Hoofdstuk 22

1.2K 28 8
                                    

Lekker een vroege update, want ik heb vakantie! Hebben jullie ook vakantie? Geniet alvast van Koniningsdag/nacht! :)

Isis liep de club 'Air' binnen. Carel had haar hand stevig vast. Ze merkte dat hij haar bij zich wilde houden. Isis trok Carel even apart. "Wat is er?" vroeg ze aan hem. "Ik ga je niet los laten Ies. Er kan van alles gebeuren hier." zei hij. "Hey, het komt goed."suste ze hem en drukte haar lippen op die van hem.

Samen liepen ze terug, de club in. Zelf waren ze met een middel grote groep. Isis, Amber, Michelle, Senna, Carel, Frenkie, Matthijs, Donny, Hakim, Justin, David, Daley, Daphne, Joël en Nico waren mee. Ze hadden de rest gevraagd maar die konden niet of wilden niet mee.

"Wil je iets drinken?" vroeg Carel aan Isis toen ze bij de bar stonden. "Ik begin rustig met een cola." besloot ze. Carel knikte en bestelde twee cola. Ergens had ze verwacht dat hij bier zou bestellen. Hij ging dat dus niet doen. En opgelucht zuchtte Isis uit.

Wat drankjes later, stonden een aantal op om naar de dansvloer te gaan. Isis wist Carel over te halen en ze liepen de dansvloer op. Carel was niet echt een uitgaans persoon. Isis had hem er thuis opgewezen dat zelfs Matthijs mee zou gaan. En hij anders alleen thuis zou zitten.

"Het liefste wil ik met jou op de bank liggen alleen met jou en Netflix. Maar als je hier blij van wordt dan doe ik het." gaf Carel toe en Isis moest erom blozen. "Je bent lief Ca." zei ze en voelde haar wangen warmer worden. Haar oudere buurjongen deed zoveel met haar.

"Weet ik toch!" voordat Isis kon reageren, zoende Carel haar midden op de dansvloer. Daarna gingen ze los op de muziek die momenteel gedraait werdt.

I just need to get it off my chest.
Yeah, more than you know.
Yeah, more than you know!
You should know that baby you're the best.
Yeah, more than you know!
Yeah, more than you know!

Isis zag vanuit haar ooghoeken een paar meiden kijken. Ze negeerde het. Waarschijnlijk herkenden ze Carel ofzo.

"Hey! Wil je een shotje?!" Amber stond voor haar. "Tuurlijk!" Carel gaf Isis een kus en ze liep met Amber mee. Carel ging naar Daley en Donny bij de bar. Amber bestelde twee shotjes voor hen. "De volgende bestel ik." zei Isis en Amber knikte instemmend. Ze deden een beetje samen zodat het eerlijk was.

"Jij en Carel waren echt schattig net." begon Amber. "Ik wilde dat.." ze schudde haar hoofd. "Laat maar." vervolgde ze. Haar blik gleed naar Frenkie die op de dansvloer los ging met David en Isis fronste haar wenkbrauwen.

"Je vind hem echt leuk he Am?" vroeg ze. Amber knikte moedeloos. "Maar we zijn vanaf onze pubertijd al vrienden. Straks gaat het fout. Hij is de bekendste voetballer van Nederland momenteel." zuchtte ze.

(Niks tegen Mikky, ik vind haar geweldig, alleen ben Mikky vergeten erin te gooien😅)

"Wat is dit nou? Eerst mij overhalen en nu ben je onzeker?" plaagde Isis haar beste vriendin. Amber werd rood. "Oh houd op en help me!" "Oke." Isis duwde haar richting Frenkie waardoor ze tegen hem op botste.

Boos keek Amber haar aan en Isis schoot in de lach. "Lekker bezig leukerd." vanachteren voelde ze twee armen om haar heen. "I know." ze draaide zich lachend om. "Dus jij ziet het ook?" vroeg Isis. "En of ik het zie." gniffelde Carel. "Frenkie is smoor op haar." voegde hij eraan toe. Een paar uurtjes later, was iedereen wat aan geschoten.

Niet veel, maar het was gezellig.

-

Isis moest haar benen mee slepen zo moe was ze. Carel merkte het en tilde haar op. "Ca!" ineens was ze klaar wakker en Carel ging helemaal stuk.

"Rustig, ik til je alleen maar op." fluisterde hij in het donker. "Ik kan best zelf lopen." ze spartelde in zijn armen maar niets hielp. Isis zuchtte en legde zich erbij neer. Carel liep met haar in zijn armen naar boven en legde haar op bed. Een warm gevoel ging door hem heen. Hij wilde Isis iedere dag in zijn armen houden.

"We gaan morgen wel douchen." zei Carel. Isis pakte haar slaapshirt en trok dat aan. Tegenwoordig had ze wat spullen in zijn apartement liggen voor de zekerheid. "Heb je een goed uitzicht?" vroeg ze aan Carel en hij knikte. "Oh ja, zeker." hij ging boven haar hangen.

"Nu al helemaal." fluisterde hij. Isis voelde de warmte naar haar wangen stijgen. Gelukkig was het donker. Carel drukte zijn lippen op die van haar en Isis liet haar handen over zijn sixpack glijden. Ze hield hem tegen toen Carel zijn handen onder haar shirt gleden.

"S-s-sorry, ik, uh, liet me gaan." mompelde Carel. "Het maakt niks uit. Het is mijn schuld." zei Isis zacht. "Nee joh. Als ik die klootzak tegen kom sla ik hem in elkaar." hij trok Isis tegen zich aan en ze zuchtte. Isis had het moment verpest.

"Het spijt me." herhaalde ze. "Hey, jij kan er niks aan doen. Ik kan wachten." fluisterde Carel en drukte een kus op haar lippen. Isis glimlachtte en voelde haar ogen zwaaarder worden. Het was ondertussen half vier snachts.

"Welterusten Ies." hoorde ze hem zeggen.

"Welterusten Ca." en Isis viel als een blok in slaap.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now