan terwijl het onterecht was." Joël trok haar in een knuffel en Isis begon te huilen.

Het was zo'n puinhoop ineens. Isis had ruzie met haar familie en nu ook nog eens met Carel. "Meisje toch... " Naomi streelde troostend over haar Isis' rug. Zo bleef ze een tijdje zitten in Joël's armen en Naomi zat rechts van haar. Links van hen zaten Daley en Daphne. Joël was net als Frenkie een grote broer voor Isis geworden.

Niet bij bloed maar wel in het hart.

"I-ik weet niet zo goed meer wat ik nu moet doen." zei Isis en voog langs haar ogen. "Wij gaan eerst slapen. Daley en Daphne blijven ook logeren. Er zijn genoeg kamers daarvoor dus maak je geen zorgen. Zij gaan morgen naar Meppel om Daley's familie op te zoeken. Jij kan gerust hier blijven." zei Naomi zorgelijk.

De drie meiden liepen naar boven om zich eerst klaar te maken terwijl de mannen beneden bleven praten. "Ik heb helemaal geen slaapkleding bij." bedacht Isis zich ineens. "Wij hebben wel iets." zei Daphne en Isis knikte. Ze was te moe om er tegen in te gaan. Isis pakte de slaapkleding aan.

Naomi had nog een extra tandenborstel liggen. Isis poetste haar tanden en deed haar avondroutine. Ze deed haar donker bruine haren los en kroop onder de dekens. "Welterusten. En ons wakker maken als er iets is." Isis wenste de twee welterusten en de deur ging dicht.

Deze mensen waren lief voor haar. Als er wat was, stonden ze altijd klaar voor je. Toch voelde het aan alsof Isis een last voor hen was. Ze draaide zich nog eens om op het matras. De beelden van vanavond schoten weer door haar hoofd. Meteen zette Isis die aan de kant. Anders ging ze weer huilen en dat wilde ze niet.

Isis legde haar telefoon aan de oplader. Ze zag dat ze geen berichten had en zuchtte. Carel was niet eens bezorgd om haar. Betekende dit allemaal dat het afgelopen was tussen hen? Hij had nooit letterlijk gezegd dat hun relatie uit was. Isis dacht aan al hun momenten samen.

Het begon in Loetje. Waar Carel koffie over haar heen gooide. Ze begonnen af te spreken. Vervolgens een weekje later hadden ze voor het eerst gezoend bij Lasse zijn huis. Destijd werden ze closer. Isis dacht aan de dag dat ze naar de film waren geweest. Zijn lieve woorden...

Isis draaide zich opnieuw om en bedacht zich ineens iets. Moest Donny hiervan niet weten? Carel en hij zouden ruzie kunnen krijgen... Isis besloot om morgen Donny te gaan appen. Ze zuchtte, sloot haar ogen en viel uiteindelijk rond 3 uur als een blok in slaap.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now