Kapitel 67

228 2 0
                                    

Jeg vågnede op til min alarm fra min mobil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op til min alarm fra min mobil. Jeg satte mig op, også slukkede jeg for min alarm. 

I dag skulle jeg ind til en musik butik, og give autografer til fans, der havde købt mit album, eller tag billeder med dem. 

Scooter kunne rigtig godt lide det tøj jeg havde på, da jeg skulle optræde i går, så han synes det kunne være fedt, hvis jeg gik med noget der mindede om det. Jeg sagde til ham, at jeg ville prøve det. 

Jeg rejste mig op, tog min mobil, også gik jeg nedenunder. Jeg gik ind til køkkenet, hvor der allerede var morgenmad klar. Jeg kiggede på min bror, som sad ved vores spisebord. 

"Tak" "Det var så lidt. Du får travlt i dag" "Ja"

Jeg begyndte at spise min morgenmad. Imens jeg spiste, så snakkede jeg med Leon. 

"Så hvordan går det med dig og Anna?" "Vi skal spise morgenmad sammen" "Fedt hvornår?" "I dag. Hun kommer her over, også går vi ned til byen" "Hyggeligt" "Ja. Så hvad skal du i dag?" "Være i en musik butik, i 5 timer eller mere. Når jeg er færdig med det, så skal jeg til interview i morgen" "Hvad skal du efter i morgen?" "Interview 2 steder, til photoshoot også om aften skal jeg synge i et program" "Waow du får travlt" "Jep. Scooter har sagt at jeg får travlt i min sommerferie, og efter sommerferien, så planlægger vi allerede at lave mit andet album" "Waow så hurtigt. Hvorfor?" "Fordi mit første album, er åbenbart allerede ved at blive populære. Nå jeg må hellere komme af sted" "Held og lykke" "Tak"

Jeg blev færdig med at spise morgenmad, også gik jeg ovenpå igen. Jeg gik hen til mit skab, og fandt noget tøj frem. Jeg tog mit nattøj af, også tog jeg mit tøj på. 

Mit outfit bestod af en blå nederdel, hvid top, hvide hælede sko, også nogle øreringe. Jeg ordnede hurtigt mit makeup, og mit hår. 

Jeg blev færdig, hvor jeg smilede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg blev færdig, hvor jeg smilede. Jeg tog min mobil i min lomme, som var på min nederdel, gik ud af mit værelse, også nede under. 

"Kan jeg godt have det her på?"

Leon kiggede op.

"Det ser godt ud på dig. Ja det kan du godt" "Okay vi ses senere" "Vi ses"

Jeg gik ud af hoved døren, hvor en bil var der. Døren var åbent. Jeg gik hen til bilen, hvor jeg kiggede rundt, også på personen, som lignede en chauffør. 

"Kan jeg hjælpe dig med noget?" "Du er Beth Valentine. Jeg er blevet hyret af Scooter Braun til at køre dig hen, hvor du vil" "Så du er min chauffør" "Ja" "Hvorfor?" "Nu hvor du er ved at have mange fans, så er det nogle gange ikke sikkert for dig at gå" "Oh okay"

Jeg gik ind i bilen, også blev døren lukket. Manden gik om foran, også kørte vi. Min mobil ringede, hvor jeg tog den.

*"Hallo?" "Hey babe" "Hey. Hvad så?" "Vil du med ud og spise morgenmad med mig?" "Det vil jeg vildt gerne, men jeg skal skrive autografer til Fans, og tag billeder med dem" "Oh okay. Hvad med i morgen?" "Der skal jeg til et interview det meste af dagen" "Hvad med efter i morgen?" "2 interviews, photoshoot også skal jeg synge om aften. Undskyld, men jeg kan ikke" "Hvad med i næste uge?" "Det kan jeg hellere ikke. I næste uge skal jeg synge i interviews, eller i programmer for at gør mit album bedre. Undskyld Shawn" "Det gør ikke noget. Jamen så ses vi nok, når du har tid til at være sammen med din kæreste" "Shawn"*

Også lagde han på. Jeg sukkede. Jeg tog min mobil ned i min lomme igen, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid så kom jeg af. 

Der stod fans udenfor butikken, og da de så mig så begyndte de sige mit navn. Jeg gik ind til butikken, bag disken også satte jeg mig ned på en stol. Jeg have en tus klar, også kom der fans ind. Jeg skrev autografer på deres cd-er, nogle tog billeder med dem, snakkede hurtigt med dem, også gav jeg også autografer på et papir, på deres trøjer, eller hvor de nu ville have en autograf. Nogle gange var er fans der spurgte om jeg ville følge dem på twitter, hvor jeg sagde ja. Fansene sagde at de var stolte af mig, at de elsker mine sange, eller at de glæder sig til at høre albummet færdig. 

Efter 3 timer, så fik jeg lov til at få en pause. Jeg lagde tussen ned på bordet, også rejste jeg mig op, og gik om bag i butikken, hvor medarbejderne holder pauser. Jeg fik en flaske vand, også stod jeg op, og kiggede rundt. Jeg tog min mobil op af min lomme, også ringede jeg til Shawn, men han tog den ikke. Jeg sukkede, også valgte jeg at skrive en besked til ham, 

*Babe ring til mig. Det er ikke fair at du bliver sur på mig, på grund af noget, jeg ikke kan gør for. -B*

Jeg sukkede, også skulle jeg gå videre med at give autografer. Jeg gik ud til disken igen, satte mig ned, også skrev jeg autografer, tog billeder med fansene og snakkede lidt med dem. 

2 timer var endelig færdig. Min højre hånd gjorde ondt, efter at skrive så meget. Jeg sagde farvel til fansene, også gik jeg ud af butikken. Jeg gik hurtigt hen til Scooter. 

"Godt klaret Beth. Det gik godt der inde" "Nå virkelig? Hvad med vores aftale om at jeg skal have tid til min kæreste også? Den aftale gik vidst ikke så godt"

Jeg sukkede, også gik jeg ind i bilen, og kørte hjem. Da jeg var kommet hjem, så gik jeg ud af bilen, også ind af hoved døren. 

"Hey hvordan gik det med at give autografer og tag billeder med fans?"

Det var min mor. 

"Fint. Min hånd gør ondt, og nu er jeg bare træt"

Jeg gik ind i stuen, også satte jeg mig ned på sofaen, og tog mine sko af. 

"Shawn er sur på mig" "Shawn? Hvorfor dog det?" "Fordi jeg har super travlt. Det er ikke fair at han er sur på mig, på grund af noget jeg ikke kan gøre for. Det er ikke min skyld, at Scooter har lagt så mange planer for mig. Men Scooter vil gerne have at jeg en dag, bliver rigtig stor" "Bare giv Shawn tid. Måske skal han bare vende sig til, at hans kæreste er ved at blive kendt" "Måske. Men lige nu, vil jeg bare gerne slappe af, for jeg har en stor dag i morgen. Jeg skal til interview hos Radio 1, Goodmorning Canada, Radio FM, hvilket nok kommer til at tag det meste af dagen" "Held og lykke med det i morgen" "Tak"

Jeg smilede, også gik jeg ovenpå og hen til min seng, hvor jeg slappede af med en bog. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now