- 12 -

9.2K 610 47
                                    

Nikdy som si nemyslela, že budem taká nervózna. Hlavne som si nikdy nemyslela, že budem nervózna ohľadom chlapca. A už vôbec som si nemyslela, že to bude Harry.

Fakt, že som absolútne nevedela kam ma berie, vo mne vyvolalo zvedavosť a nervozitu zároveň. Pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali za päť minút osem. Žalúdok sa mi nepríjemne zovrel a snažila som sa ukľudniť.

Otcovi som povedala že idem von so Soph, pretože akonáhle by zistil že idem von s chalanom, začal by byť extrémne ochranárky a nikde by ma nepustil. Bude lepšie, ak o tom nebude vedieť.

Natrela som si pery matným nude rúžom a musela som sa pochváliť, keď som sa pozrela do zrkadla. Vlasy som si vyžehlila a vyzerali dobre. Namaľovala som sa prirodzene, aby som nebola namaľovaná až moc. Nechcela som to preháňať, keďže neviem kam to ideme. Preto som zvolila zlaté tiene a nezabudla si namaľovať linku. Mihalnice som mala vytočené a bola som rada, že ich mám dostatočne dlhé takže som si nemusela dávať umelé. Nikdy som si vlastne umelé mihalnice nedávala, keďže nebol dôvod a moje prirodzené sú celkom dlhé.

Poupravila som si čiernu sukňu. Páčil sa mi outfit, ktorý som si vybrala. Bola to sukňa a crop top, ktorý vyzeral sexy a dobre zároveň. Nechcela som si dať šaty a toto sa zdalo ako dobrá voľba. Harry si pravdepodobne bude myslieť že to nie je sexy, keďže jemu sa páčia dievčatá ktoré ukazujú viac kože ako sa patrí. Presnou ukážkou je Linn.

Pípol mi mobil a okamžite som sa k nemu rozbehla. Bože, musím sa ukľudniť.

Od: Harry

Som tu ;) x

Nervózne som si dala mobil do kabelky a išla dole. Otec išiel našťastie spať, keďže bol unavený. Povedala som mu nech ma nečaká a že prídem domov v normálnom čase. Keďže nie je piatok a ani víkend, protestoval aby som nikam nešla a ostala doma. Našťastie som ho dokázala prehovoriť a to som sa nemusela ani tak snažiť.

Otvorila som dvere a videla som Harryho postavu opretú o jeho Range Rover. V ústach mal cigaretu a keď som podišla k nemu, hodil ju na zem. Z úst mu vyšiel dym a premeral si moju postavu.

Vďaka pouličnému svetlu som mohla vidieť, že ma oblečenú čiernu košeľu, taktiež čierne úzke nohavice a čierne topánky. Vyzeral sakramentsky dobre a ešte k tomu aj tak voňal.

„Vyzeráš dobre." prehovoril, čo ma donútilo vyhľadať jeho oči.

„Ďakujem." pípla som potichu, na čo sa Harry uchechtol.

„Niekto je tu nervózny, však?" spýtal sa s jeho typickým úškrnom.

„Ideme?" ignorovala som jeho podpichujúcu otázku, preto sa Harry potichu zasmial. Prikývol, preto som si sadla do auta. Harry potichu naštartoval a v aute bolo ticho, preto som sa rozhodla ho prerušiť.

„Kam to vlastne ideme?" spýtala som sa zvedavo a sledovala tmavú cestu, ktorú len osvetľovali svetlá z auta.

„K Liamovi." odpovedal a rukou si prešiel cez vlasy, ktoré vyzerali dokonale.

„K Liamovi?" spýtala som sa celkom nechápajúc, prečo tam ideme.

„Na párty." odpovedal, pri čom pretočil očami. Zamračila som sa nad jeho správaním.

„Aký blázon spraví párty v strede týždňa?" spýtala som sa.

„Liam." odpovedal Harry s menším úškrnom. Povzdychla som si a oprela sa laktou o okno auta.

„Ako sa má Marcel?" spýtala som sa po pár minútach, keďže nikto nič nepovedal.

„Vážne sa budeš pýtať teraz na Marcela?" spýtal sa jedovato Harry a celkom som bola prekvapená z jeho tónu.

Styles Brothers | h.sWhere stories live. Discover now