kapitel 40

351 5 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt til min alarm. Jeg satte mig op, og så Tilde sove, som fik mig til at smile.

Jeg rejste mig op, gik hen til mit skab, også tog jeg noget tøj på

Mit tøj bestod af hvide bukser, en lyserød top, lyserøde sko også nogle øreringe. Jeg ordnede hurtigt min makeup, også var jeg færdig.

Jeg smilede tilfreds

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg tog min taske, min mobil og mine høretelefoner, også gik jeg Ud, også ned til køkkenet, hvor jeg lavede morgenmad. Min storebror sad allerede og spiste morgenmad, imens min mor var taget på arbejde. 

"Så hvordan gik det i studiet?"

Jeg kiggede på Leon. Jeg blev færdig med at spise, hvor jeg spiste, imens vi snakkede. 

"Godt. Jeg fik optaget min seng" "Nå virkelig? Min alarm har en radio til sig, og jeg hørte en stemme der lød virkelig bekendt" "Virkelig? Hvilken stemme? " "De sagde faktisk i radion, at sangen hed Put your Hearts up, lavet af en ny kunstner der hedder Beth Valentine" "Vent hvad? Min sang var i radioen? " "Ja det var den. Og den lyder helt vildt godt" "Virkelig? " "Ja. Min søster er berømt" "Ikke endnu" "Skal der laves en musik video til den? " "Ja. Den laver vi i weekenden" "Fedt. Må jeg komme med hen til settet? " "Det ved jeg ikke. Mig og Scooter har først aftalt det i går, at vi skal lave en video i weekenden" "Nå okay" "Jeg må hellere komme videre. Vi ses" "Vi ses"

Jeg vaskede min skål, også tog jeg mine ting og gik ud af døren. På vej over til skolen, så kunne jeg se folk kigge på mig, eller tag et par billeder af mig. Jeg kunne mærke at jeg blev lidt bange. Hvorfor tog de billeder af mig, eller pegede på mig, når de så mig?

Jeg kom over til skolen, hvor jeg gik hen til mit skab. På mit skab, var der klistret ting på den, som små stykker papir hvor der står at jeg har en god stemme, billeder af mennesker som siger at de er stolte af mig, også andre positive ord. 

"Waow. Det ligner at dit skab er blevet overfyldt med fan breve"

Jeg kiggede til højre, og så Anna. 

"Og i morges var der folk der tog billeder af mig, eller pegede på mig" "Waow. Fans. Eller folk der kan genkende dig, fra dengang Scooter sagde at du er hans nye kunstner. Din sang var i radioen i morges" "Virkelig? Så det er rigtigt hvad Leon siger" "Ja. Tænk at din sang var i radioen. Og fordi de sagde dit navn, så kan folk søge på det og finde ud af, hvordan du ser ud. Det kan være at det er den måde folk fandt ud af, hvem du var på gaden" "Måske. Lad os bare tag til time" "Gad vide hvad Shawn siger til det. Han er sikkert stolt af dig" "Måske"

Også tog vi de ting, vi skulle bruge. Vi gik ind i vores fysik time, hvor vi skrev med. Nogle gange i timen, var der folk der kiggede på mig, eller snakkede om mig.

Timen sluttede hurtigt, hvor den næste time var idræt. Men jeg skull hen til musik lokalet, hvilket er godt for så kan jeg skrive videre på mine sange.

Jeg gik ind til musik lokalet, og fandt en plads på en stol. Jeg fandt mit hæfte frem, også kom jeg på en melodi. Da jeg havde fundet melodien, så begyndte jeg at skrive en tekst ned, Imens jeg skrev det ned, så sang jeg det.

You give me that kind of something
Want it all the time, need it everyday
On a scale of one to ten I'm at a hundred
Never get enough, I can't stay away

If you want it, I got it, I got it everyday
You can get whatever you need from me
Stay by your side, I'll never leave you
And I ain't going nowhere 'cause you're a keeper

So don't you worry, baby, you got me

I got a bad boy, I must admit it (hey)
You got my heart, don't know how you did it (hey)
And I don't care who sees it, babe
I don't wanna hide the way I feel when you're next to me (hey)

Jeg smilede, også skrev jeg videre.

"Du koncentrere dig virkelig"

Jeg kiggede hurtigt op, og så Shawn. Jeg rejste mig op, lagde Mine ting på stolen, også gik jeg hen til Shawn. Jeg kyssede ham hurtigt.

"Hvad laver du her?" "Din inspektør vil snak med mig. Jeg må åbenbart gerne være her, Når der er musik på dit skema. eller på andre folks skema, så jeg kan fortæller om at være musiker" "Sejt" "Ja. Så du arbejder på endnu en sang?" "Ja. Men den her er anderledes, fordi jeg tænker at der er en duet med en rapper, med jeg ved det ikke helt. Også er det en kærligheds sang" "Nå virkelig? Må jeg høre det du har indtil videre?" "Okay men resten må du ikke" "Hvorfor ikke?" "Fordi sangen er om dig" "Oh. Jamen så glæder jeg mig til at jeg må høre resten. Men hvad har du indtil videre?"

Jeg gik hen til mit hæfte, åbnede siden, også sang jeg det havde indtil videre.

Jeg blev færdig, også vendte jeg mig om, og så en smilende Shawn.

"Den er rigtig god"

Også gik han hen til mig, og kyssede mig. Begge af hans hænder var på mine kinder. Jeg begyndte at gå, hvor Shawn gik bagud, indtil han ramte en væg. Jeg tog mine hænder på Shawns talje, hvor hans hænder kom på min røv. Han begyndte at kys mig på halsen, hvor der kom et hurtigt stønnen fra mig.

"Jeg vil virkelig gerne fortsætte det her, men vi kan ikke...... Gøre det her"

Shawn trak sig, hvor han hviskede mig i øret.

"Hvorfor ikke? Det er ret sexede"

Jeg smilede.

"Måske, men vi kunne blive opdaget. Hvad med at vi fortsætter det her senere?"

Han kiggede på mig.

"Fint. For resten, så er jeg virkelig stolt af dig" "virkelig? Hvorfor?" "Du var i radioen i morges. Din sang er helt vildt god, virkelig god. Og din stemme lyder fantastisk" "Tak. Jeg må hellere komme videre, jeg skal videre til min næste time" "okay. Ring når du har fri" "Selvfølgelig"

Vi tog vores hænder til os selv. Jeg gik hen til mine ting og pakkede dem sammen. Jeg ventede mig om, kyssede Shawn farvel, også gik jeg til næste time, med et smil.

Secret GeekWhere stories live. Discover now