Kapitel 70: 2 måneder senere

248 2 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt til min alarm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op stille og roligt til min alarm. Jeg satte mig op, også slukkede jeg for min alarm. 

For 2 måneder siden, var mit første album nummer 1. Jeg har ikke snakket med Shawn siden, for han har haft travlt med sit album, som er kommet ud for 1 uge siden. Han har vildt travlt og det har jeg også, for jeg er i gang med at lave mit andet album. 

I 2 måneder har jeg lavet interviews, optrådt med mit første album, også har jeg haft den samme optrædende still som jeg havde til min første koncert. Men den her gang, så har jeg fundet ud af, hvordan jeg vil have at mit album kommer til at lyde, så det betyder at min stil også skal ændres. Mig og Anna er stadig bedste venner, hun er med mig når jeg skal optræde, eller skal til interviews, for hun er officielt den der ordner min makeup. 

Jeg rejste mig op, også gik jeg ud af mit værelse, nedenunder hvor jeg lavede morgenmad. Jeg puttede Cereal i en skål med mælk i, også begyndte jeg at spise. Leon kom ned fra trappen, også lavede han det samme. 

"Godmorgen" "Godmorgen. En ny dag på kunst skolen?" "Jep. Jeg skal lave videre på mit maleri" "Fedt" "Hvad skal du i dag?" "Interview nede i byen, også har jeg faktisk fri resten af dagen" "Fedt. Hvad skal du så lave?" "Mig og Anna tager ned i byen, og shopper tøj som jeg kan have på, når jeg skal optræde mit nye album" "Fedt. Jamen så må i hygge jer" "Tak" "Så er der nogen fyre i dit liv?" "Nej. Jeg må hellere gå. Vi ses"

Jeg blev færdig med at spise, hvor jeg tog skålen i vores vaske maskine. Jeg gik ovenpå, også ind på mit værelse, hvor jeg fandt mit outfit frem. Jeg tog mit nattøj af, også tog jeg mit normale tøj på. 

Mit outfit bestod af en blomstret top der viste skulder, hvid nederdel, hvide sko og øreringe. Jeg ordnede mit hår og mit makeup. 

Jeg smilede tilfreds med mit tøj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds med mit tøj. Jeg tog en hvid taske frem, hvor jeg puttede min pung og min mobil i den. Jeg gik ud af værelset, nedenunder også gik jeg ud af hoved døren. Jeg gik ind i bilen, som Scooter stadig havde til mig. Anna var i den. Jeg kom ind i bilen, også kørte den. Jeg krammede Anna, også snakkede vi lidt.

"Fed taske" "Tak. Scooter købte den til mig, da mit første album havde været nummer 1 i 2 uger" "Fedt" "Ja og den perfekt. Jeg kan have min pung og min mobil her i" "Godt. For efter interviewet så skal vi ud og shoppe" "Jep. Have en hygge tur. Har du kørt fra Jenna?" "Ja. Hun hygger sig i new york. Det er der, hvor den bedste designer skole ligger" "Fedt. Hvis vi en dag, kommer der over, så skal vi besøge hende" "Nemlig, også viser hun os de bedste butikker, eller de fedeste steder"

Vi grinede, også snakkede vi videre. Bilen stoppede efter et lille stykke tid, hvor vi gik ud. Der var kommet fans ude foran stedet, hvor jeg skulle være og holde interview. Jeg vinkede til dem, også gik jeg hen til dem. De tog deres mobiler frem, hvor jeg tog selfies med dem, og gav dem autografer. Efter et lille stykke tid, så gik jeg ind til stedet. Jeg kom ind, til hvor selve interviewet blev holdt, hvor jeg satte mig ned, også var jeg i gang.

"Godmorgen alle sammen, jeg er Tom og du lytter til Radio FM. Vi sidder med en ny kunstner der hedder Beth Valentine" "Hej alle sammen" "Hvordan har du det?" "Jeg har det meget godt, hvad med dig? "Jeg har det godt. Dit første album var nummer 1 i 2 uger. Det er ret vild, og på grund af det, så er der kommet et rygte frem. Rygtet siger at du er i gang med dit andet album. Sandt eller falsk?" "Sandt" "Så du er i gang med at lave dit andet album?" "Ja det er jeg" "Waow. Fortæl om det please" "Sangene kommer til at lyde meget anderledes end det første, men det er bare mig der prøver at finde ud af, hvad der er mig" "Kommer du til at samarbejde med nogen?" "Ja det gør jeg. Til min første koncert for 2 måneder siden, så snakkede jeg faktisk rigtig godt med Zedd også aftalte vi, at vi en dag skulle lave noget sammen, og nu har vi endelig fået tid" "Waow. Hvad med samarbejde med Big Sean igen?" "Måske" "Måske? Det er da godt, så kan i lave en god sang. Er der en heldig fyr i dit liv lige nu?" "Nej. Jeg leder ikke efter et forhold lige nu. Jeg tænker mest på min karriere" "Hvad med dig og Shawn? Man har ikke set jer sammen i 2 måneder" "Vi begge besluttede at vi skulle tænke på vores karriere. Hans nye album er lige blevet udgivet, og jeg er i gang med at lave mit andet album, så vi begge har travlt" "Men i er gode venner stadig?" "Det håber jeg. Jeg ved det ikke, jeg har ikke rigtig haft kontakt med ham i 2 måneder, men jeg håber det bedste for ham, og hans musik eller hans liv" "Kommer der også en tour fra dig?" "Ja det gør der faktisk. Lige så snart at jeg har udgivet mit andet album, så vil vi begynde at planlægge en tour" "Det ser ud til at der er styr på dit liv. Tusind tak fordi vi måtte interview dig" "Selvfølgelig må i det" "Giv en hånd for Beth Valentine"  

