Hoofdstuk 14

1.3K 30 0
                                    

Meestal update ik op Zondag, maar Ajax speelt vanavond tegen Willem 2. Dus vond ik het wel even leuk om te updaten. Ik moet helaas werken, maar dat moet ook gebeuren! :((

Enjoy 💗

Isis werd de volgende ochtend wakker en knipperde met haar ogen. Waar was ze? Isis sloot haar ogen weer. Toen ze ze opende wist ze het weer. Isis was bij Carel thuis. De kant waar hij lag was leeg. Ze wist dat het zondag was en Carel waarschijnlijk een wedstrijd zou hebben.

Isis kleedde zich om en haalde een hand door haar haren. Ze kon nog steeds niet bevatten wat er gisteren allemaal gebeurt was maar ze wilde het liever meteen weer vergeten. Het feit dat ze was aangerand door een dronken jongen zou nog wel eventjes bij blijven.

Ze had de trui van Carel weer aan. Gewoon omdat die lekker zat. Isis droeg haar eigen jeans er onder. Ze trok sokken aan en liep naar beneden. "Goedemorgen. Daar hebben we onze schone slaapster." zei Carel lachend.

Isis keek op de klok en zag dat het al half elf was. "Oeps." grinnikte ze. "Ik ben al vanaf 9 uur op hoor. En jij zeggen dat jij een vroege vogel was." reageerde Carel. "Je hebt om half 3 pas een wedstrijd dus ik vond het wel kunnen." kaatste ze terug. "Klopt." lachtte Carel.

Vandaag moest Ajax spelen tegen Heracles. Opzich een makkelijke ploeg voor de Amsterdammers, maar Heracles had hier en daar ook zeker sterke punten. "De opstelling voor de wedstrijd is door gestuurd in onze 'serieuze' app groep." zei Carel ineens terwijl hij zijn telefoon pakte.

"Ga kijken dan!" zei Isis enthousiast en ging nieuwschierig bij hem staan. Ze zag dat Carel bijna niet durfde te kijken. "IK STA BASIS!" gilde Carel blij. "Wat goed! Ik zei het je toch!" zei Isis trots. "Ik kom voor Donny in de plaats. Maar dat vind hij niet erg. Hij wilt me sowieso een kans geven." Carel glunderde helemaal en het zag er schattig uit.

"Wil je mee naar de wedstrijd?" vroeg Carel toen serieus aan Isis. "Kan dat zomaar?" vroeg ze. "Ja tuurlijk. Komt goed, je rijd gewoon met ons mee!" verzekerde Carel haar. Ineens had Isis een idee.

"Zou Michelle ook mee mogen?" vroeg ze aan Carel. "Ja, prima, ik heb genoeg plek in de auto." knipoogde hij. "Opschepper!" lachend pakte Isis haar telefoon om Michelle een appje te sturen.

Isis de Wit

Mich. Zorg dat je vanmiddag om 13:30 klaar staat! We hebben vervoer. Je hoeft alleen maar op tijd klaar te staan xoxoxo

Michelle Sanders

Waar de fack heb jij het nu weer over? Maar goed ik zal dan klaar staan!

"Ze gaat het echt leuk vinden." dacht Isis hardop. "Is Michelle voor Ajax?" vroeg Carel. "En of ze dat is. Ze praat de hele tijd over Donny." lachtte Isis en Carel grinnikte. "Misschien klikt het wel tussen hen. Wie weet." zei Carel grijnzend. "Ik hoop het maar." zei Isis.

"Hey Michelle!" zei Isis toen ze het apartement binnen kwam lopen. Carel wachtte buiten op hen in de auto. "Waarom loop jij rond met een big smile?" vroeg Michelle en ze begon te lachen. "Omdat ik je verrassing gewoon leuk vind. Nou hup, we moeten gaan." grijnsde Isis.

Isis liep naar boven om zich eerst te fatsoeneren. Ze haalde een borstel door haar donker bruine haar en maakte er een hoge staart in. Isis stopte wat belangrijke spulletjes in haar tas. Haar mobiel, oplader, oortjes, geld en de huis sleutels. Toen ze naar beneden liep zag Isis dat Michelle ook al klaar stond.

Carel was buiten gaan staan en leunde tegen zijn auto toen de twee meiden naar buiten kwamen. "Kijk, daar is Carel." zei Isis glimlachend. Michelle bekeek haar vriendin goed. "Volgens mij is die glimlach niet meer van je gezicht af te slaan." zei ze en moest lachen.

"Carel dit is Michelle. Mijn jeugd vriendin. Michelle, dit is Carel." Isis zag Michelle vanbinnen springen van blijdschap maar ze bleef aardig rustig. "Leuk je eindelijk eens te ontmoeten." zei Michelle. "Vind ik ook!" zei Carel.

"Maar wat is er allemaal gebeurt?" vroeg Michelle toen ze weg reden. Ze gingen Matthijs, Frenkie en Amber nog oppikken. "Vertel ik na de wedstrijd." zei Isis en Michelle knikte begrijpend. Isis had er nu geen zin in en wilde alleen maar genieten van de wedstrijd en Carel.

"Jij hebt zeker de Basis al gezien?" vroeg Isis toen Carel de straat van Matthijs in reed. Michelle knikte. "Ik denk dat we een goeie elf op het veld hebben staan. Niet dat de andere niet goed zijn." zei ze snel. Carel parkeerde de auto voor Matthijs' apartement.

"Hey allemaal" Michelle's mond zakte langzaam open toen Matthijs voorin stapte. "Ik zie een nieuw gezicht. Ik ben Matthijs." voegde hij eraan toe. "Michelle, vriendin van Isis." glimlachtte ze en gaf Matthijs een hand.

Een kwartier later hadden ze iedereen opgehaald. "Ja, zijn we compleet?" riep Amber. Iedereen riep ja en lachend reed Carel richting de Arena. "Thuis is veel fijner. Dan kunnen wij ook komen. Tenzij ze uit dichtbij moeten voetballen. In Utrecht ofzo." begon Amber. "Klopt" knikte Isis.

"Thuis spelen is altijd heerlijk. De fans lijken altijd nog fanatieker dan normaal." zei Matthijs en Frenkie en Carel knikten instemmend. "Zeker waar De Ligt." antwoordde Frenkie. Carel parkeerde de auto op het prive terrein van de auto en ze stapten uit.

"Laat Heracles maar komen!" zei Frenkie enthousiast en lachend liepen ze naar binnen.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now