25 Ιουνίου Έτος 20

3 1 0
                                    

Min Yoongi - 민윤기

Άνοιξα τη πόρτα του δωματίου μου και άνοιξα τα συρτάρι του γραφείου μου για να βγάλω έξω έναν φάκελο, κάτω από αυτόν.Καθώς άνοιξα το φάκελο, ένα καβουρνιασμένο πλήκτρο πιάνου έπεσε πάνω στο γραφείο.Αναποδογυρίζοντας τη νότα στα χέρια μου, την πέταξα στον κάδο και πήγα να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου.

Όταν κοιτάω αυτή τη νότα,η καρδιά μου σταματάει, η αναπνοή μου κόβετε στο λαιμό μου και το κεφάλι είναι ακόμα ένα μπερδεμένα.Κοίταξα τα δάχτυλα μου, βλέποντας τα μαύρα απομεινάρια από το πλήκτρο του πιάνου να τα καλύπτει.

Θυμήθηκα την μέρα που πήρα αυτό το πλήκτρο πιάνου.Πηγα στο σπίτι που ήταν κατεστραμμένο από τη φωτιά μετά τη ταφή της μητέρας μου.Όταν μπήκα στο δωμάτιο της μητέρας μου, σταμάτησα, παγωμένος στη θέση μου όταν είδα το καμμένο πιάνο...το πιάνο της... κατεστραμμένο... αγνώριστο...

Κάθησα κάτω δίπλα στο πιάνο, αγγίζοντας λίγα από τα καβουρνιασμένα πλήκτρα απαλά.Το απογευματινό ηλιόφως, έκανε τις μικρές νιφάδες από ελεφαντόδοντο να παραμείνουν καμμένες στα κλειδιά βαρετά.

Σαν τι ακουγόταν αυτό το πιάνο; Απόρησα.

Σκέφτηκα πόσες φορές πρέπει να έπαιξε η μητέρα το πιάνο, ακουμπώντας τα πλήκτρα με τα χέρια της.Θα έπρεπε να έχει ακουμπήσει τα πλήκτρα του πιάνου της περισσότερο από όσο έχει ακουμπήσει πότε εμένα.

Σηκώθηκα και πήρα μια από τις νότες, τσεπωνωντας τη καθώς βγήκα από το σπίτι...ότι παρέμεινε από αυτό τέλος πάντων...

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από την ταφή της όταν πήρα αυτή τη νότα από το πιάνο της.

Δεν υπήρχε λόγος να τη κρατήσω πια.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και ξέθαψα τη νότα από το κάδο κάτω απο το γραφείο μου, πηγαίνοντας προς το παράθυρο μου και ανοίγοντας το.Το νυχτερινό αεράκι σύρρεε, χτυπώντας μας με μια ξαφνική ψύχρα, αρκετά ίδια με τα γεγονότα σήμερα.

Πέταξα το πλήκτρο του πιάνου στο αέρα και περίμενα να το ακούσω να πέφτει στο έδαφος...αλλά ποτέ δεν το άκουσα...

Το σπίτι ήταν τώρα ήσυχο.Ο πατέρας μου δεν θα ήταν ξύπνιος μέχρις τις δέκα, που σημαίνει ότι το σπίτι δεν θα ανέπνεε για λίγο μέχρι να ξυπνήσει.

Η ησυχία ήταν εξοργιστική, αλλά θα είχα μόνο την άδεια να αναπνεύσω όταν ο πατέρας μου ξυπνούσε.Αλλά αυτός ήταν ο κανόνας στο σπίτι και έπρεπε να τον τηρούμε.Δεν ήταν πάντα τόσο εύκολο να κρατάμε τους κανόνες αδιάσπαστους.Ποτέ δεν ήταν και ακόμα δεν είναι.

Δεν μπορώ να αντέξω να ζω σε αυτό το σπίτι πια...σε αυτή τη κόλαση παραπάνω.

Δεν μπορούσα να το ανεχτώ και μπορούσα δύσκολα να κρατήσω τον εαυτό μου λογικό.

Έζησα με τον συνεχή καυγά του, αλλά ακόμα έπαιρνα λεφτά και φαγητό.

Ακόμα και αν ήμουν προβληματισμένος, αποφάσισα να αφησω τον πατέρα μου και να βγω έξω μόνος μου.

Σε αυτό το σπίτι δεν είχα την ελευθερία να μιλήσω,ποσο μάλλον το κουράγιο να προσπαθήσω να το κάνω.

Καθώς έφυγα από το σπίτι ορκίστηκα να μην ακουμπήσω πιάνο ξανά.

[LY HER NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now