kapitel 39

342 5 0
                                    

I dag skulle jeg hen til studiet, for at optage en sang og jeg glædet mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg hen til studiet, for at optage en sang og jeg glædet mig.

Fordi Jenna havde ødelagt min telefon så havde jeg ingen.

Jeg sad i min engelsk time, hvor jeg sad og skrev med og lyttede med. Klokken ringede pludselig, hvor jeg pakkede Mine ting sammen, også skulle jeg til at gå ud. Jenna stod foran døren, så jeg ikke kunne komme ind. Hun så sur ud.

"Du skal ingen steder, før du gør mig den populær pige igen" "Men jeg er ikke engang populær" "Åh jo du er. Siden du var i fjernsynet fordi du skulle fortælle at Scooter Braun er din manager, så vil alle være din ven. Alle vil være dig og alle vil lyt til dig. Drop ud af skolen, også er alle glade. Jeg slipper for at se dit grimme ansigt, og folk lytter til mig igen. Eller endnu bedre, tag dit eget liv"

"Hvad sagde du lige til min søster"

Jenna ventede sig om, og så min bror ude på gangen. Hun fjernede sig fra døren, også kom Leon ind.

"Hey Leon. Fed jakke" "Drop det. Jeg hørte det hele. Og jeg optog det hele, fordi folk er åndsvage på gangen. Heldigt at jeg så min søster, for ellers vil jeg ikke have optagelsen hvor du siger sådan noget til min søster. Din far vil ikke blive glad, når han høre optagelsen" "Hvad vil du have for at du ikke viser den?" "Dig og din folk lad min søster være" "Hvad med penge i stedet?" "Du gjorde det lige hele værre for dig selv"

Min bror lavede noget på sin telefon. Han kiggede op og smilede.

"Jeg har aldrig kunne lide dig Jenna, og nu har hele skolen og lærene beviser på, hvilken forkælede idiot du er" "Du kommer til at fortryde det. Jeg gør dit liv til et helved"

"JENNA"

Det var inspektøren, eller Jennas far. Han kom ind i lokalet.

"Beth Valentine og Leon Valentine. Matematik vinderen og floorball vinderen, i må undskylde min datters opførelse. Jenna jeg så hvad du gjorde i går med Beth. Du er i stor knibe" "Men hun har taget min plads. DET ER MIG DER ER DEN MEST POPLÆRE PIGE. Ikke en nørd" "Så stopper du. Du kommer med mig. Beth og Leon hav en god dag"

Også gik de. Jeg Krammede hurtigt Leon.

"Tak" "Det er det man har brødre ting"
Vi trak os fra krammet, hvor jeg gik ud af lokalet, også hen imod udgangen.

"Hvor skal du hen?"

Jeg ventede mig om og kiggede på Leon.

"I studiet, for at optage en sang"

Jeg ventede mig om, også gik jeg ud af skolen og hen til studiet. Efter et lille stykke tid, så var jeg der.

jeg kom ind, også sagde jeg hej til folk. Jeg gik hurtigt ind i rummet hvor der var en mikrofon, så vi kunne optage sange. Jeg tog høretelefoner på, gav tommelfingeren op af, så startede musikken, også begyndte jeg at synge.

Secret GeekWhere stories live. Discover now