kapitel 60

280 2 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg kiggede bag mig, og så en sovende Shawn, som fik mig til at smile. Jeg rejste mig stille og roligt op, hvor jeg tog Shaws T-shirt op fra gulvet og tog den på, sammen med mit undertøj.

Jeg gik stille og roligt ud af hans værelse, også ind i køkkenet. Jeg puttede 2 stykker toast i brødristeren, også tog jeg 2 glas, og puttede appelsin juice i. Jeg mærkede pludselig 2 hænder rundt om mig, som fik mig til at smile.

"Godmorgen smukke dig" "Godmorgen. Jeg er i gang med at lave morgenmad" "Ja det kan jeg se, i min T-shirt" "Din T-shirt er stor, og den dufter af dig, så den er perfekt til mig. Regn med at du først får den tilbage, når den ikke længere dufter af dig" "Så nu begynder du at tag mine T-shirt" "Jep" "Okay fint. Det er også fair, for jeg har taget noget fra dig" "Hvad?" "Din mødom, hvilket er en kæmpe ære for mig, og meget større end min T-shirt" "Godt sagt" "Det ved jeg"

Shawn tog sine hænder væk fra mig, hvor han tog toasterne ud af risteren, også puttede han noget på dem. Han gav den ene til mig, bid jeg i den. Jeg gav ham hans glas, også snakkede vi videre. 

"Det smager godt, som det altid gør" "Det ved jeg. Så hvad er planen for i dag?" "Jeg skal desværre hjem, og læse videre på min eksamen" "Skal jeg køre dig hjem?" "Det må du gerne. Jeg tager mit tøj på igen, også kan vi smutte, for du har vidst allerede joggin bukser på, og en T-shirt" "Så gør du det"

Jeg smilede, også gik jeg ind på hans værelse, og tog mit tøj på igen. Jeg lod mit hår være løst. 

Jeg smilede, også gik jeg ud hans værelset, og ind til køkkenet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede, også gik jeg ud hans værelset, og ind til køkkenet. Shawn kiggede på mig. 

"Er du klar?" "Ja" 

Også gik vi ud af hoved døren, og ind i hans bil. Imens vi kørte, så lyttede vi til radio og snakkede eller sang med på sangene, eller grinede. 

"Hun flirtede helt vildt med dig" "Og da jeg sagde at jeg havde en kæreste, som var her så kiggede hun forvirret på mig" "Da du var kommet over til mig, så gav hun mig et killer blik. Altså et blik, der sagde at hun ville slå mig ihjel" "Det ville jeg ikke lade ske så" "Måske fordi, den lækreste fyr til brylluppet var min kæreste" "Sikkert. Så lækker er jeg hellere ikke" "Har du set dig selv i spejlet? Du har en flot øjne farve, du har aps, lidt krøllede hår, brunt hår, en god still og en god sang stemme. For os piger er du ret lækker, og når vi ser en lækker fyr så vil vi for det meste prøve at få ham" "Bare synd, for den eneste pige der har mig, er dig" "Ja nemlig. Og det er jeg meget heldig for at jeg har"

Også grinede han. Efter et stykke tid, så kom jeg af, fordi vi var der. Jeg gik ud af bilen, også ventede jeg mig, og kiggede på Shawn.

"Tak for køreturen" "Det var så lidt, det vil jeg altid gør. Vi ses senere?" "Vi ses senere" 

Jeg smilede, også gav jeg ham et luftkys. Han blinkede til mig, også kørte han. Jeg smilede, også gik jeg indenfor. Jeg gik ind i stuen, hvor jeg så min bror, min mor og en læge. Min mor kiggede på mig, hvor jeg kiggede på min hund Tilde. 

"Mor. Hvad sker der?" "Tilde begyndte at ligge rigtig meget ned. Vi prøvede at give hende god bider, eller andet mad hun godt kan lide. Hun har ikke spist sin mad i 2 dage nu, så vi besluttede os for at ringe til en læge. Tildes tid er kommet, hun er blevet en gammel hund" "Vent så lægen er her, for at aflive hende?" "Vi synes det er bedst for hende, for hun ligner en der har ondt, og en der er klar til sige farvel"

Jeg skyndte mig hen til Tilde, også satte jeg mig ned ved siden af hende. Jeg kunne mærke at jeg blev ked af. 

"Er i klar til at sige farvel?" "Ja"

Lægen tog en indsprøjtning frem, også tog lægen den på Tilde, også af igen. Jeg kunne mærke at græd lidt, hvor Leon hurtigt kom hen til mig, og trak mig ind til ham, også han sine hænder rundt om mig. Lægen mærkede på Tildes mave. 

"Nu er hun kommet et bedre sted hen"

Også tog jeg mit hoved ind til Leons bryst, og begyndte at græde. 

"Det var min datters hund. Jeg tror det er bedst at vi snakker videre om det, inde i køkkenet"

Også gik de. 

"Vil du have at Shawn kommer?" "Jeg har brug for at skifte tøj, og et bad"

Jeg trak mig fra Leon, også gik jeg ovenpå. Jeg fandt hurtigt noget afslappende tøj frem, også gik jeg ind på mit badeværelse, med min telefon med mig. Jeg lagde mit tøj på bordet, også tog jeg min mobil, og ringede til Shawn, men han tog den ikke så jeg lagde en telefonsvare. 

"Shawn. Det er Tilde. Hun.............Hun er blevet aflivet, fordi hun var for gammel og ikke spiste noget. Jeg har brug for dig"

Også lagde jeg på. Jeg lagde min mobil på bordet, også tog jeg mit tøj af, og tændte for vandet. Bagefter så gik jeg ind i mit bad, og tog et brusebad. Imens jeg tog det, så græd jeg lidt, og tænkte på Tilde. 

Jeg blev færdig med badet, hvor slukket for vandet. Jeg gik ud, også tog jeg mit håndklæde rundt om mig. Jeg tørrede mig selv, også tog jeg en T-shirt på, og nogle jogging bukser. 

Jeg gik ud af mit badeværelse, hvor jeg tog mine ting med mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik ud af mit badeværelse, hvor jeg tog mine ting med mig. Jeg satte mig på min seng, også gik jeg videre med at læse op til min eksamen. 

Jeg hørte pludselig et bank på min dør, som gjorde at jeg kiggede op. Min kom ind, hvor hun satte sig hen til mig. Jeg krammede hende, også begyndte jeg at græde.

"Det er fair. Hun havde da længere tid, til at leve i"

Vi trak fra krammet, hvor min mor kiggede på mig.

"Hun var 13 år, og hunde bliver 12. Hun var en meget gammel hund, jeg tror ikke at hun kunne klare at leve i 14 år. Har du ringet til Shawn og fortalt det?" "Ja men han tog den ikke. Jeg vil bare glemme den her dag, og gå videre med at læse op til eksamen" "Okay"

Min mor krammede mig hurtigt, også gik ud hun. Jeg gik videre med at læse op til min eksamen. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now