Kapitel 118

251 5 4
                                    

I dag skulle jeg på Tour og jeg glædet mig vildt meget, men samtidig var jeg også vildt nervøs. Det var min første world tour, nye sange, nye danse trin, nye outfits også nye byer som jeg aldrig havde været i før. 

(hendes hår, hendes makeup og outfit på billedet) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(hendes hår, hendes makeup og outfit på billedet) 

Jeg var inde på mit værelse og pakkede min sidste kuffert. Jeg hørte pludselig banken fra min dør. Jeg ventede mig om og så Leon. 

"Så er det dagen på din første tour" "Jep" "Glæder du dig?" "Ja. Men jeg er også lidt trist. Jeg kommer ikke til at se dig, mor eller Shawn i flere måneder" "Hvornår kommer du til Canada på din tour?" "I Marts, April og August" "Hvad for nogle byer?" "Toronto i Marts, Vancouver i April og Montreal, Ottawa og Toronto i August" "Okay" "Hvorfor spørger du om det?" "Så kommer vi da og ser din koncert. Sammen med Anna også" "Anna skal med på Tour. Hun skal ordne min makeup" "Nå okay. Hvor er Shawn?" "Han kommer sikkert lige om lidt. Sådan nu er jeg færdig med at pakke" "Normalt tøj?" "Jep" "Performance tøj?" "Ja. Mine stylister har det meste af det" "Makeup?" "Ja. Også tager Anna en del med, eller også køber vi noget" "Computer og computer oplader?" "Ja" "Oplader til din telefon? Din telefon?" "Min telefon er i min lomme, og ja" "Dit pas, dit ID?" "Jep. Det er i min taske. Også har jeg også en bog med, min pung, mine briller, et hæfte og en del kuglepenne til at skrive autografer og sange med" "Godt. Så er du åbenbart klar" "Åbenbart" "Lad mig tag dine kuffert med ned" "Okay" 

Jeg tog min taske, også tog Leon mine kuffert. Vi gik ud af mit værelse, ned af trappen også hen til stuen. Jeg begyndte at smile. 

"Babe"

Shawn ventede sig om og smilede. Han gik hen til mig også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor  min mor kom hen til os. 

S: "Har du alt du skal bruge Babe?" B: "Jep. Jeg er vildt nervøs" S: "Det skal du ikke være. Det hele skal nok gå fint, og det kommer til at blive vildt sjovt. Det ender med at når du er færdig med Tour, så vil du igen" D: "Og der kommer Scooter. Shawn kommer du med til Lufthavnen?" S: "Ja selvfølig"

Vores hoved dør blev åbnet. Jeg ventede mig om og så Scooter.

"Hey Beth. Er du klar?" "Ja" "Lad mig tag dine kuffert i bilen" "Okay" 

Scooter tog mine kuffert også gik vi alle sammen udenfor. Vi gik hen til en stor bil, hvor der var plads nok til 6 personer. En vagt tog mine kuffert i baggage rummet, også gik vi ind i bilen. Jeg sad i midten, hvor Shawn var til højre og min mor til venstre. Leon var foran sammen med Scooter og en vagt der ville køre bilen. Den sidste vagt, var bagerst. Vi tog vores seler på, også begyndte bilen at køre. Imens vi hørte hen til lufthavnen, så grinede vi eller snakkede. 

L: "Det ender nok med at når Beth kommer til Canada for anden gang, så er hun vildt udmattet" B: "Når jeg ser jer, så siger nok bare Hej, fedt, cool. Bare mega afslappet og træt" D: "Eller også er hun stadig fuld af energi, ligesom hun plejer at være" Scooter: "Jeg er sikker på at når Tour er færdig, så er hun træt. Hun kommer til at være udmattet i lufthavnen" B: "Hvem kommer og henter mig i lufthavnen efter min Tour er slut?" D: "Mig og Leon. Så køre vi dig over til Shawn" Scooter: "Hvorfor Shawn?" S: "Fordi vi har aftalt, at efter hendes tour er slut så bor vi sammen" B: "Jep. Jeg har fået en nøgle til hans hus, og jeg glæder mig. Men Babe de ting jeg får med, dem indretter jeg bare, også kan du sige om det er okay eller ej når du kommer hjem. Hvis det ikke er okay, så indretter vi det bare, som vi begge vil have det" S: "Okay. Kommer du til at være der, når jeg kommer hjem fra min tour?" B: "I lufthavnen?" S: "Ja?" B: "Selvfølgelig. Når jeg ser dig, så kommer jeg nok til at springe på dig" S: "Så griber jeg dig bare" 

Secret GeekWhere stories live. Discover now