25 Φεβρουαρίου Έτος 21

4 1 0
                                    

Jung Hoseok - 정호석

Κοίταξα τον εαυτό μου καθώς χόρευα στο καθρέφτη, ελεύθερος από τα κριτικά μάτια του κόσμου και τα σκληρά πρότυπα της εκπαίδευσης και ομορφιάς στο στούντιο.Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να είμαι στο δικό μου χώρο, έχοντας την δυνατότητα να συγκεντρωθώ στη μουσική και το ρυθμό και τίποτα περισσότερο...

Ξεκίνησα να χορεύω στην ηλικία των 12, σε...κάτι, που αμυδρά θυμάμαι, θα μπορούσε να είναι ένα σόου ταλέντων.Τα πιο αξέχαστα σημεία από εκείνη την ημέρα ήταν όταν στάθηκα στην σκηνή, απολαμβάνοντας τις ζητωκραυγές και τα χειροκροτήματα καθώς οι φίλοι μου έβλεπαν ανάμεσα στους θεατές.

Ήταν επίσης μια μέρα που ένιωσα ότι επιτέλους βρήκα την δύναμη μου, που επιτέλους βρήκα κάτι που είχα αυτοπεποίθηση σε αυτό.

Κουνώντας όλο μου το είναι στη μουσική, ήταν κάτι που δεν έκανα για τον έπαινο της φήμης,των χρημάτων...αφού από μικρό παιδί και ακόμα και τώρα...το να κουναώ το κορμί μου στη μουσική και να χορεύω ήταν ειλικρινά και αληθινά κάτι αγνό που έβγαινε από βαθιά μέσα μου.

Έξω από το στούντιο όπου δεν υπήρχε καθρέφτης για να δω τον εαυτό μου σε αυτόν, είμαι βαρύς από πολλά πράγματα.Δεν μπορώ να χορέψω και να ξεχάσω τα προβλήματα μου και μερικές φορές, ακόμα και αν δεν μου αρεσει, χαμογελάω.

Ακόμα και όταν είμαι στεναχωρημένος ακόμα χαμογελάω.

Όταν πέρνω φάρμακα που δεν χρειάζομαι, τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του χαμόγελου μου, πέφτουν...

Και αυτό είναι γιατί η στιγμή που χορεύω με την πεποίθηση ότι είμαι χαρούμενος, σίγουρος και χαλαρός και ελεύθερος από τα βαριά προβλήματα του κόσμου...είναι η πιο προστατευμένη, πολύτιμη στιγμή...

Η στιγμή που μπορώ να χορέψω, είναι η στιγμη που είμαι αληθινά χαρούμενος...

[LY HER NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now