11 Απριλίου Έτος 22

3 1 0
                                    

Jeon Jungkook - 전정국

Τελικά, κατέληξε όπως ήθελα.Σκόπιμα έτρεξα στους κακοποιούς που συνάντησα στο δρόμο και χτυπήθηκα όσο τραβούσε η όρεξη μου.Επειδή γελούσα καθώς με χτυπούσαν, με ονόμασαν τρελό μπάσταρδο και με χτύπησαν ακόμη περισσότερο. Στηρίχθηκα στη σφραγισμένη πόρτα και κοίταξα πάνω στον ουρανό.Δεν υπήρχε τίποτα στο βαθύ-μαύρο ουρανό.Είδα μία τούφα από γρασίδι σε απόσταση.Βρισκόταν στην πλευρά της στον αέρα.Ένιωσα έτοιμος να κλάψω, για αυτό πίεσα τον εαυτό μου να γελάσει.

Έκλεισα τα μάτια μου και είδα την εικόνα του πατριού μου να ξεροβήχει. Ο πατριός μου με κλώτσησε και γέλασε.Οι συγγενείς του πατριού μου κοίταζαν αλλού ή μιλούσαν για πράγματα χωρίς νόημα. Προσποιήθηκαν σαν να μην ήμουν εκεί.Σαν η ύπαρξη μου να μην είχε σημασία.Μπροστά τους, η μαμά μου ήταν χαμένη.

Τοποθέτησα τα χέρια μου στο πάτωμα και στάθηκα, αλλά σκόνη ανέβηκε και έβηξα.Πήγα πάνω στην ταράτσα του εργοταξίου.Η νυχτερινή πόλη απλώθηκε σε ένα απαίσιο χρώμα.Σκαρφάλωσα πάνω στα κάγκελα και περπάτησα και με τα δύο χέρια τεντωμένα.Ένα πόδι κινήθηκε απότομα και παραλίγο να χάσω την ισορροπία μου.Νόμιζα πως θα πέθαινα με ένα μόνο βήμα.Αν πέθαινα, θα τέλειωναν όλα, κανένας δεν ήταν στεναχωρημένος χωρίς εμένα.

[LY HER NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now