11 Απριλίου Έτος 22

4 1 0
                                    

Min Yoongi - 민윤기

Συνέχισα να περπατάω, γνωρίζοντας πως ο Jungkook με ακολουθούσε από μακρυά.Όσο οι σιδηροδρομικές ράγες απλώνονταν, κοντέινερ συνέχιζαν να εμφανίζονται.Ήταν το τέταρτο κοντέινερ από το τέλος.Ο Hoseok είπε πως είχε κανονίσει να βρεθεί με τον Namjoon και τον Taehyung, και μου είπε να πάω επίσης.Είπα ότι θα πήγαινα αλλά πραγματικά δεν είχα καμία πρόθεση.Μισούσα να μπερδεύομαι με άλλους ανθρώπους και ο Hoseok το ήξερε, επίσης.Πιθανότατα δεν περίμενε να εμφανιστώ.

Όταν πέταξα την πόρτα ανοιχτή, είδα τον Hoseok με μια σοκαρισμένη έκφραση.Τότε είδε τον Jungkook και πλησίασε με μια υπερβολική έκφραση από μικτά συναισθήματα.Πέρασα δίπλα και από τους δύο και κατευθύνθηκα προς τα μέσα.

"Πόσος καιρός πάει;", μπορούσα να ακούσω τους ήχους του Hoseok που προσπαθούσε να τραβήξει τον Jungkook και του Jungkook να ντρέπεται.

Αρκετά σύντομα, ο Namjoon έφερε τον Taehyung μέσα.Μία πλευρά από την μπλούζα του Taehyung ήταν σκισμένη.Όταν τον ρώτησα τι είχε συμβεί, ο Namjoon προσποιήθηκε πως χτύπησε με τις αρθρώσεις των δακτύλων του.

"Αυτό το παιδί αργοπόρησε γιατί πιάστηκε από τους αστυνομικούς κάνοντας γκράφιτι, και έπρεπε να πάω να τον μαζέψω."

Ο Taehyung έκανε μια υπερβολικά απολογητική έκφραση και εξήγησε,ιδιαίτερα φλύαρα, πως η μπλούζα του σκίστηκε καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία.

Έκατσα στην γωνία και τους είδα.Ο Namjoon έδωσε στον Taehyung μια μπλούζα για να αλλάξει, ο Hoseok έβγαλε έξω χάμπουργκερ και ποτά και μεταξύ όλων αυτών, ο Jungkook στεκόταν άβολα, σαν να μην ήξερε που να πάει και τι να κάνει, κοιτώντας πίσω.Ήταν ακριβώς όπως στο λύκειο.Στην τάξη-κρυψώνα ο Namjoon θα κατσάδιαζε τον Taehyung, και ο Hoseok θα κουνιόταν τριγύρω κάνοντας θόρυβο όσο ο Jungkook κοντοστεκόταν, μη σίγουρος για το που να πάει.

Πόσος καιρός πάει που βρεθήκαμε έτσι;Δεν μπορούσα να θυμηθώ.Τι συνέβη στον Seokjin Hyung και στον Jimin;Μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου, που δεν ταίριαζε με εμένα.Αυτό ήταν ένα μέρος που είχα έρθει για πρώτη φορά, αλλά η καρδιά μου ήταν ήδη ήρεμη.

[LY ANSWER NOTES]

HYYH NOTES (Greek Translation)Where stories live. Discover now