19 Μαΐου Έτος 22

3 1 0
                                    

Park Jimin - 박지민

Τελικά, έπρεπε να πάω στο δενδροκομείο.Έπρεπε να σταματήσω τα ψέματα - το ότι δεν θυμόμουν τι έγινε εκεί. Κρύβοντας στο νοσοκομείο, έχοντας κρίσεις - έπρεπε να τα σταματήσω όλα αυτά τα πράγματα.Και για να το κάνω αυτό, έπρεπε να έρχομαι σε αυτή τη στάση λεωφορείου, μέρες συνεχόμενα. Αλλά δεν ήμουν ικανός να πάω με το λεωφορείο στο δενδροκομείο.

Ο Yoongi σύρθηκε κάτω, πάνω στη θέση δίπλα μου αφού ήδη τρία λεωφορεία πέρασαν και έφυγαν.Όταν ρώτησα γιατί ήρθε, είπε πως ήταν επειδή δεν είχε τίποτα να κάνει και βαριόταν.Και με αυτό, με ρώτησε γιατί καθόμουν εδώ έτσι.Με σκυμμένο το κεφάλι, χτυπούσα το έδαφος με τη γωνία του παπουτσιού μου.Σκέφτηκα γιατί καθόμουν εδώ έτσι.Ήταν επειδή δεν είχα κουράγιο.Ήθελα να προσποιηθώ ότι ήταν εντάξει τώρα, να προσποιηθώ ότι ήμουν ικανός να αντιμετωπίσω εύκολα τέτοια πράγματα τώρα - αλλά στην πραγματικότητα ήμουν φοβισμένος.Στο τι θα συναντούσα τυχαία, αν θα είμαι ικανός να το αντέξω, αν δεν θα πάθαινα κρίση ξανά - φοβόμουν για όλα αυτά τα πράγματα.

Ο Yoongi έμοιαζε άνετος.Σαν να μην υπήρχε τίποτα στον κόσμο που να αξίζει να βιαστεί, είπε ότι ο καιρός ήταν καλός και άλλα άχρηστα πράγματα.Μόνο όταν το άκουσα, συνειδητοποίησα ότι ο καιρός στα αλήθεια ήταν καλός εκείνη την μέρα.Ήμουν τόσο αγχωμένος που δεν μπόρεσα να ερευνήσω τo περιβάλλον μου.Ο ουρανός ήταν τόσο μπλε.Ένα ζεστό αεράκι φυσούσε ανά διαστήματα και το λεωφορείο για το δενδροκομείο ερχόταν.Το λεωφορείο σταμάτησε και η πόρτα άνοιξε.Ο οδηγός με κοίταξε.Αυθόρμητα ρώτησα.

"Hyung. Μπορείς να έρθεις μαζί μου;"

[LY TEAR NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now