Kapitel 99

224 3 0
                                    

I dag skulle mig og Shawn på ferie sammen, i Brasilien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle mig og Shawn på ferie sammen, i Brasilien. Bare mig og ham. 

Jeg sad inde på mit værelse, hvor jeg pakkede de ting som jeg ville have med på flyet. Jeg pakkede min oplader til min mobil, min pung, en bog, også mine briller. Jeg tog min mobil i lommen, også tog jeg min taske. Leon kom ind på mit værelse. 

"Du ligner en der har brug for hjælp"

Leon tog den ene af mine kuffert, også tog jeg den anden. Vi gik ud af værelset, også nedenunder. Vi gik ud af hoved døren, også fandt jeg en taxa. Taxa chafføren tog mine kuffert i bagage rummet, også krammede jeg min mor og Leon farvel. Jeg gik ind i bilen, chaufføren lukkede bagage rummet, også gik han ind igen. Bilen begyndte at køre, hvor jeg tog min mobil frem, og skrev til Shawn. 

*Jeg er på vej til lufthavnen nu. -B*

*Okay. Jeg er lige kommet, og jeg har din billet i min lomme. Og jeg står med 3 vagter. -S*

*Hvorfor 3 vagter? -B*

*Så fans ikke omringer mig. -S*

*Nå okay. Vi ses lige om lidt. -B*

Jeg smilede, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid, så stoppede taxaen. Jeg gik ud af bilen, også fik jeg mine kuffert. Jeg gik indenfor, også kiggede jeg rundt. Jeg hørte pludselig mit navn blive sagt.

"Beth"

Jeg kiggede til højre, og så Shawn. 

(Det er bare tøjet Shawn har på i billedet, som han har på i det her kapitel)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Det er bare tøjet Shawn har på i billedet, som han har på i det her kapitel)

Jeg gik der over med et smil. Da jeg kom der over, så slap jeg mine kuffert, også tog jeg mine hænder rundt om hans nakke,  hvor hans var rundt om mig, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede.

"Hey" "Hey guitar dreng" "Du så også alle de billeder der blev taget, af fans ikke?" "Jo. Men det er okay, for du er min kæreste og det må verden gerne vide" "Det synes jeg også. Oh din billet" 

Vi tog vores hænder til os selv, også tog Shawn noget ud af hans lomme. Min billet. Han gav mig den, også gik vi hen for at aflevere vores kuffert. Vi fik dem leveret, og afleveret vores billetter. Vi gik hen for at få tjekket vores tasker til flyet. Jeg tog mine sko, øreringe og min mobil i en lille kasse og gik jeg igennem en metal maskine. Jeg kom igennem den, også tog jeg mine sko og øreringe på igen. Jeg tog min mobil og tog min taske, også kom Shawn. Han tog sine sko på, også tog han sin mobil. Vi var nu henne ved stedet, som var centret i lufthavnen. Shawn flettede sin venstre hånd i min højre, også kiggede vi rundt. Shawn kiggede på mig, også kiggede jeg på ham.

"Er der noget du vil have?" "Noget slik til flyturen, også noget vand" "Okay"

Vi gik ind til en slik butik, hvor jeg kiggede efter noget. Shawn slap min hånd, også gik han. Efter et lille stykke tid, så kom han tilbage med mine ynglings chips, vores begges ynglings pose slik også 2 vand. Jeg smilede, også kyssede jeg ham på hans venstre kind. Vi gik hen til disken, også betalte vi. Da vi havde betalt det, så gik vi ud af stedet butikken og puttede tingene ned i min taske. Bagefter så valgte vi at slappe af, bare lige indtil vi skulle hen til vores fly. Vi stod og snakkede eller fjollede. 

"Du ved godt at du er meget lille" "Jeg er lille, men stærk" "Nej du er ikke" "Jo jeg er så" "Okay kom så. Slå mig" "Nej" "Slå mig"

Jeg smilede, også slog jeg ham på mave. Han grinede, også gjorde jeg det igen. Jeg begyndte at grine, hvor Shawn pludselig løftede mig op. Jeg tog mine hænder rundt om hans nakke, også mine ben rundt om hans talje. Jeg fjernede min venstre hånd fra hans nakke, også slog jeg ham lidt. Vi grinede. 

"Du forskrækkede mig" "Ved at løft dig op?" "Ja. Men jeg blev forskrækket på en god måde" "Godt"

Jeg smilede, også tog jeg begge af mine hænder på hans kinder, og kyssede ham. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede.

"Jeg elsker dig" "Og jeg elsker dig Beth. Det bliver sjovt at tag på ferie sammen" "Ja. Bare dig og mig" "Nemlig. Det bliver fedt" "Jep"

Shawn løftede mig ned igen, også flettede jeg min venstre hånd i Shawns. Shawn tog hans venstre hånd i hans lomme, også tog jeg min højre hånd væk fra Shawns kind. Vi begyndte at gå hen til stedet, hvor vi skulle vente på flyet. Da vi var kommet der over, så valgte vi at stå op og vente. Imens vi ventede, så snakkede vi.

"Fansene kiggede på os meget" "Ja. Men det er normalt, eller det er normalt for mig" "Jeg har stadig ikke vendt mig til at jeg har fans, men det må jeg hellere" 

Shawn grinede. Vi måtte pludselig gå ind til flyet. Mig og Shawn gik, hvor vi fandt vores pladser. Jeg satte mig ned på min plads, som var lige ved vinduet, også satte Shawn sig ved siden af mig. Vi tog vores seler på, hvor alle de andre mennesker også gjorde. Flyet kom pludselig op i luften, og da vi fløj lige, så måtte vi tag vores seler af. Jeg tog min taske på et lille bord, som var på første klasse, også åbnede jeg den. Jeg tog min mobil op af den, også lænede jeg mig ind til Shawn. Jeg klikkede på kamera, også smilede mig og Shawn. Jeg tog et billede, også slukkede jeg min mobil. Jeg tog min mobil i min taske, også tog jeg min bog frem. Jeg begyndte at læse, hvor Shawn valgte at se en film. Efter 1 time eller 2, så kunne jeg mærke at jeg var træt. Jeg lagde min bog ned i min taske, også lænede jeg mig ind til Shawn igen. Han kiggede på mig, tog hans højre hånd rundt om mig, også lagde jeg mit hoved på hans skulder. Han kyssede min pande, også faldt jeg i søvn. 


Secret GeekWhere stories live. Discover now