Kapitel 111

211 1 0
                                    

Jeg mærkede pludselig følelsen af nogen ae min højre arm, stille og roligt. Jeg mærkede nogle læber på starten af min højre skulder, som fik mig til at smile. Jeg åbnede stille og roligt mine øjne, kiggede lidt bag mig og Shawn kigge på mig med et smil.

"Godmorgen" "Godmorgen"

Shawn tog sin højre hånd ved af mit hoved, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor vi smilede til hinanden. 

"Jeg kunne godt vende mig til, at du vågnede op i min lejlighed med mig" "Det kunne jeg også. Hvor er min taske?" "Den er inde i min bil. Bare rolig min bil er låst" "Oh okay. Hvad er klokken?" "Omkring 10 Am. Vi har sovet længe" "Ja"

Jeg kom pludselig i tanke om, at jeg skulle lave en musik video i dag. Jeg fjernede Shawns hånd, også satte jeg mig hurtigt op. Jeg tog dynen op til min hals. 

"Jeg må gå"

Jeg rejste mig op, tog dynen rundt om mig, tog mit tøj på gulvet også gik jeg ind på badeværelset, hvor jeg tog mit tøj på, som jeg havde på i går. Da jeg havde fået tøjet på, så gik jeg ud af badeværelset. Shawn havde fået nogle underbukser på og nogle bukser på. Jeg lage dynen på sengen, tog min mobil og høretelefoner fra natbordet, også gik jeg ud af værelset. Jeg gik hen imod døren, men hørte mit navn blive råbt. 

"BETH"

Jeg ventede mig om og kiggede på Shawn. Han kiggede forvirret på mig. 

"Hvorfor skal du lige pludselig gå?" "Det skal jeg bare" "Er det fordi du fortryder det vi gjorde i går?" "Hvad? Nej overhovedet ikke"

Jeg gik hen til ham, tog min højre hånd på hans kind også kiggede vi på hinanden. 

"Måske fortryder jeg det lidt. Men jeg elsker dig stadig super højt. Jeg kan bare ikke glemme det, der skete til festen. Du kyssede stadig med en anden pige, skubbede mig og var en dårlig kæreste overfor mig" "Jeg troede vi havde snakket om det" "Det har vi ikke rigtig. Jeg skal lave en musik video i dag og jeg skal skynde mig der over" "Okay. Lad os snakke om det senere" "Det ved jeg ikke om jeg kan. Jeg føler mig stadig såret over det der skete til festen, og kan ikke bare tilgive dig, for det du gjorde. Jeg må gå" 

Jeg tog min hånd væk fra hans kind, også kyssede jeg hans venstre kind. Jeg gik hen imod hoved døren, gik ud af den også gik jeg lidt. 

"Beth"

Jeg stoppede med at gå, ventede mig om og kiggede på Shawn. 

"Det går hurtigere, hvis jeg kører dig. Lad mig køre dig der over" "Jeg tager bare en taxa" "Okay. Lad mig i det mindste give dig penge, til taxaen"

Han gik hen til mig, tog sin venstre hånd i sin lomme, også tog han den op igen. Han gav mig nogle penge, så jeg kunne betale for taxaen.

"Tak" "Det var så lidt"

Jeg smilede til ham, også ventede jeg mig om. Jeg fandt en taxa, gik ind i den også kørte den. Imens jeg var på vej hen til stedet jeg skulle lave min musik video, kiggede jeg ud af vinduet.

Taxaen stoppede, hvor jeg betalte for turen, også gik jeg ud af den. Jeg kom ind af hoved døren til stedet, også gik jeg med det samme hen til Scooter.

"Scooter"

Han ventede sig om, også kiggede han på mig. Han kom hen til mig. 

"Beth. Du skulle have været her for 30 minutter siden" "Det ved jeg, og jeg undskylder for at komme for sent. Jeg overnattede hos Shawn, det blev meget sent og vi vågnede op sent" "Har i fået snakket om det der skete til festen?" "Det ved jeg ikke. Jeg ved bare at jeg fortryder lidt, at jeg overnattede hos ham. Han sårede mig dybt, og det er svært at tilgive det han gjorde til festen. Men jeg lover at jeg ikke kommer forsent igen" "Okay. Bare få tøjet på til videoen, og få din makeup på" "Okay. Er Iggy her?" "Ja. Hun venter på at du er klar" "Okay. Jeg skynder mig" 

Secret GeekWhere stories live. Discover now