Kapitel 89

216 3 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt med et smil. Jeg rejste mig op, gik hen til mit skab, tog noget tøj fre, tog mit nattøj af og tøjet på. 

Mit tøj bestod af en lang adidas trøje som gik ned til mine lår, hvide sko og øreringe. Jeg ordnede mit makeup også mit hår. 

Jeg smilede tilfreds, også satte jeg mig på min seng

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds, også satte jeg mig på min seng. Jeg lagde mig ned på min ryg, hvor jeg tog min mobil og skrev noget på Twitter.

BethValentine: Det glæder mig at sige at min tour Honeymoon Avenue snart starter. Biletter er til slag på dette link (Link til at købe billetter) Vi se forhåbentlig stedet hvor du er :D 

Jeg smilede tilfreds. Jeg rejste mig op, hvor min mobil pludselig ringede. Jeg tog min mobil op til mit øre. 

*"Hallo?" "Hvad nu hvis man ikke har råd til Vip billetter til din koncert?"*

Jeg grinede over det Shawn sagde. 

*"Så er det jo godt at fordi man er kærester med mig, så må man komme gratis ind" "Jamen så er jeg glad for at du har en kæreste, som hedder Shawn mendes" "Det er jeg også. Han er ret dejlig" "Godt. Jeg kommer sikkert til at være i hætte trøje og solbriller. Skal jeg så lade som om at jeg er en kæmpe fan, og skrige imens de andre venter på at de er næste" "Haha det må du selv bestemme, men Scooter vil nok kigge sært på dig" "Det er jeg ligeglad med. Så længe du får et godt grin. Jamen så glæder jeg mig, til du skal optræde her i byen den første dag, af din tour" "Det glæder jeg mig også til. Jeg må smutte, for jeg skal øve mig på tour" "Okay. Hvornår starter den?" "I næste uge, så jeg har 1 uge til at øve mig i" "Okay. Vi snakkes. Jeg elsker dig" "Jeg elsker også dig"*

Også lagde vi på. Jeg smilede, rejste mig op også gik jeg ud af døren, ned af trappen, ud af hoved døren, også gik jeg hen imod til et danse studie, som vi havde fået lov til at øve vores danse i. Jeg kom ind af hoved indgangen, hvor jeg var kommet ind i en stor sal. Alle mine danser var der og Scooter var der. Jeg sagde hej til dem alle sammen med et smil. Musikken begyndte, også begyndte vi alle at finde på en danse geografi. Vi øvede og øvede i rigtig lang tid.

Da der var gået 5 timer med øvelse, snakken om hvordan det hele skal være på tour, og hvor vi så lod som om at vi var på scenen, så holdte vi en pause. Jeg sagde til scooter at jeg ville købe noget vand, så jeg gik ud af danse studiet. Jeg gik hen imod en kiosk, hvor jeg smilede lidt.

Jeg kom ind til kiosken, hvor jeg fandt en flaske vand. Jeg tog den, gik hen til disken også betalte jeg. Jeg gik ud af stedet, også hen til danse studiet igen. Da jeg kom hen til hoved døren, så hørte jeg noget. 

"Du laver hende om til at være mere sexede" "Det er det der er populært i dag" "Ja, men derfor behøves hun ikke at ligne en luder" "Sådan skal du ikke tale om din kæreste Shawn. Beth ligner ikke en luder" "Det gør hun lidt. Jeg kan ikke kende hende længere. Hun er ikke den beth jeg blev forelsket i da vi, gik i skole" "Men det er hun stadig" "Ikke rigtig. For indtil videre, så minder hun alle de andre kvinder i musik verden" "Det er hun ikke Shawn. Hun er stadig den generte pige, du lærte at kende i skolen" "Virkelig?"

Jeg kiggede ned på jorden, hvor jeg hørte hoved døren åbne. Jeg kiggede op, og så Shawn. 

"Beth" "Så mit tøj når jeg er på scenen, ligner noget som luder kan have på. Du kan ikke kende mig, og du er vist ikke forelsket i mig længere" "Du hørte det" "Jeg hørte det hele. Så hvis ikke du er forelsket i mig længere, så betyder det at vi skal slå op, fordi jeg kan ikke være sammen med en, som ikke elsker mig lige så højt som jeg elsker fyren" "Vent beth. Lad mig forklare" "Ikke nu. Jeg skal øve på min tour"

Jeg gik lidt men en hånd kom på min arm. Jeg ventede mig om, hvor Shawn kiggede på mig. ¨

"Vi lovede hinanden at vi vil tag det her forhold mere seriøst" "Ja. Men så siger du at jeg ligner en luder" "Please ikke gør det her beth. Du ved jeg elsker dig" "Virkelig? Eller elsker du bare min sangstemme, for normalt så kigger du ikke på mig som om du er stolt af mig, kun når jeg synger" "Beth. Tag beslutningen senere, lad mig forklare det hele" "Jeg må gå"

Shawn slap min arm, også gik jeg ind. Jeg gik hen til Scooter hvor han krammede mig. Vi trak os ud af krammet. 

"Tak fordi du beskyttede mig" "Selvfølgelig. Så har dig og Shawn slået op?" "Nej. Men han virker bare ikke stolt af mig, kun når jeg synger" "Jeg tror han er stolt af dig. Men vi kan få ham til at vise det mere" "Hvordan?" "En fyr er meget beskyttende når der er en pige han elsker, og især når pigen han elsker flirter med en anden fyr, eller når en fyr rør hende sexualt" "Og nu bliver jeg nysgerrig. Hvad for en ide har du?" "Justin Bieber. Han vil gerne øve sig i at blive en skuespiller, så tænker at vi får dig og ham til at flirte. Når Shawn ser det, så flipper han ud" "Okay den er jeg med på" "Fedt. Hvad med at vi starter det i morgen. Du kan sige eller skrive til shawn at han kan komme her over i morgen, så i kan få snakket, også vil dig og Justin flirte" "Okay. Det lyder som en plan" "Okay. Nu må vi hellere øve videre" "Okay"

Jeg stillede min flaske på gulvet, også gik vi alle videre med at øve. Efter endnu 5 timer med øve, så var vi færdige. Jeg tog min flaske vand, sagde farvel til alle sammen, også gik jeg ud af stedet. Imens jeg gik hjem, så smilede jeg til fans hvis de så mig, eller vinkede til dem. 

Jeg kom endelig hjem, hvor jeg slappede af resten af dagen, fordi jeg var træt efter 10 timers øvelse. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now