12) Yakın Gelecekten (Özel Bölüm)

282 19 4
                                    

-BU BÖLÜM GELECEKLE İLGİLİDİR.-

Merhaba sevgili okuyucularım. Durup dururken aklıma geldi ve gelecekle ilgili bir bölüm yazayım dedim. Bölümümüz gelecekte bir günü anlatıyor. Bu bölüm ilerleyen bir bölüm ile bağlantılıdır!

 Çok severek hayal kurarak yazdığım bir bölüm oldu!

Not olarak eğer hikayenizi okumamı isterseniz bana özelden mesaj atın severek hikayelerinizi okurum! Yazmayı ve yazanlar seviyorum, ayrıca iyi bir okuyucuyum. Hepinize kucak dolusu sevgiler !!!

**Kate'in Ağzından**

"Harikasın Kate. Bu gelinlik harika oldu." Ella üstümdekinin omuzlarını düzeltmekteydi. "İşte bak tatlım, harika değil mi Elsa?"
Kumral arkadaşım da kardeşinin dediklerini başıyla onayladı. "Kate zaten straplez bir gelinlik giymeyi düşünmüyordun. Bu harika oldu."

Derince nefes verdim ve Cecilia ile ablama döndüm. "Sizce nasıl?" sinirden dudaklarımı ısırıyordum.
Ablam da Ella'nın yanına ilerledi. "Omuzundaki askılar çok hoş tatlım. Minik boncuklar da işlettik mi tamamdır." Ablama Cecilia da katıldı. "Evet canım, minik boncuklar harika olacak."

Gelinlikle aynanın önünce bir kez daha döndüm. Endişeliydim. Çok kabarık bir model değildi ancak çok sönük kalmaktan da korkuyordum. Her şeyin dört dörtlük olmasın istiyordum. "Of! Evlenmek neden bu kadar zor?" dediğimde tüm arkadaşlarım ve ablam bir kahkaha patlatmıştı.
Aramızda en tecrübelimiz olan ablam konuşmaya başladı. "Düğünü gör bir de."
Eteklerimi tutarak kabine doğru ilerlediğimde Ella koşarak peşimden geliyordu. "Katy, bekle çıkarmana yardım edeyim de prova boşa gitmesin." Çaresizce Ella'nın gelmesini bekledim ve kabine yanımda girdiğinde bir an önce provanın bitmesi için dualar etmeye başlamıştım bile.

"Kate, dik durur musun? Yoksa yan ölçülerini düzgün alamayacağım ve bir prova daha uzayacak işimiz." Ella'nın bağırtısı dik durmamı sağladı ve iğneleyip minik detayları halletmesine izin verdim.

Kabinden çıkmamız yarım saati bulmuştu. Sonradan Ella'nın yanına gelen kız beni iyice delirtmişti çünkü tüm pozitif enerjimizi yok etmişti. Biz öneride bulundukça burun kıvırmış, o burun kıvırdıkça Ella anlatmış ve Ella konuştukça ben gelinliğin içinde daralmıştım. Kesinlikle hazır bir gelinlik seçmeliydim. Dikilince, her şey çok uzun sürüyordu. Evet, gelinlik istediğim gibi olma yolundaydı ancak günler yaklaştıkça bana stres basıyor, öyle bir geriliyordum ki. Sanki sürekli işler yetişemeyecek gibi hissediyordum.

"Bitti Katy, şimdi düğün salonu için şirketle görüşmeliyiz." Ella telefonundaki notları kontrol ederken bütün bayanlar somurtmaya başlamıştık. Jeremy arabanın sürgülü kapısını açtığında hepimiz transporterın koltuklarına resmen yayılmıştık.

"Ah sırada kim var?" diye sordum.
Ablam elindeki tektaşı gösterdi ve ayakkabılarının tokasını açıp ayaklarını topladı. "Ben sıramı savdım."

Elsa umutsuzlukla yere bakmıştı. "Bana daha çok var."

Bir kahkaha patlattım. "Ben de öyle diyordum Elsa, bak şimdi gelinlik provasından çıkıyorum."

Flight Of The StarsWhere stories live. Discover now