Kapitel 17

856 14 0
                                    

Jeg sad i min engelsk time, og lyttede med som altid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad i min engelsk time, og lyttede med som altid. Som altid sad de populære mennesker og gjorde lidt hvad der passede dem, nørderne lyttede med og skrev med, også var det dem der både var klog og populær, som lyttede med imens de tegnede eller lyttede med og skrev sms'er til hinanden på telefonen.

Klokken ringede, hvor jeg pakkede mine ting sammen og gik ud til mit skab. Jeg åbnede mit skab, hvor jeg tog de bøger jeg skulle bruge til næste time. Jeg lukkede mit skab, hvor jeg fik et chok. Shawn stod ved skabet ved siden af mig, med et smil. 

"Det var ikke meningen at jeg skulle give dig et chok" "Det er okay" "Godt" "Lad os prøve igen. Hey" "Hey"

Shawn gik tættere på mig, tog mine bøger i hans venstre hånd også flettede han sin højre hånd i min. Han kyssede mig, hvor jeg smilede lidt i kysset. Vi trak os fra kysset, hvor vi kiggede på hinanden med et smil. Jeg flettede min hånd ud af hans også tog jeg begge mine hænder på hans skuldre, hvor de var foran. 

"Nu har jeg det meget bedre?" "Hvad mener du?" "Jeg var ikke i det bedste humør før. Åbenbart et kys fra min kæreste hjælper" "Godt at jeg kan hjælpe. Hvad laver du overhovedet her?" "Jeg skal have mine resultater fra min eksamen" "Fik du dem ikke?" "Nej. Jeg får dem i papir" "Jamen så håber jeg at det er godt" "Tak" "Hurtigt spørgsmål. Er det okay at have noget kort på, til vores date i aften?" "Nu håner du mig. Ikke for kort. Jeg glæder mig" "Samme her. Kan vi mødes ved stedet i stedet for?" "Ja selvfølgelig. Hvorfor?" "Fordi jeg gerne vil have at det bliver en overraskelse på det jeg tager på" "Okay. Det er helt okay. Jeg må videre, kontoret venter på mig. Vi ses i aften" "Vi ses i aften" 

Vi begge smilede, hvor vi kyssede. Vi trak os fra kysset, hvor Shawn gav mine bøger igen, også gik han. Jeg smilede, hvor jeg gik ind til næste time, som var historie. Jeg fandt en plads, hvor Anna satte sig bag mig. Hun lænede sit hoved imod bordet, hvor jeg lænede mig ind til ryglænet.

"Så jeg lige dig og Shawn kysse?" "Jep" "Wow. Min veninde har en lækker kæreste. Hvad laver han her?" "Eksamen resultater på skrift" "Nå okay" "Også hånede jeg ham lidt, angående vores date i aften" "Fedt. Hvordan håne?" "Jeg spurgte om det var okay, at man havde noget kort på" "Kommer du til at have noget kort på?" "Det ved jeg ikke. Mig og Shawn kommer til at være på en restaurant. Vores første date, og at have kort på er ikke lige mig" "Måske skulle du bare prøve at vise knæ, ligesom du gjorde med dine nederdele" "Nå ja"

Vores lære kom ind, hvor mig og Anna lyttede med i timen. Som altid skrev jeg med, og lyttede med. Nogle gange rettede jeg læren, som fik nogle af nørderne til at grine. 

Efter timen, pakkede jeg hurtigt mine ting sammen, gik ud af lokalet også hen til mit skab. Jeg kiggede hen imod kontoret, hvor jeg så Shawn komme ud. Han snakkede lidt med vores inspektør. Jeg smilede, hvor jeg kiggede ned på jorden. Der kom pludselig en pegefinger og en tommelfinger på min kind.

"Aww hvorfor min date til i aften ned på jorden, som om der er sket noget?"

Jeg kiggede op og så Shawn, som fik mig til at smile men så stoppede jeg med at smile.

Secret GeekWhere stories live. Discover now