19 Σεπτεμβρίου Έτος 16

9 2 0
                                    

Min Yoongi - 민윤기

Οι κόκκινες φλόγες αυξήθηκαν κάθετα προς τα πάνω.Το σπίτι που έμενα έως αυτό το πρωί, είχε πάρει φωτιά.Αυτοί που με αναγνώρισαν, έτρεξαν προς τα εμένα ουρλιάζοντας.Οι γείτονες έκαναν πανικόβλητα βήματα.Δεν υπήρχε πρόσβαση και έτσι το πυροσβεστικό δεν μπορούσε να μπει, είπαν, και σταμάτησα στις πατημασιές μου.

Το τέλος του καλοκαιριού.Η αρχή του φθινοπώρου.Ο ουρανός ήταν μπλε και ο αέρας ξηρός.Τι υποτίθεται πως θα σκεφτόμουν, τι υποτίθεται πως θα ένιωθα, τι υποτίθεται πως θα έκανα - Δεν ήξερα τίποτα από αυτά τα πράγματα.Και τότε, η σκέψη "Ωχ μαμά" ήρθε στο μυαλό.Την επόμενη στιγμή, με ένα κρότο, το σπίτι έγινε χαλίκια.Το σπίτι το πήρε η φωτιά - όχι,το σπίτι, το ταβάνι,τα υποστυλώματα,οι τοίχοι, το δωμάτιο που είχα ζήσει. Όλα έγιναν η ίδια η φωτιά, και όπως ένα σπίτι φτιαγμένο από άμμο, καταστράφηκε.Το είδα επηρεασμένος, σαν χαζός.

Κάποιος με έσπρωξε στην άκρη για να τρέξει μπροστά.Είπαν ότι το πυροσβεστικό είχε μπει. Άλλος με άρπαξε και με ώθησε να απαντήσω.Αυτό το άτομο με κοίταξε επίμονα μέσα στα μάτια και φώναξε κάτι σε εμένα, αλλά δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα.

"Είναι κάποιος μέσα;"

Κοίταξα τον άνθρωπο σιωπηλά.

"Είναι η μαμά σου μέσα;"

Αυτός ο άνθρωπος έπιασε τους ώμους μου και με σκούντηξε.Δεν ξέρω πως απάντησα.

"Όχι, κανείς δεν είναι μέσα."

"Τι εννοείς;" μια μητέρα από τη γειτονιά ρώτησε.

"Και η μαμά σου;Που πήγε η μαμά σου;"

"Κανείς δεν είναι μέσα."

Οι λέξεις βγήκαν, δεν τις ήξερα.

Κάποιος με έκανεστην άκρη, και έτρεξε μπροστά.

[LY TEAR NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now