7) Sürpriz

424 22 4
                                    

Merhabalar ❤️

En sevdiğim parçalardan biri olan Little Things bölümümün şarkısı oldu.

İyi okumalar :) 

**Harry'nin Ağzından**  

(-Birkaç yıl önce yaşananlara bir geri dönüştür.-)

"Sana aramızda hiçbir şey yok diyorum Katy, bunu son kez söyledim say." dediğimde Kate mavi gözlerini kocaman açıp bana bağırmaya başladı.

"Ah, tabi ki aranızda hiçbir şey olmaz Harry! Olmasına asla izin vermem!" sinirle eliyle önüne gelen bir tutam saçını geri attı. "Tamam, çok iyi biri olabilirsin ama en iyi arkadaşımın kalbini kırmana asla izin vermem. Üstelik o çok hassas biri. Asla kıvırcık! Seni yakınında bile görürsem bozuşuruz!"

Başımı önüme eğdim. Kate'te nasıl bir göz varsa hemen durumu anlamıştı ve beni kenara çekip bu işi desteklemeyeceğini hatta olmaması için de elinden ne geliyorsa yapacağını söylemişti.

Haklı şüpheleri olabilirdi ancak hiç şans vermiyordu. "Katy, ama..." lafımı böldü.

"Harry sen kızlarla oynarsın, gerçekten sevdiğin kim oldu bugüne kadar, bana söyler misin? Arkanda kırık kalpler bırakıp duruyorsun." Kate bağırmaya devam ediyordu.

"Kate, tamam!" deyip yakında olan kaldırıma çöktüm. Gözlerimi de ilerdeki boşluğa diktim.

Kate ise olduğu yerde kalakalmıştı. Başta biraz duraksadı, belki de sinirinin geçmesini bekledi ya da sitemle dolu yeni cümleleri kuruyordu, bilmiyorum. Benim olduğum kaldırıma gelmesi birkaç dakikasını aldı.

Yanıma oturduğunda elini dizim üstüne koydu. "Harry, bak. Sen de benim en iyi arkadaşımsın." Duraksadı ve derince bir nefes aldı. "Sana bu kadar sert çıktığım için üzgünüm ancak Elsa'yı korumam gerekiyor. Çok zor günler geçirdi, hâlâ etkileri sürüyor, yani senle bir ilişkiyi yürütecek kadar gücü yok bence." Yine uzunca bir süre duraksadı. "Ben ikinizin de çok mutlu olmasını istiyorum kıvırcığım. Ne olur bana alınma. Eğer bugün aranızda bir şey olursa ve pişman olursan hepimiz bu ilişkiden etkileniriz."

Başımı Kate'e doğru çevirdim. Neden tüm söylediklerinde haklı olacak kadar iyi tanıyordu ki beni? Hiçbirine verecek cevabım olmamasıydı dilimi bağlayan. Ben de elimi onun elinin üzerine koydum ve tamam manasında başımı salladım.

Kate de bu durumdan memnundu. "Harry, sen de bir gün gerçekten çok seveceğin birini bulacaksın ve onun için değişeceksin. O günü bekle canım benim..."

(-Günümüze dönüş-)

Senelerdir Kate'in dediği kişiyi bulduğumu biliyordum. Ancak hayat tarzım ona ulaşmama sürekli engel oluyordu. İlk günden beri yanımdaydı ancak duygularımı açıklayamıyordum.

Şimdi bir şeyleri değiştirmek için adımlar atmaya başlayacaktım. Evet, bir şeyler değişmeliydi.

Üstüme giydiğim mavi gömleğim ve ona uyan kotum ile aynanın karşısında son bir kez daha döndüm. Hazırdım işte. Bugün Elsa ile söz verdiğim yemeği yiyecektik, yemeği bugün yememiz için Lou ısrar etmişti. Ben de Elsa'yı aradım ve yemek işini bugün yapmaya karar verdik.

Flight Of The StarsWhere stories live. Discover now