Kapitel 38

395 5 0
                                    

Det var endelig blevet mandag, og jeg skulle optage 2 sange i studiet i dag, efter skole som jeg glædet mig til

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Det var endelig blevet mandag, og jeg skulle optage 2 sange i studiet i dag, efter skole som jeg glædet mig til. 

Mig og Shawn havde brugt hele weekenden på at hygge os sammen. Fjollede rundt, arbejdet på sangen for Shawn også været totalt kæreste akti 

Mig og Anna sad i matematik, og skrev med og lyttede med som altid. Den her gang, kunne jeg ikke rigtig følge med, fordi jeg tænkte på min sang.

"Frøken Valentine"

Jeg kiggede op, og så vores matematik lære kiggede på mig. 

"Hvad sagde jeg lige før? " " Det ved jeg ikke. Undskyld" "Lyt med"

Jeg nikkede, også lyttede jeg med. Anna kiggede forvirret på mig, hvor jeg trak på mine skulder. Klokken ringede også tog vi vores ting. Mig og Anna gik hen til mit skab. 

"Hvad skete der for dig i timen? Du plejer altid at lytte med" "Undskyld. Jeg har skrevet 2 nye sange, som jeg skal optage i dag efter skole. Og en af dem, hvis den er god nok, så skal den udgives også skal der laves en video til den" "Waow. Det er ret sejt" "Jep. Hvad nu hvis de ikke kan lide min sang" "Videoen af dig der synger, i mørke er blevet delt rigtig mange gange. Du har fans og folk spørger om hvornår der kommer mere. De kommer til at kunne lide din sang. Jeg må videre. Vi ses i morgen" "Vi ses i morgen"

Vi gav hinanden et farvel kram, også gik hun. Jeg åbnede mit skab og tog bøger ud jeg skulle bruge i morgen, også lukkede jeg mit skab, hvor jeg fik et chok. Jenna. Hun stod og smilede til mig.

"Hey Beth" "Hey" "Jeg vil bare lige sige tillykke med at scooter Braun er din manager. Du kommer til at klare dig så flot" "Tak tror jeg" "Og fordi jeg er så glad for dine vegne, så har jeg noget til dig. Følg med mig" "Okay men det skal gå hurtigt" "Selvfølgelig"

Jeg fulgte med hende, hvor hun snakkede imens vi gik.

"Jeg har fået den her lorte mobil fordi min far siger jeg altid ødelægger mine mobiler. Vil du være sød at holde den hurtigt?" "Okay"

Hun gav mig sin telefon, hvor hun hurtigt tog min, også skubbede hun mig ind i pedellen skab, også låste hun mig inde.

"Nej Jenna. Hvad har du gang i?" "Ingen skal være mere populær end mig, og især ikke en nørd og et nul som dig. Hyg dig i skabet som du har noget tilfælles med. I begge lugter af bræk og i begge vil altid bare være noget der ikke behøves"

Jeg hørte pludselig lyden af noget der bliver ødelagt, også blev det skubbet ind til mig. Hun havde ødelagt min mobil. Hun grinede, også gik hun.

"Nej Jenna kom tilbage"

Ingenting. Jeg sukkede. Heldigt havde drama klubben opvisning, så skolen ville ikke være lukket.

Jeg kiggede rundt, for at se om jeg kunne komme ud på en anden måde, men der var ingenting. Kun et lille vindue, som jeg umuligt kunne komme ud af. Jeg kiggede Ned på telefonen som Jenna gav mig. Det var en telefon med tastatur a uden på og ikke indeni telefonen. Jeg fik pludselig en ide. Hvem er stræk nok til at løsne døren lidt? Eller som kan få folks opmærksomhed nemt? Shawn.

Jeg smilede også skrev jeg hans nummer og tog den hen til mit ør.

*Hey Du har ringet til Shawn. Jeg er desværre ikke ved min telefon eller også har jeg super travlt. Men lig en besked, også skal jeg nok ringe tilbage*

*"Hey Babe. Jeg har brug for din hjælp. Jeg er låst inde på min skole, i pedellen skab. Hjælp eller find hjælp. Jeg elsker dig"*

Også lagde jeg på.

Jeg sad nu på gulvet. Jeg kiggede på klokken og så at der var gået 2 timer. Shawn var stadig ikke kommet, og ingen mennesker var kommet.

Jeg hørte pludselig mit navn blive sagt ude på gangen, men jeg ignorerede det. Jeg rejste mig op, hvor jeg hørte lyden af Piv. Jeg ventede mig om og så en rotte, som fik mig til at skrige. Personen sagde mit Navn højere. Sawn. Jeg smilede, hvor jeg ventede mig om og bankede på døren, også kom han hen til døren.

"Beth" "Shawn. Skaf hjælp. Gå ind på kontoret og forklare at du skal have en nøgle til pedel skabet. Og skynd dig, for der er en rotte her inde" "Okay jeg skynder mig"

Også gik han. Jeg sukkede, også ventede jeg. Efter et stykke tid hørte jeg mennesker. Også blev døren låst op. Jeg gik hurtigt hen til Shawn, hvor vi Krammede. Vi trak os fra krammet, hvor han kiggede alvorligt på mig.

"Hvordan blev du låst inde i et skab?" "Jeg er klodset" "Beth. Fortæl sandheden, og hvilket nummer ringede du Fra?" "Ved ikke. Jenna gav mig mobilen. Hun skubbede mig ind i skabet, låste mig inde også ødelagde hun min telefon" "Jenna? Hende der prøvede at kys mig, og en af dem der mobbede dig" "Ja. Åbenbart så vil hun være den mest populære person på skolen. Åh nej, Scooter" "Efter jeg hørte beskeden, så tog jeg over til studiet, hvor han var og viste ham beskeden. Du skal til studiet i morgen" "Okay. Jeg vil gerne hjem" "Okay. Jeg er glad for du er okay"

Også kyssede han mig. vi trak os fra kysset, også gik vi hjem af.

Secret GeekМесто, где живут истории. Откройте их для себя