6 Απριλίου Έτος 11

12 2 0
                                    

Park Jimin - 박지민

Βγήκα έξω από την είσοδο του δεντροκομείου μόνος μου.Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος οπότε είχε λίγο κρύο, αλλά ήταν ωραίο.Παρόλο που ήταν η μέρα πικνίκ, οι γονείς μου ήταν πάλι απασχολημένοι.Οπότε στην αρχή ήμουν λίγο στεναχωρημένος.Αλλά στο διαγωνισμό ζωγραφικής λουλουδιού, πήρα ενα κομπλιμέντο και οι μητέρες των φίλων μου είπαν ότι ήμουν αξιόπιστος.Και έτσι από τότε νόμιζα πως ήμουν λίγο ωραίος.

"Jimin, περίμενε εδώ.Η δασκάλα θα έρθει σύντομα."

Μετά το πικνίκ, όπως ειμασταν έτοιμοι να φύγουμε από το δεντροκομείο, η δασκάλα με προειδοποίησε αλλά δεν περίμενα.Είχα την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου.

Άρπαξα τα λουριά της τσάντας μου σφιχτά και με τα δύο χέρια και περπάτησα σκόπιμα.Ένιωθα σαν όλοι να με κοιτάνε όλοι επίμονα έτσι ισιωσα τους ώμους μου περισσότερο.Αυτό ήταν πολύ ώρα αφού η βροχή είχε αρχίσει να πέφτει.Οι φίλοι μου και οι μητέρες τους είχαν ήδη φύγει, δεν υπήρχε κανείς να με φροντίσει και τα πόδια μου πονούσαν. Χρησιμοποίησα την τσάντα πλάτης μου για να καλύψω το κεφάλι μου και μαζεύτηκα κάτω από ένα δέντρο.Η βροχή έπεφτε δυνατότερα και δεν υπήρχαν άτομα που περπατούσαν δίπλα.

Τελικά, κατέληξα να τρέχω στη βροχή.Το μέρος ήταν στη πίσω πλευρά του δεντροκομείου.Η πλαϊνή πύλη ήταν ανοιχτή και μπορούσα να δω κάτι σαν αποθήκη μέσα από αυτή.

[LY TEAR NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن