Kapitel 102

286 2 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op stille og roligt. Jeg hørte pludselig lyden af guitar. Jeg rejste mig op, også gik jeg ind til vores stue. Da jeg var kommet der ind, så lænede jeg mig op af døren til stuen. Shawn stod og spillede guitar. 

Jeg smilede. Shawn stoppede, også kiggede han hen til mig. Han smilede, også stillede han sin guitar på plads. Han gik hen til mig, også kyssede han mig godmorgen. 

"Godmorgen" "Godmorgen. Det var ret godt, det du spillede" "Tak. Jeg leger bare med en melodi" "Nå okay" "Så hvad for nogen planer har vi i dag?" "Jeg vil gerne ud og shoppe, og du må ikke komme med" "Hvorfor?" "Fordi jeg skal shoppe tøj til mig selv, men også tøj som du vil have glæde af, at se mig i" "Nå virkelig?" "Jep" "Beth Valentine, hvad for en ide har du gang i"

Shawn kom helt tæt på mig. Han tog han hænder rundt om mig, også kyssede han min højre kind. Jeg smilede, også tog jeg mine hænder rundt om Shawns nakke. Vi kiggede på hinanden. 

"Nogle ideer som jeg ikke kan fortælle, men noget af den kan jeg godt fortælle. Det er lang tid siden, at vi har haft en date. Så jeg tænkte på at i aften så kunne vi have en date, her inde på vores hotel værelse" 

Shawn smilede. Han fjernede vores hænder, også gik han ned på knæ. Han kiggede op på mig. 

"Beth Valentine. Vil du gå på en date med mig?"

Jeg grinede, også nikkede jeg ja. Shawn rejste sig op, også kyssede vi. Vi trak os af kysset, hvor vi kiggede på hinanden. 

"Jamen så vil jeg tag ned til en musik butik, købe en guitar måske. Også vil jeg købe ting til vores date i aften" "Så vil jeg købe noget tøj til mig selv, og noget tøj, som du også vil få glæde af" "Okay. Men først skal vi have noget tøj på, så vi ikke går ud i vores nattøj"

Jeg grinede. 

"Det nok en god ide" 

Jeg gik ind til vores skab, hvor jeg fandt noget tøj jeg ville have på. Jeg tog mit tøj, også gik jeg ud af skabet, og ind på badeværelset. Jeg tog mit nattøj af, og tog jeg mit tøj på. 

Jeg tog en grøn kjole på, med nogle sorte hælede sko, også mine øreringe. Jeg ordnede hurtigt min makeup. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Secret GeekWhere stories live. Discover now