Kapitel 81

290 1 0
                                    

I dag var dagen endelig kommet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var dagen endelig kommet. Jeg skulle optræde på Victoria secret. Hele ugen, havde jeg været på interviews, øvet mig på sangene og danse trinene, også nogle photoshoots. 

Men i dag var særlig. Scooter havde fortalt, hvornår jeg skulle komme der over, så jeg kunne tag mit tøj på, og gør mig klar. Han har også sagt, at efter jeg havde optrådt, så ville showet være slut. Taylor Swift skulle optræde før mig, hvilket gjorde det hele meget federe. Det kunne være at jeg kunne nå og snakke med hende. 

Jeg sad i en bil, sammen med Scooter og nogle andre, på vej der over. Jo tættere på vi kom der over, jo mere nervøs blev jeg. 

"Er du okay?" 

Jeg kiggede på Scooter.

"Jeg er bare mega nervøs. Jeg har aldrig gjort sådan noget her før, eller haft det tøj på jeg skal have på før" "Bare rolig. Du kommer til at klare det godt" "Det håber jeg"

Jeg smilede lidt, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid så stoppede bilen. Vi gik ud af bilen, også hurtigt indenfor. Stedet var mega stort. Jeg kiggede rundt, men så blev mit navn pludselig sagt. Det var scooter. Jeg gik hen til ham, også gik vi hen til omklædningen for mig. 

Jeg gik ind af døren, også så jeg at der var et kæmpe bord, med makeup, også nogle andre ting. Der var en sofa, mad, drikkelse også var der bare hyggeligt her inde. Jeg lagde min pose, med mit tøj i, på en stol. En dame tog det op, også kiggede jeg på fjernsynet. Der var kun ting om showet. Min mobil ringede pludselig, hvor Scooter gav mig den, også jeg den hen til mit øre. 

*"Hallo?" "Hey babe. Jeg er ved Vip området nu" "Waow virkelig?" "Ja. Sammen med Andrew og Matt" "Fedt. Jeg er i mit omklædnings rum. Jeg skal snart til at begynde, at tag mit outfit på" "Nå okay. Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg var her. Er du nervøs?" "Meget. Hvordan ser det hele ud?" "Stort. Og nu er Taylor Swift kommet. Jeg må gå. Held og lykke, vi ses efter showet" "Ja det gør vi. Nød det" "Jeg nok til at nyde din del mest. Vi ses. Jeg elsker dig" "Jeg elsker også dig. Vi ses"*

Jeg lagde på, også kiggede jeg op på fjernsynet. Taylor begyndte at synge. Drengene gik ud, også begyndte jeg at tag mit tøj af. Jeg tog mit outfit på, som bestod af sorte korte shorts med glimmer på, en kort top med glimmer på, en leopard bælte rundt om mine shorts hvor der stod Pink på den, nogle lange støvler som er sorte og hvor der står pink på dem. Bagefter, så fik jeg hurtigt ordnede mit makeup. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Secret GeekWhere stories live. Discover now