- 75 -

8.1K 907 112
                                    

(Prosím dajte na predchádzajúce časti vote, ak sa vám časť páčila a náhodou ste zabudli dať vote💫 pokojne komentujte rôzne scénky počas príbehu [snáď chápete čo myslím])

"Baby look what you've done to me" — Stockholm Syndrome

Kúsala som si do vnútra líca a snažila sa zakryť svoj úškrn. Harryho výraz, keď vyšiel z izby ma neskutočne pobavil a bolo naozaj tažké si zachovať neutrálnu tvár. Prepaľoval ma svojimi očami, načo som ho ešte viac provokovala sladkým úsmevom.

Otvorili sa dvere od výťahu, preto som nečakala ďalšiu sekundu a vyšla z neho. „Kam ideme?" spýtala som sa smerom k Harrymu, keďže mi zatiaľ neprezradil svoje plány.

V chodbe som si všimla Seana, ktorý sa na mňa z diaľky usmial. Úsmev som mu oplatila, no pocítila som pocit – divný pocit. Pocit, ktorý mi vravel ako keby som spravila niečo zlé. Som si istá, že to malo spoločné s Harryho nepríjemným pohľadom venovaný Seanovi.

„Vieš, nemusíš žiarliť. Je len priateľský." prehovorila som žartovne, keď sme vyšli z hotela do chladného počasia.

„Je otravný." zamrmlal Harry. Moje srdce sa mierne rozbúchalo, keď mi nevyvrátil tvrdenie o jeho žiarlivosti. Pravdou je, že sa v ňom nevyznám. Ale jeho správanie sa nedá nijako inak popísať, ako žiarlivosťou. Teda, aspoň myslím.

Pozdravili sme taxikára, ktorý nás príjemne privítal. Harry mu nadiktoval nejakú adresu o ktorej vôbec nemám šajnu.

Počas cesty som hľadela von z okna a snažila ignorovať svoje myšlienky, ako mám potrebu sa prisunúť k Harrymu. Nemala by som sa takto cítiť. Robím zo seba len blázna.

Cesta netrvala ani desať minút a vystúpili sme na ulici. Harry za nás poďakoval taxikárovi a podal mu peniaze, zatiaľ čo som zmätene stála na ulici a premýšľala, čo tu budeme robiť. Krátko na to sa Harry objavil po mojom boku a rukou mi ukázal, aby som kráčala vpred.

„Koľkokrát si bol v Paríži?" spýtala som sa zaujato, zatiaľ čo sme kráčali po ulici.

Chvíľu premýšľal nad svojou odpoveďou, až nakoniec odpovedal; „Niekoľkokrát. Možno desať?" spýtal sa celkom neisto, načo som otvorila dokorán ústa.

„Wow!" dostala som zo seba a pozrela sa na neho stále so svojimi otvorenými ústami. Uchechtol sa nad mojou reakciou, no nič viac nepovedal.

Kráčali sme v príjemnom tichu, až pokým ma rukou nezastavil. Pozrela som sa na neho a potom na miesto pred nami. Moje oči sa rozžiarili radosťou a strachom zároveň. Pred nami stálo klzisko, na ktorom už dávno korčuľovali ľudia. Celé klzisko pôsobilo ako z rozprávky vďaka svetielkam a celkovo prostredím. Samozrejme, že svoje čaro dodávala tmavá obloha nad nami.

 Samozrejme, že svoje čaro dodávala tmavá obloha nad nami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Styles Brothers | h.sWhere stories live. Discover now