Hoofdstuk 24

1.1K 30 5
                                    

Vanavond: Tottenham-Ajax! The story continue... Ik denk dat we wel een kans hebben! :) Wat een geweldige Champions Leauge tijd hebben we!

We are not done yet❌❌❌

Liefs, Appiex020

Die avond liep Isis naar het apartement van Carel. Emily was naar huis en Isis had haar fiets weg gezet. Het was niet heel laat geworden, het was rond acht uur.

Isis kon ondertussen altijd door lopen zonder te kloppen bij Carel. Ze deed haar jas en schoenen uit en liep door naar de kamer. "Hey schat." zei ze toen ze Carel daar tegen kwam. "Hoi." hij gaf haar een knuffel en een kus.

"Heb je zin aan wat drinken?" gelijk liet Carel haar weer los. "Ja, doe maar een colaatje." Isis fronste. Waarom deed hij ineens zo afstandelijk? Vanochtend op de club deed hij nog normaal... Ze zei er maar niets van en pakte het drinken aan.

"Was het leuk met de jongens vandaag?" vroeg Isis toen ze allebei op de bank gingen zitten. Terwijl Isis met Emily in de stad was, was Carel FIFA aan het spelen met een aantal teamgenoten. "Ja. Jij had het zo te zien ook gezellig met Donny." Carel zijn stem was verandert. Hij klonk koud.

Niet de lieve leuke Carel die Isis kende.

"D-donny? Hoe bedoel je Donny?" vroeg Isis verbaast. "Doe maar niet alsof je het niet weet!" snauwde Carel ineens en ze schrok ervan. "Carel, waar heb je het in vredesnaam over?" vroeg Isis. "Lieg niet." siste hij en Isis kroop achteruit op de bank.

"Leg me dan eerst uit waar jij het over hebt want dat weet ik niet!" zei ze wanhopig en ze voelde tranen branden. "Dit." hij smeet zijn mobiel op de bank. Met trillende handen pakte Isis hem op en zag dat de site van Shownieuws open stond.

De vriendin van bekend voetballer Carel Eiting, is samen gezien met Donny van de Beek. De Wit leek net te vertrekken toen ze elkaar tegen kwamen op sportcomplex De Toekomst. Het zag er nogal gezellig uit en op het moment dat De Wit vertrok hadden ze zelfs gezoend. Wat is hier allemaal gaande? Carel Eiting heeft hier nog niet op gereageerd.

Deel twee volgt nog!

Isis zag een paar foto's van haar en Donny. Op eentje stonden ze inderdaad zoenend op. Maar.. Dat kon helemaal niet. "Carel, wat hier staat is niet waar. Ik en Donny hebben niet gezoend!" zei Isis en stond ook op. Nu stonden ze tegen over elkaar..

"Nou wordt ie helemaal mooi. Ga je het nog ontkennen ook!" Carel zijn ogen spoten vuur. "Dus je gelooft die stomme site inplaats van je eigen vriendin?!" Isis begon te huilen.

"Wat loop je te lullen. Ik zie het hier toch echt. Mijn vriendin met een van mijn beste vrienden! Jezus man!" Carel was woedend. "Ik heb niet met Donny gezoend!" zei Isis voor de zoveelste keer en moest huilen. "Ach maak dat de kat wijs!" riep Carel.

"Je gelooft me gewoon niet!" Isis kon het niet geloven en de tranen bleven maar komen.

"Waarom Ies? Waarom?! Met mijn teamgenoot godverdomme! Mijn beste vriend notabene! Weet je wat, ga maar lekker naar Donny. Ik hoef je niet meer! Ga maar!"

Isis haar mond viel open. "D-dat zei je niet." stotterde ze en struikelde over haar woorden. "Je hoorde verdomme wat ik zei! Ga niet schijnheilig lopen doen. Rot een eind op!" riep Carel. Opnieuw schoten tranen in Isis haar ogen en ze stormde de deur uit, griste haar jas van de kapstok en rende het apartementen complex uit.

De tranen waren opgedroogt en Isis liep over straat. Carel geloofde haar niet maar wel die stomme nieuws site. Dat was het ergste wat haar raakte. Dit was de eerste keer in een paar maanden dat ze zo tegen elkaar te keer gegaan waren. Meestal waren het alleen maar discussies wat zo weer over was.

Isis bedacht zich wie er hier dichtbij woonden. Ze wilde niemand spreken van haar vrienden groep. Ze zouden allemaal veel te bezorgd om haar zijn. Isis pakte haar telefoon en besloot Joël te bellen. Ze had een goeie klik met hem en zijn vrouw Naomi. De telefoon ging over en even later hoorde ze Joëls stem.

"Ies? Wat is er? Waarom bel je zo laat?!" vroeg Joël bezorgd. "Jo? Wil je me ophalen? Ik heb ruzie met Carel." Isis begon weer te huilen. "Ik kom er aan! Vertel me waar je bent!" Isis gaf de straatnaam door. "Ben er met een kwartier!" zei Joël.

Joël hing op en Isis zakte zuchtend op een bankje neer. Ze kon deze avond niet bevatten. Alles was zo snel gegaan.

Betekende dit dat het uit was met Carel?

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα