2)Garip Yakışıklı

1.7K 35 23
                                    

Tekrar merhaba!

Düzenlenen yeni bölüm ile karşınızdayım.

Hepinize iyi okumalar :)))

**Kate'in Ağzından**

Sesin sahibinin gözleri gözlerimle buluştuğunda Harry'nin elini tutan elim öylece havada asılı kalmıştı. Muhtemelen az sonra yapacağımız o saçma dönüş de benim bu donup kalmam yüzünden yarım kalmıştı.

Sesin sahibi, garip yakışıklıydı.

Bugün sitenin kapısında gördüğüm çocuk. Siyah saçları sabahki gibi havada değildi. Serbest bir şekilde alnına dökülüyordu. Gözleri ise hava kararmaya başladığından sanırım ela değil de sanki daha koyuydu, kahverengi, siyah gibi. Altında siyah bir şort, üstündeyse kırmızı bir tişört vardı. Kırmızı, belki de bir insana ancak bu kadar yakışabilirdi!

Bir anda garip yakışıklı ayağa kalkmıştı ve bize doğru ilerlemeye başlamıştı. Ani hareketi benim donan kaslarımın yeniden çalışmasını sağlamış Harry'nin elini tutmuş ve son dans dönüşünü yapmıştık.

Şarkı bittiğinde garip yakışıklı, ben ve Harry ayaktaydık. Diğerleriyse neler olduğunu öğrenmek için bakışlarını garip yakışıklıya çevirmişlerdi.

Tam karşımdaydı...

Gelişiyle Niall gitar çalmayı kesiğinden, Harry'yle olduğumuz yerde çakılı kalmıştık. Herkes garip yakışıklıya bakıyordu. Şimdi ne yapmalıydık? Kendimi ilk adımı atamayacak kadar kötü hissediyordum. Çaresizce bakışlarımı Harry'ye çevirdim, 'bir şey yap' dercesine.

Harry bakışlarımdan mı yoksa garip yakışıklının geliş nedenini gerçekten merak ettiğinden mi, hemen ona doğru ilerledi ve elini uzattı. "Merhaba dostum, ben Harry." Başını salladı. "Vay canına, sesin gerçekten güzeldi, hepimizi etkiledin!"

Garip yakışıklı kendine uzatılan eli sıktı. "Teşekkürler. Sevdiğim şarkılardan biriydi ve dayanamadım." Tokalaşma faslı bitmişti. "Bu arada ben de Zayn" dedi gülümseyerek.

Gülümsemek? Bugün bana neler oluyordu, bilmiyordum ama garip yakışıklı Zayn, evet adı bu Zayn, ne yapsa gerçekten beni etkiliyordu. Aslında etkilemek için belki de bir çabası yoktu ama...

Harry yine söze atıldı. "Sesi güzel dostumuz Zayn!" Gülümsedi. "Şimdi seni büyük arkadaş grubumla da tanıştırmalıyım." ve hemen bakışları beni buldu. "Bu Kate, ancak sesi senin kadar güzel değildir." dediğinde Harry'ye minik bir şaplak attım.

Zayn elini bana uzatmıştı. Elimi uzatıp sıcaklığını hissettiğim an, kendimi yine garip hissetmeye başlamıştım. 

Zayn, o delici bakışlarını üstümden çekmeden konuşmaya başladı. "Memnun oldum Kate." Sesi gerçekten çok güzeldi. Yakınlaştığında, gözlerini çeviren uzun kirpiklerini de fark etmiştim.

Sesim titremesin diye dua ederek konuşmaya başladım. "Ben de öyle Zayn." ellerimiz yavaşça ayrılmıştı ve Zayn de ister istemez birkaç adım öteme gitmişti, eski yerine.

Yaşadığım şokların etkisi geçiciydi iyi ki. Yoksa elim havada kalabilirdi. Hemen birkaç adım öteye, Harry'nin arkasına geçtim.

Flight Of The StarsWhere stories live. Discover now