Kapitel 82

273 1 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt. Jeg kiggede rundt, også på Shawn. Jeg begyndte at smile. Jeg satte mig op, hvor jeg havde dynen rundt om mig. Jeg kiggede på gulvet, og så Shawns T-shirt. Jeg tog den op fra gulvet stille og roligt, tog mit undertøj fra gulvet, også rejste jeg mig op. Jeg gik ind på toilettet, også tog jeg det på. 

Jeg gik ud af badeværelset, også kiggede jeg på Shawn med et smil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik ud af badeværelset, også kiggede jeg på Shawn med et smil. Jeg gik stille og roligt ind i køkkenet, hvor jeg tog nogle toast i hans toastrister. Bagefter tog jeg smør frem, og pålægschokolade frem.  Bagefter tog jeg 2 glas frem, og hældte Appelsin juice i dem. Toasterne blev færdig, hvor jeg tog dem væk fra toastristeren. Jeg tog den på bordet, tog en kniv frem, også begyndte jeg at put smøre på dem. Jeg mærkede pludselig 2 hænder kom rundt om mig, som fik mig til at smile. Jeg mærkede et kys på min kind, også blev hænderne fjernede. Shawn satte sig på bordet. 

Jeg blev færdig med at lave maden, hvor jeg gav Shawn det ene stykke toast. Han tog imod det, også begyndte vi at spise morgenmad, imens vi drak vores appelsin juice. 

"Godmorgen superstjerne" "Godmorgen. Bare fordi jeg optrådte på Victorias secret, så gør det ikke mig til en superstjerne" "Jo det gør det faktisk. Du var fantastisk i går" "Tak. Det var vildt fedt, at bare danse, synge og gå på scenen imens. Jeg sang mine sang, fra mit nye album og det virkede som om at folk var vilde med dem" "Det tror jeg. Jeg kunne lade være med at smile, da der kom lys på dig. Matt skubbede faktisk lidt til mig, og sagde at jeg havde en lækker dame" "Og hvad sagde nu?" "Jeg sagde Det ved jeg" "Haha. Godt at du ved det. Jeg må hellere komme videre, så jeg kan være klar til i aften" "Okay. Vil du låne nogle joggin bukser?" "Nej jeg tager T-shirten" "Kun min T-shirt?" "Ja. Men også mine støvler, som jeg havde på i går" "Virkelig?" "Ja. Mange kendte gør sådan noget, men hvor de også tager Makeup på, så det ligner at det var meningen, men jeg gider ikke til at tag det på. Din T-shirt er lang nok, til at dække min røv, så det er fint" "Okay så. Jeg finder lige en pose, til dit tøj" "Okay"

Jeg gik ud af køkkenet, også ind til Shawns soveværelse. Shawn kom også. Jeg tog mine støvler, også tog jeg dem på. Jeg kiggede på Shawn, som kiggede på mig.

"Hvad?" "Ikke noget. Det var ret....." "Ret hvad?" "Ret hot at se, dig tag dine støvler på" 

Jeg begyndte at grine, hvor jeg skubbede lidt til ham. Jeg fik posen med mit tøj i, også gik vi ud af værelset, og hen til hoved døren. Jeg ventede mig om, og smilede til ham.

"Vi ses i aften" "Vi i aften guitar dreng"

Shawn smilede, også kyssede vi farvel. Jeg gik ud af døren, også ind i en bil, som ville køre mig hjem igen. Imens bilen kørte, så tog jeg min mobil frem, og ind på twitter. 

BethValentine: Tusind tak VictoriaSecret at jeg måtte komme og optræde. Det var mega fedt. En fed oplevelse. 

Jeg smilede, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid, så stoppede bilen fordi jeg var hjemme. Jeg sagde tak for køreturen, også gik jeg ud af bilen. Jeg gik hen til hoved døren, ind af den også krammede jeg min mor. Vi trak os ud af krammet, hvor min mor smilede. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now