Kapitel 49

343 6 0
                                    

I dag var det Mandag, og jeg havde brugt hele weekenden med Jenna og Anna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var det Mandag, og jeg havde brugt hele weekenden med Jenna og Anna. Og det var vildt hyggeligt. De stod afsted igen i går, efter vi havde spist morgenmad, fordi vi også skulle lave lektier. 

Jeg sad nu min historie time, hvor jeg lavede opgaver i min historie bog, og skrev det ned i mit hæfte. Jenna og Anna var ikke i den her time i dag, fordi de havde en test i en af de deres andre timer. Fordi Anna tager de samme timer som mig, så skal hun op til en test om jeg allerede har taget. 

Klokken ringede, også pakkede jeg mine ting og gik ud af lokalet, også gik jeg hen til mit skab. Jeg åbnede det, men det blev hurtigt lukket af Peter. Han kiggede på mig.

"Hvad fanden har du gjort ved min kæreste?" "Jeg ved ikke" "Drop snakken. Jeg ved hvad der er bedst for min egen kæreste. Hun har brug for at være sammen med folk som virkelig kender hende. Bland dig uden om Jennas liv" "Men hun er ikke sig selv"

Han tog hurtigt sin højre hånd op, også gav ham mig en lussing, hvor jeg var i chok.

"Du ved ikke hvad du snakker om. Hold dig væk fra min kæreste, ellers må jeg vidst hellere tag din mødom fra dig, på den dårlige måde"

"HR. PAYNE"

En lære kom hen til os. 

"Frøken. Morgan du ser godt ud" "Drop det Peter. Hvor vover du at give frøken Valentine en lussing. Du kommer med mig, og Beth du går over til skolens læge, og får noget koldt på den kind"

Læren tog fat i Peters arm, også gik de. Jeg hørte nogen kom løbene, hvor jeg så at det var Jenna og Anna. Vi gik hen til skolens læge, hvor jeg satte mig ned på en stol, også fik jeg en pose med is i, på min højre kind. Lægen fortalte at hun skulle gå, men jeg skulle holde isen på min kind. Anna og Jenna blev her inde. 

J: "Beth du må virkelig undskylde" B: "Du skal ikke sige undskyld" J: "Jeg lover at jeg tager en snak med Peter og alle de andre" A: "Jeg går ud og tager dine bøger til efter idræts timen" B: "Du kan stadig huske min kode?" A: "Selvfølgelig. Jeg kommer lige om lidt"

Jeg smilede, også gik hun.

"Du må stadig virkelig undskylde. Det er ikke okay at Peter slog dig" "Det er ikke din skyld. Og så slemt er det hellere ikke. Min kind er kun hævet. Jeg har ikke brækket mine tænder, eller jeg bløder ikke på min læbe. Det er kun en hævelse" "Sandt. Jeg går ud og snakker med Peter" "Okay"

Hun gik ud, hvor Anna hurtigt kom ind.

"Beth vi har et lille men sødt problem" "Hvad nu?" "Shawn plejer altid at komme ind i musik lokalet, for at hjælpe med dine sange ikke" "Jo?" "Han er ude på gangen, og han leder efter dig" "Bare fortæl ham det" "Okay"

Okay gik hun ud. Jeg kiggede rundt, også sukkede jeg. Jeg hørte pludselig en skynde sig ind, hvor jeg så at det var Shawn. Han kom hen til døren, hvor han så vildt godt ud. 

Han havde en grå T-shirt, med en grå jakke, også nogle bukser. 

Han kom hurtigt hen til mig, hvor han kiggede på mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han kom hurtigt hen til mig, hvor han kiggede på mig. 

"Anna fortalte mig det" "Det ved jeg" "Hvordan skete det?" "Jennas kæreste peter" "Gav dig lussingen. Den idiot, jeg lover at jeg tager fat i ham" "Shawn. Ikke gør noget ved det. Jenna snakker med Peter om det nu" "Må jeg se hvor slemt det er?" 

