Hoofdstuk 23

1.2K 28 1
                                    

"Zeg Ies?" vroeg Frenkie en Isis keek op. "Ja?" antwoordde ze verbaast omdat Frenkie nogal serieus sprak. Zij en Amber zaten koffie te drinken op de club. Frenkie was nooit serieus. "Je zocht toch nog een baantje?" Matthijs en Carel grijnsden. "Wat? Wat is er? Ik wil het weten." zei Isis half lachend.

"Er is bij Ajax een vacature vrij gekomen voor journalist. Ik weet dat jij dat graag wilt. De vorige journaliste had ontslag genomen. Grijp je kans!" zei Frenkie. Isis haar ogen werden groot. "Serieus?" vroeg ze en Frenkie knikte. "En jullie wisten dit allemaal al?" ze keek het kringetje rond.

"Jep!" Amber liet de 'P' ploppen en Isis moest lachen. "Dus jij gaat mij straks interviewen?" Carel sloeg een arm om zijn vriendin heen. "Ho, ik ben nog nergens aan genomen he. Ik ben er nog niet eens mee begonnen." lachtte Isis. "Nou, daar loopt Marc. Ga naar hem toe!" moedigde ze haar allemaal aan.

Isis stond op, haalde diep adem en liep naar Marc Overmars toe. Hij was de directeur van Ajax. Isis had hem nooit echt goed gesproken. "Hallo, u bent toch meneer Overmars." hij draaide zich om. "Hoi! Ah, Isis was het toch?" vroeg Marc en ze knikte verlegen.

"Noem me alsjeblieft geen u anders voel ik me zo oud."voegde hij eraan toe en Isis lachtte. "Wat kan ik voor je betekenen?" vroeg Marc. "Nou eh.." Isis moest even de juiste woorden zien te pakken. "Ik wilde me graag aan melden voor de vacature journalist. Ik hoorde dat die open staat." zei ze.

"Dat kan! Als je je nummer geeft dan app ik je de verdere informatie. Het spijt me maar ik heb nu een afspraak." zei Marc snel. Isis pakte haar telefoon en ze wisselden nummers uit. "Het komt goed." zei Marc. "Dank u wel voor uw tijd." zei Isis beleefd. "Geen enkel probleem." glimlachtte Marc en liep weg.

"Zo, dat heb je maar weer mooi gefikst." Isis kroop terug tegen Carel aan op de bank in het restaurant en hij drukte zachtjes een kus op haar lippen. "Ja toch!" lachend keken ze elkaar aan. "Yes." ineens hoorden ze geklik en Isis draaide zich om. "Die is oprecht leuk." hoorde ze Frenkie zeggen. "Zet hem op Instagram." vervolgde Matthijs en Amber knikte hevig ja.

locatie: De Toekomst
isisdewit you're mine forever 💞

careleiting, justink_, amber_kuipers en frenkiedejong +17.234 anderen hebben gereageerd.

justink_ poepies

amber_kuipers my favourites 😍

careleiting forever 💗

frenkiedejong like als je Carel en Isis een leuk stel vind! *123 vind ik leuks*

davidneres 😍😍

joelveltman leuke foto

nicotagliafico3 ben nog steeds zo blij voor jullie

Een grote glimlach kwam op Isis haar gezicht. "Wat zit jij nou te glimlachen, leukerd." Carel keek haar aan. "Heb je al die reacties gezien? Ik ben zo blij dat iedereen ons accepteerd." zei Isis. "Tuurlijk accepteren ze ons schat." ze glimlachtte en begonnen een gesprek met de rest.

Emily de Wit

Ey zussie, kun je zometeen afspreken in Amsterdam? Ik ben nu uit! We hebben toets week en heb alles vooruit geleerd. X 11:30

Isis de Wit

Ja leuk! Ik ben nu op de Toekomst, als je me een locatie door appt dan kom ik er aan X 11:35

Emily de Wit

Top! Bij Loetje om 13:00

"Ik ga. Mijn zusje appte net of ik iets wilde drinken." deelde Isis mee. Carel trok een pruillip. "Sorry Ca, ik ben vanavond bij je." beloofde Isis haar vriend. Isis gaf de rest een knuffel.

Isis was best close geworden met dit groepje en ze had er geen spijt van. Ook met de andere spelers kon ze gelukkig goed opschieten. Frenkie trok haar in een knuffel. Hij was echt haar beste vriend in korte tijd.

"Doe je voorzichtig?" vroeg Frenkie en keek haar bezorgd aan. "Tuurlijk Frenk, komt goed." Isis haalde een hand door zijn haren waardoor het in de war kwam te zitten. "Hey!!" Amber en Matthijs schoten in de lach. Frenkie deed zijn haar weer goed.

Isis liep naar Carel en hij gaf haar een knuffel en een kus. Hij trok Isis tegen zich aan en ze voelde hoe hij zich aan spande. Wat was er met hem. Isis keek hem aan en merkte dat Carel zich weer ontspande. "Ik zie je vanavond." zei ze gerustellend en Carel knikte. Misschien dat het daar aan lag...

"Nou, dag allemaal. Tot later." ze namen afscheid en Isis liep naar buiten. Ze liep de hoek om naar de uitgang en knalde vol tegen een persoon op. "Kun je niet uit kijken?!" Isis keek geschrokken op en zag dat ze in de blauwe ogen van Donny keek.

"Sorry!" zei hij snel. "Maakt niks uit. Ik wist niet dat jij het was." zei Isis en kleurde rood. "Geeft niks. Gaat alles goed?" vroeg Donny. "Jahoor. En met jou? Wat doe je hier? de training is al afgelopen." vroeg Isis verbaast terug.

"Ik merkte halverwege dat ik belangrijke papieren vergeten was." zei Donny en werd rood. "Ah, vandaar." gniffelde Isis. "Nou ehm, ik ga maar eens. Mijn zusje wacht op me in de stad." voegde ze eraan toe.

"Het was leuk je weer gesproken te hebben." gaf Donny toe. "Ja inderdaad." hij gaf haar een knuffel. "Zie je later." zei Donny en liep weg. Isis liep langzaam richting haar fiets. Ze had altijd al goed met Donny op kunnen schieten. Isis deed haar fiets van het slot en reed richting Loetje.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu