- 97 -

4.2K 289 27
                                    

Táto časť obsahuje vulgarizmy a sexuálne scény, s ktorými možno nemusíte byť spokojní. Preto ak takéto typy časti nemusíte, preskočte celú túto časť :) 
Prosím napíšte mi váš názor na túto časť. (Neviem či som všetko opísala dobre, ale viem, že počas písania som sa cítila trápne a chápem, prečo tak často neopisujem sex😂)

"You've got the best of me" — Best Of Me

~

Som pripravená? Túto otázku som si v poslednej dobe kládla často. Hlavne keď sa schyľovalo k jednej z našich sexuálnych aktivít. Nebolo ich tak veľa. Vedela som, že sa Harry drží späť a nechce ma do ničoho nútiť. Nebudem klamať – myšlienka, že ma Harry chce dostať len do postele ma napadla. Nevedela som pochopiť, že Harry by bol s niekým takým ako som ja. Mal po ruke Linn, ktorá bola živá modelka, no aj tak si vybral mňa. Keď som sa na začiatku pozerala na Harryho, vždy mi prišiel ako typický fuckboy. Dlho som si to o ňom aj myslela a chcela sa od neho držať čo najďalej. Ale po čase som zistila, že som sa mýlila. Harry nikdy nemal žiadny seriózny vzťah. Všetko toto pre neho bolo nové a svojím spôsobom tažké, tak isto ako aj pre mňa. Možno preto nám tak dlho trvalo, kým sme si vysvetlili čo vlastne medzi nami je. Jedno sme však vedeli, že sa navzájom priťahujeme ako magnety. Aj napriek varovaniam, ktoré som obdržala od Sophii alebo dokonca aj Marcela, sme si vždy našli ku sebe cestu. Po tej našej ceste ako pár som si uvedomila, že to nie je len obyčajný stredoškolský vzťah. Toto bolo omnoho viac. Uvedomila som si, že pre mňa Harry znamená niečo viac ako len bezvýznamná prvá láska. Zaľúbila som sa. Netuším či Harry cíti to isté. Bojím sa vysloviť tie dve slová, ktoré nás buď privolajú k sebe bližšie, alebo nás oddelia. Bojím sa, že sa Harry zľakne. Tak isto, ako sa bojím aj ja. Ale viem, čo cítim.

A viem, že Harrymu na mne záleží a svojim spôsobom mi to stačí. Bojím sa, že nakoniec skončím so zlomeným srdcom. Ale ako keby pri pohľade na neho, zabudnem na všetky tie zlé myšlienky a vidím len jeho.

Jeho zelené oči sa rozšírili a zdal sa, že neverí slovám, ktoré práve vyšli z mojich úst. Pozeral sa na mňa ako keby čakal, kedy sa začnem smiať a oznámim mu, že som si len robila srandu. Lenže namiesto toho, sa moje oči vpíjali do tých jeho a na mojej tvári nebol ani náznak srandy.

Rukami som prešla po jeho hrudi, ktorú len jemne zakrývala biela košeľa, ktorá mu tak veľmi sedí. „Chcem mať s tebou sex, Harry." povedala som ešte raz, úplne vážne.

„Prečo?"

Z mojich úst vyšiel letmý smiech, zatiaľ čo som rukami prechádzala po jeho hrudi. „Čo myslíš tým prečo? Som pripravená, Harry." povedala som a tentokrát sa mu pozrela priamo do očí. „Okrem toho, čakal si na mňa celkom dlho." priznala som.

Je to pravda. Harry bol bez sexu takmer pol roka. Nerátam naše ostatné sexuálne aktivity, keďže to nebol pravý sex ale len uspokojenie našich sexuálnych túžob.

„Vydržím dlhšie. Nechcem aby si si myslela, že si ho neudržím v nohaviciach." povedal, načo som sa zasmiala. Jeho výraz však ostal vážny. „Pretože ja počkám."

Rukou som prešla po jeho líciach a zadržala tie dve slová, ktoré sa mi chceli vydrať z úst. „Som pripravená, Harry. Myslím si, že už som dlhšie. Neviem načo som doteraz čakala." prehovorila som úprimne a nahla sa k jeho periam.

Chystala som sa ho pobozkať, no Harry si odkašlal a jemne odo mňa odstúpil. Moje obočie sa okamžite zamračilo a srdce mi nepekne poskočilo nad myšlienkou, že to nechce. „No, ja..." prehovoril trápne a vyhýbal sa môjmu pohľadu. Trápne si poškriabal krk zozadu a pozrel sa na mňa. „Nemám tu nič so sebou."

Styles Brothers | h.sWhere stories live. Discover now