Hoofdstuk 19

1.2K 31 5
                                    

Wauw, wat doen de jongens het goed in de Champions Leauge, gewoon de fucking halve finale! ❌❌❌ Het hoogtepunt vond ik het gezicht van Ronaldo 😂

Kleine verrassing: Dit boek is nu uitgeschreven. Maar niet getreurd, ik werk aan een verhaal over Donny van de Beek! :)

Enjoy 💓

Het was een aantal weken later. Isis en Carel waren gelukkig samen. De pers en de media wisten er nu ook vanaf. Isis liep het terrein van De Toekomst op nadat ze haar fiets had geparkeerd in het fietsenrek. Ze had echt een rijbewijs nodig. Dat merkte Isis steeds meer en meer. Het was gewoon ook handig.

Isis was op De Toekomst om haar vriendje te verrassen. Carel wist niet dat ze kwam en de rest ook niet. Isis had niks te doen dus besloot ze om naar de training te gaan. Onderhand kende de mensen van het sportcomplex haar goed als Carel zijn vriendin. Het waren allemaal aardige mensen.

Isis liep richting het veld waar de A selectie trainde. Ze begroette een paar medewerkers en liep door het hek die naar het veld leidde. De jongens waren bijna klaar want ze waren partijtje aan het doen. Isis leunde tegen het hek en keek naar Carel.

"Hey" na een poosje kwam Jurgen Ekkelenkamp naast haar staan. "Hoi." antwoordde ze vriendelijk terug. Ze kende Jurgen niet zo heel goed, maar wist dat hij voetbalde bij Ajax onder de 19. Isis had de jongen voor haar nooit echt gesproken.

"Jij bent toch Isis?" vroeg hij vragend. "Ja klopt!" zei ze. Jurgen stak zijn hand uit. "Ik ben Jurgen Ekkelenkamp." Isis schudde zijn hand. Dat hij zo heette wist ze al, ze had al een paar verhalen gehoord van Carel, maar dat zei ze maar niet.

"Dus, hoe is het om de vriendin van te zijn. Sleep je hem mee om een club in te komen? Vertel." grijnsde hij. "Nou ja zeg!" zei Isis beledigt maar moest lachen. "Zo ben ik echt niet!" voegde ze er aan toe. "Was ook maar een grapje." stelde Jurgen haar gerust.

"Ik kende Carel van vroeger. Hij was mijn buurjongen toen ik nog in Zuid woonde met mijn familie. Nu ben ik hem weer opnieuw tegen gekomen doordat hij koffie op mijn shirt gooide." Jurgen schoot in de lach. "Echt een actie voor hem." meende hij en Isis gniffelde.

"Dit is de korte samenvatting. Als je het hele verhaal wilt horen staan we hier morgen nog." zei Isis en Jurgen grijnsde. "Nee hoor, je hoeft niet alles te vertellen." zei hij en Isis zuchtte opgelucht.

"Hey schat. Wat doe jij nou hier?" Carel klonk verrast. Precies wat Isis' doel was. "Ik verveelde me. Dus ik ging jou verrassen." gaf ze toe en Carel glimlachtte. Ondertussen schoten zijn ogen van Isis naar zijn oud team genoot. Wat moest Jurgen bij haar?

"Hey Ca, lang niet gezien, man." zei Jurgen enthousiast. "Nee klopt." zei Carel en sloeg een arm om Isis heen. Isis voelde dat hij zijn spieren aan spande. Was hij nou jaloers? Ze vond het wel schattig. "Hoe gaat het met je? Mooie goal tegen Heracles." vroeg Jurgen en de jongens begonnen een gesprek.

"Kom je Ies?" Carel was helemaal klaar om te gaan. In de tijd dat hij zich om kleedde had Isis gewacht in het restaurant. Gelukkig was het er rustig. "Jep." ze stond op en rekende haar drankje af bij de bar. Carel pakte haar hand en ze liepen richting zijn auto.

"We moeten langs wat fans." zei Carel met een knikje naar het hek wat de ingang bijna blokkeerde. Er stonden wat jongens en meisjes te wachten om een foto te kunnen scoren met hun favoriete Ajacied. "Ja prima." antwoordde Isis en ze stapten in. Carel startte de motor en ze reden richting de uitgang.

"Mogen we met je op de foto?" vroeg een van de meisjes aan Carel. "Ja natuurlijk, meiden. Wie gaat er eerst?" Isis glimlachtte. Ze vond het leuk om te zien hoe hij met zijn fans om ging. "Jij bent toch Carels nieuwe vriendin?" vroeg een van de meisjes.

"Ja dat klopt." zei Isis zo vriendelijk mogelijk. "Wel. Je bent veel te lelijk voor hem. Denk je nou werkelijk dat hij valt op iemand uit een van de buiten buurten van Amsterdam? Hij verdiende Shirley meer dan jij." spuugde het meisje in Isis haar gezicht. Tranen schoten in Isis haar ogen en haar hele lichaam trilde.

Carel wilde uit stappen maar Isis hield hem tegen. Hij was woedend. De bewaker had alles gehoord en stapte op het meisje af. "Jonge dame. Kom jij maar mee." zei hij met meen zware stem.

"Ik ben nog niet klaar met jou slet! Wij zijn nog niet klaar!" schreeuwde het meisje terwijl ze werd mee genomen door de bewaker het terrein af.

Carel gromde en draaide zich om naar zijn vriendin. "Hey stt, stt." hij trok Isis tegen zich aan. "Rustig." Isis huilde en Carel wreef over haar rug. "Het is oke. Ik ben er." fluisterde hij. "Het is niet oke! Het erge is nog dat ze gelijk had." snauwde Isis. Carel schrok ervan.

"Natuurlijk is dat niet waar! Ze lult Ies! En dat weet jij ook." zei Carel. "Wie is Shirley dan?" vroeg Isis en voog langs haar ogen. Carel zuchtte maar antwoordde niet. "Reageer dan maar lekker niet." zei Isis chagrijnig en keek uit het raam. Carel zuchtte opnieuw, startte de motor en reed richting zijn apartement.

 𝓥𝓻𝓲𝓳𝓮 𝓣𝓻𝓪𝓹✔Where stories live. Discover now