Også sluttede interviewet. Jeg rejste mig op fra min plads, også sagde pænt farvel til folk. Mig og Anna gik ud af stedet, vinkede til fansene, også gik vi ned af imod butikkerne. Vi gik ind i en tøj butik, hvor vi kiggede. Vi kiggede og kiggede, imens vi snakkede og grinede. Jeg fandt en sort badedragt, som var lidt gennemsigtig omkring halsen. Jeg smilede, også blev jeg prikket på skulderen af Anna. Jeg ventede mig om, hvor jeg så Aaliyah. Hun stod sammen med sin mor, imens de ledte efter tøj. Jeg ventede mig om, hvor jeg kiggede videre sammen med Anna. Vi fandt en sort nederdel, som passede perfekt med badedragten. Vi tog det med os, også kiggede vi videre. Efter et stykke tid, så havde vi fundet 3 nye outfits, som så godt ud. Vi gik hen til disken, også betalt vi. Efter vi havde betalt, så gik vi ud af butikken, hvor jeg bankede ind i en person. 

"Det må du virkelig undskylde"

Fyren ventede sig om, også kiggede vi på hinanden.

"Beth?" "Shawn. Undskyld jeg må gå, mig og Anna skal videre" "Vent. Har du tid til at snakke?" "Vent her, også spørger jeg"

Jeg gik hen til Anna hvor hun kiggede på mig. 

"Shawn spørger om jeg har tid til at snakke" "Det har du. Tag en gå tur med ham, også mødes vi hjemme hos dig"

Jeg ventede mig om, hvor Anna pludselig skubbede mig hen til ham.

"Ja jeg har tid" 

Shawn smilede, hvor han sagde noget til han gik hen til hans mor, sagde noget, også gik han hen til mig. Vi begyndte at gå.

"Du ser godt ud" "Tak I lige måde. Tillykke med at dit album er kommet ud, for 1 uge siden" "Tak. Jeg er rigtig stolt af den" "Jeg har ikke rigtig hørt den, men titlen på dit album lyder interessant" "Tak. Du må virkelig undskylde at jeg var en idiot for 2 måneder siden. Alt var bare forkert. Min mor og far skulle skilles, jeg havde kortere tid til mit album, jeg skuffede Aaliyah. Det hele var bare et kæmpe rod den gang, og jeg vil ikke have at du var et rod, så skubbede dig væk" "Hvorfor kunne du ikke bare have sagt det. Det er meningen at et kærestepar skal være der for en, også selvom man har nogle dage hvor man bare gerne vil væk fra, det hele" "Det ved jeg. Undskyld" "Det okay" "Jeg vil have at du er i mit liv igen, som min kæreste" "Shawn det kan jeg ikke. Jeg kan godt være i dit liv, men så skal vi være venner" "Venner er bedre end slet ikke have dig i mit liv"

Jeg smilede. 

"Så hvad har du lavet i de 2 måneder?" "Jeg har været til interviews, sunget til koncerter og nu arbejder jeg mest med mit andet album. Hvad med dig?" "Lavet Illuminate færdig, sunget koncerter, interviews og bare været sammen med min familie" "Hyggeligt. Det har jeg også været. Måske kan du hjælpe mig med mit andet album" "Det vil jeg meget gerne" "Jeg må smutte, jeg har en vigtig dag i morgen" "Nå virkelig. Hvad skal du?" "Være i studiet, det meste af dagen. Vil du med? Du kan tag Matt med" "Ja det vil jeg gerne. Er dit studie der hvor det plejer?" "Ja" "Okay. Så ses vi der" "Det gør vi. Vi ses" "Vi ses"

Vi sagde farvel, også gik jeg hjem af, med et lille smil. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now