Jeg nikkede ja. Jeg tog isposen af min kind, også kiggede han. Han tog Isposen ud af min hånd, også puttede han den på min kind, hvor jeg kunne mærke at det føltes rart. 

"Jeg gik ind i musiklokalet, og da du ikke var der, så tænkte jeg at du måske var til idræt. Anna stod ved dit skab med dine bøger, også begyndte jeg at blive bekymret" "Du har intet at bekymre dig om. Det er ret sødt, at du skyndte dig her ind" "Selvfølgelig vil jeg skynde mig her ind. Du er min kæreste, og hvis du er kommet til skade så bliver jeg bekymret"

Jeg smilede, også tog jeg min venstre hånd på hans talje, skubbede ham tættere på mig, også kyssede vi. Han drejede sit hoved lidt til venstre, hvor mit hoved blev drejet til højre. Vi trak os fra kysset, hvor Shawn smilede. 

"1. Hvad var det for? 2. Det har jeg virkelig savnet" "Fordi du bekymre dig om mig, og hvis du har savnet at kys mig, så kan du da bare gør det. Du behøves ikke at spørger om du må kys mig, med mindre jeg er sur på dig" "Godt at vide"

Anna kom pludselig ind, hvor hun smilede.

A: "Hey Shawn" S: "Hey Anna" A: "Beth din storebror er her" B: "Okay"

Også kom Leon ind. Han kiggede lidt på Shawn, også på mig. 

"Er du okay? Inspektøren gik ind i min time, og fortalte mig det. Jeg fik lov til at gå fra min time, for at se om du var okay" "Jeg har det fint. Min kind gør lidt ondt, men Shawn holder isposen på den" "Godt. Peter kommer til at fortryde at han har gjort det" "Så smadrede ham i football træningen. Er det ikke den måde de populære viser at de er sure på en af de andre?" "Jo nogen gange. Inspektøren sagde også, at hvis du vil hjem, så må du gerne" "Okay. Men jeg har det fint. Jeg skal bare have noget is på min kind, som jeg har" "Okay. Jeg smutter videre til min time, men skriv hvis der er noget" "Det skal jeg nok, hvis der er noget" 

Også smuttede han. Mig og Shawn kiggede på hinanden.

"Du må også hellere smutte over til dit studie, så du kan skrive videre på din sang" "Er du sikker?" "Ja" "Jeg kunne også bare skrive den her" "Er du sikker på at du vil det?" "Ja jeg er sikker. Så kan du hjælpe mig" "Det kunne være fedt" "Vil du høre hvad jeg har indtil videre?" "Ja" 

Også begyndte han at synge. 

  And I'm not tryna ruin your happiness,
But darling, don't you know that I'm the only one for ya?
And I'm not tryna ruin your happiness, baby,
But darling, don't you know that I'm the only one?  

Han blev færdig med at synge, hvor jeg klappede.

"Det lyder vildt godt. Lad mig gætte, sangen hedder Ruin" "Ja. Hvordan vidste du det?" "Du synger ruin 2 gange indtil videre. Også var det også bare et gæt" "Du er god til at gætte" "Nogen gange, glemmer jeg hvor god din stemme lyder" "Og nogle gange, glemmer jeg hvor smuk din stemme er" "Bare vent. Når mit album kommer ud, så finder du ud af hvor høj, jeg kan synge" "Nå virkelig? Så er det jo godt at jeg bliver den første der kommer til at købe den" "Ligesom jeg bliver den første der køber dit album. Hvad med at vi går ind til musik lokalet, også hjælper vi hinanden med at skrive en sang. Jeg tager isposen med" "Okay det kan vi godt"

Jeg rejste mig op, også fortalte jeg hurtigt til Anna at mig og Shawn gik ind i musiklokalet. Hun smilede, også gik mig og Shawn ind i musiklokalet. 

Mig og Shawn begyndte at finde på tekster og melodier til vores sange. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now