Kapitel 57

262 1 0
                                    

I dag skulle jeg i skole, hvor vi skulle rydde op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg i skole, hvor vi skulle rydde op.

Resten af weekenden med Shawn var hyggelig. Jeg skulle desværre hjem tidligt om morgen, som jeg havde lovet min mor, og vi kunne ikke sige farvel, for vi blev ved med at kys farvel. Til sidst, så endte det med at jeg sagde at jeg skulle gå, som Shawn respekterede. 

Jeg stod nu og spiste morgenmad, imens jeg snakkede med Leon. Han sad og spiste.

"Så hvordan var din weekend?" "Den var god. Hans familie er rigtig søde" "Har han en lækker søster?" "Han har en sød søster, som er 12" "Oh. Så har jeg vidst ikke en change. Hvad med Anna?" "Min veninde? Hvorfor virker du desperat? " "Fordi jeg er lidt. Min søster har en kæreste, og jeg har ikke rigtig haft nogen" "Jeg kan godt spørger Anna om hun har noget for dig?" "Nej jeg kan godt finde min egne kæreste"

Jeg grinede. Jeg blev færdig med at spise morgenmad. Jeg tog min taske, gik ud af hoved døren, også gik jeg hen imod min skole med et smil. 

Efter et stykke tid, så var jeg endelig henne ved skolen. Jeg gik ind af hoved indgangen, hvor folk pludselig klappede af mig. Jeg smilede, også gik jeg hen til mit skab, hvor Jenna og Anna kom. 

B: "Hvorfor klapper folk af mig?" J: "Fordi du var i fjernsynet, sang din sang og et interview" A: "Også var din sang også i radioen. Du er allerede ved at blive kendt" B: "Men i løbet af sommerferien, så bliver det værre" J: "Hvorfor?" B: "Fordi mit album bliver udgivet, så der kommer til at være masser af koncerter, interviews" A: "Nå ja. Og jeg kommer til at være en del af det, fordi jeg ikke skal noget i ferien. Også kan jeg øve mig på at blive bedre til makeup på dig" B: "Ja nemlig. Anna jeg skal faktisk spørger om noget. Har du noget med min bror?" A: "Din bror? Hvorfor skulle jeg have noget med din bror? Han er populær, og det er jeg ikke" B: "Jeg spørger bare. Han er desperat" J: "Haha. Nå vi må komme videre. Vi alle skal mødes i hallen"

Jeg smilede, også gik vi der hen. Vi kom der hen, hvor vi kiggede rundt. Folk stod og snakkede, eller grinede. Også var der nogen der kiggede på mig, med et smil eller som om at de ville skrige fordi de åbenbart var fans. Vores inspektør kom pludselig på scenen, hvor alle kiggede op. Vores inspektør gik hen til mikrofonen. 

"I dag er en særlig dag for os alle. I dag skal vi rydde op på hele skolen, for i morgen begynder vores læse ferie. Om 4 uger, begynder eksamenerne, så i har 3 uger til at læse op til eksamener. Held og lykke med dem, og vi ses til eksamenerne"

Også gik vi alle ud. Jeg gik hen til mit skab, hvor jeg åbnede det også tog jeg mine bøger ud. Jeg tog mine bøger i min taske, også begyndte jeg at tag billeder ned som jeg havde tapet fast inden i mit skab. Billederne puttede jeg i en bog, så de ikke blev ødelagt. Jeg blev færdig med at rydde op i mit skab, også gik jeg hen til Anna, som også var blevet færdig med hendes. 

"Hvad skal vi nu?" "Jeg kan gå spørger" "Godt, for du er den som har det bedste forhold med lærene"

Jeg grinede, også gik jeg hen til min historie lære. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now