Kapitel 12

646 16 0
                                    

Jeg var henne på skolen, hvor jeg var i gang med at finde mine bøger

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Jeg var henne på skolen, hvor jeg var i gang med at finde mine bøger. Mit skab blev hurtigt lukket, hvor jeg så at det var Jenna.

"Har du det klar?" "Det ligger på min telefon, og jeg har også en cd med" "Godt" "Har du sagt det til nogen?" "Nej" "Godt. Næste gang vi snakker sammen, er til talent showet"

Også gik hun. Jeg åbnede mit skab igen, hvor jeg tog mine bøger. Jeg fik de ting jeg skulle bruge, hvor jeg lukkede mit skab, også fik jeg et chok, fordi jeg så Shawn.

"Hey. Hvorfor snakkede Jenna med dig?" "Vi har et fysikprojekt sammen" "Cool. Hun virker okay. Vil du høre noget vildt fedt?" "Okay" "Jeg hørte hende pigens stemme igen, fra musiklokalet i går. Hendes stemme er virkelig fantastisk" "Hvad vil der ske, hvis du fandt hende?" "Jeg ville inviter hende ud, på en rigtig date. Også ville jeg lære hende at kende. Den rigtige hende, også ville jeg vise hende min verden og prøve at få hende til at blive noget stort i musik verden. Hun fortjener at have et album, og have masser af fans, som synger hendes sange. Hun kan blive noget stort i musik verden" "Hvad nu hvis hun ikke tør, at synge foran en masse folk? Det kan være, at det derfor hun altid gemmer sig, inde i musiklokalet" "Måske. Men det er synd for hende"

Jeg blev pludselig skubbet lidt til, hvor mine briller faldt ned og knækkede. Shawn tog mine briller op fra jorden, hvor han kiggede på dem, også på mig.

"Åh nej. Mine briller" "Du kan stadig godt se uden dem?" "Ja. Det fortalt jeg dig også engang" "Nå ja. Hvad vil du gøre ved det?" "Prøve at finde mine ekstra briller" "Det vil være en dårlig ide" "Hvorfor?" "Fordi det er jo tid til forandring. Så dine briller skal også væk" "Åh nej" "Kom nu Beth. Det er på tide, at vise hvem du virkelig er. Skal vi lave noget engelsk?" "Okay" 

Vi gik ind i musiklokalet, hvor vi satte os ned på stolene. Shawn fandt sin bog frem, hvor vi begyndte at snakke om Romeo og Juliet, eller om shakespear.

Secret GeekМесто, где живут истории. Откройте их для себя