Kapitel 93

222 2 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg kiggede rundt og så at jeg stadig var ved sygehuset. Jeg satte mig op, hvor en dame pludselig kom ind. Hun kiggede på mig og smilede.

"Hej Beth. Jeg er din mor Dina. Dit navn er Beth" "Okay" "Jeg har snakket med lægen, og du må gerne komme hjem, men du skal tag det stille og roligt" "Okay" "Jeg har noget af dit tøj med, som du kan tag på" "Okay"

Hun kom hen til mig, også gav hun mig en pose. Jeg rejste mig op, også gik jeg ind på et toilet. Jeg tog tøjet af, som jeg havde jeg på fra sygehuset. Jeg tog tøjet på, også gik jeg ud igen med sygehuset tøjet med mig. 

Damen kiggede på mig og smilede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Damen kiggede på mig og smilede. Sygehuset tøjet blev lagt på sengen. Vi gik ud af stedet, også ud af sygehuset. Vi kom hen til en bil, hvor jeg kiggede på Dina.

"Det okay, bare åben døren. Det er min bil"

Jeg smilede, også åbnede jeg døren. Vi gik ind af bilen, også kørte vi. Imens vi kørte, så tog jeg min mobil frem. Jeg gik først ind på twitter. Jeg var blevet nævnt et par gange. Der stod:

BethValentineIsAmazing: Er det sandt at BethValentine er kommet på sygehuset?

BethValentinesFan: Omg jeg kan ikke fatte at BethValentine er kommet på sygehuset. Er hun okay?? 

BethValentines1Fan: God bedring BethValentine jeg håber at du får det godt, så hurtigt som muligt. 

Hvem var de mennesker? Og hvorfor havde de mit navn i deres twitter navne? Jeg tog min telefon væk, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid, så kom stoppede bilen, fordi vi var der. Vi gik ud af bilen, også hen til hoved døren. Da vi kom indenfor, så kiggede jeg rundt. En lille hund kom frem, også hørte jeg Dina åbne hovede døren. 

"Shawn. Jamen kom endelig ind"

Jeg gik ind til køkkenet, hvor jeg kiggede rundt, også stoppede mit blik på ham, der må være Shawn. Han havde en buket roser med.

"Hey Beth" "Hey" "Det her er til dig. En velkomst gave, og en god bedring gave" "Okay"

Jeg gik hen til ham, også tog jeg roserne. Jeg gik ind i køkkenet, også kom Dina med en vase. Hun puttede vand i den, også tog jeg roserne i dem. Bagefter så kiggede jeg på Shawn. Han snakkede med hunden i stuen. Jeg gik stille og roligt hen til ham.

"Tak for blomsterne"

Han kiggede op og smilede. 

"Det var så lidt" "Har hunden et navn?" "Ja. Toulouse" "Hvorfor hedder den det?" "Fordi du synes at navnet var sødt, og at hunden lignede en toulouse" "Har jeg sagt det?" "Ja. Det gjorde du faktisk i går, inden du kom til skade" "Virkelig?" "Ja" "Du må virkelig undskylde at jeg ikke kan huske dig" "Det helt okay. Du tager den tid du har brug for" "Okay. Er vi bekendte, venner, eller kærester?" "Vi er gift" "Seriøst?" "Nej. Vi er kærester" "Virkelig?" "Ja. Jeg har billeder af os på min telefon. Vil du se?" "Ja"

Secret GeekWhere stories live. Discover now