Kapitel 14

696 15 0
                                    

Jeg sad inde på mit værelse, hvor jeg havde min bog, som jeg læste i

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad inde på mit værelse, hvor jeg havde min bog, som jeg læste i. For mig var det rart, at vi havde weekend, fordi så kunne jeg skjule mig lidt. Hvis jeg kom i skole, så vil folk lægge mærke til mig, fordi hele skolen var til talentshowet. 

Jeg var i mine egne tanker, også blev døren til mit værelse åbnet, som fik mig til at kigge op. Det var min storebror.

"Beth" "Ja?" "Hvorfor fortalte du ikke, at du kunne synge?" "Fordi jeg er flov over det" "Det burde du ikke. Du har en virkelig god stemme, som du burde bruge" "Det kan jeg ikke" "Hvorfor?" "Fordi jeg kan ikke lide at få opmærksomhed" "Hvorfor kom du så på scenen?" "Jeg blev skubbet ud af scenen, af Anna. Jeg kan aldrig komme i skole igen" "Jo du kan så. Jeg tager med dig i morgen, fra start også ser vi hvad der sker. Eller også, kan du blive populær, hvor du tager noget af dit nye tøj på, og viser hvem du virkelig er" "Jeg ved ikke engang hvem jeg virkelig er" "Det gør jeg. Du er en klog pige, som åbenbart kan synge. Du holder af din familie og venner, også kan du godt lide at skrive sange eller synge sange. Også holder du af, at slappe af med en bog, musik eller på din computer i hygge tøj, som du har på nu" "Hey. Det er virkelig behageligt, især når man er i mit humør. Hvis jeg bliver populære, så får jeg opmærksomhed" "Især hos Shawn" "Shawn?" "Ja. Jeg så godt, hvordan i kiggede på hinanden til talentshowet. Og jeg indrømmer også, at jeg har set jer henne hos dit skab, eller når du hjælper ham med hans eksamen. I er ikke bare venner, men mere end venner" "Hvad? Nej vi er ej. Vi er kun venner" "Beth. Han kigger ikke bare på dig, som han gøre ved de andre piger. Han kigger på dig, som om at du er den eneste person han ser, eller som om du er noget meget værdifuldt som han gerne vil have" "Hvad mener du?" "Jeg mener, at jeg tror ikke at Shawn vil være venner med dig, men noget mere. Jeg tror han har været forelsket i dig fra start, og jeg tror at du begyndte at føle det samme for ham, den første dag i var i musiklokalet, hvor du hjalp ham" "Du vil jo ikke have nogen fyr i nærheden af mig" "Sandt, men Shawn kan jeg godt lide. Han virker som en cool fyr, og jeg tror at han vil behandle dig godt" "Mig og Shawn kan ikke. Han passer ikke i mit liv. Jeg er ikke ligesom Camila Cabello, eller de andre berømte piger.  Mig og Shawn kan kun være venner" "Okay. Men jeg ved at han vil gøre dig lykkelig"

Leon kiggede på mig, også gik han ud. Jeg sukkede, også gik jeg videre med min bog.

Secret GeekWhere stories live. Discover now