- 40 -

8.6K 663 47
                                    

Skutočne som bola rada, že ma Harry vezie domov. Predstava, že idem sama po tme domov ma desila. Bolo to od neho milé. Nezabránila som ani myšlienkam ako napríklad, že mu kazím plány alebo ho otravujem. Aj keď to bol on, ktorý ma proste z ničoho nič odviezol. Každopádne, bola som mu vďačná.

Oprela som si hlavu o okno auta a povzdychla si. „Si v pohode?" spýtal sa potichu Harry a zapol kúrenie, pretože v aute bola zima.

„Nie tak celkom." odpovedala som. „Keď som prišla za Soph, plakala. Niečo sa muselo stať." povedala som zamyslene a myslela na uplakanú tvár mojej kamarátky.

„Áno, všimol som si to." povedal a oprel si ruku o dvere, pri čom si zamyslene podoprel bradu. „Pýtal som sa Liama, ale ten mi len povedal že niečo dosral a viac mi povie potom."

Okamžite som sa na neho pozrela, pretože som absolútne nemala šajnu čo sa mohlo stať. Aj keď som z tejto informácie veľa nezistila, bolo to aspoň niečo. Zamyslene som ostala pozerať na cestu pred nami. Čo jej spravil? Čo sa mohlo stať?

„Nerieš to, určite si to vyriešia." prehovoril Harry, ktorý sa na pár sekúnd na mňa pozrel. Venoval mi mierny úsmev, ktorý som ňu oplatila. Snáď má pravdu.

Cesta netrvala až tak dlho, keďže sme išli autom. Harry zastavil auto a vypol motor. „Ďakujem za odvoz," poďakovala som s miernym úsmevom. „um, ideš dovnútra?" spýtala som sa hanblivo, aj keď som sa snažila aby to tak neznelo.

Venoval mi pohľad predtým, ako sa pozrel na hodinky ktoré mal na zápästí. Preštudoval si moju tvár, pri čom som sa snažila tváriť neutrálne. Úprimne, nechcela som byť doma sama. Často krát som naivná a nemyslím si, že dnes vôbec zaspím. Asi som moc neutrálne nevyzerala, keď nakoniec prikývol.

Prišli sme ku nám dovnútra, kde sme sa vyzuli a vyzliekli bundy. Vonku bola zima, nehovoriac hlavne o nociach. Naštastie doma kúrime a preto je po celom dome príjemné teplo. „Chceš niečo napitie?" spýtala som sa slušne a s letmým úsmevom.

Len zakrútil hlavou a sadol si na sedačku. Vošla som do kuchyne a spravila si jahodový čaj. Keď bol hotový, zobrala som ho do ruky a položila ho na stolík pred sedačkou. Sadla som si na sedačku, pri čom nás delil asi pol metra. Zapla som televíziu, aby nebolo trápne ticho. Mala som náladu na horúcu kúpeľ, kde si možem pokojne odpočinúť. Zišla by sa mi, aj keď som sa umývala ani nie pred tromi hodinami. Nechcela som tu však nechať Harryho samého, bolo by to neslušné. V televízii išla kravina, ktorá nás oboch nebavila. Zobrala som do ruky ovládač a prepínala rôzne stanice, až kým som nenašla vhodný seriál. Práve išiel další diel Game Of Thrones a nadšene sa pozrela na obrazovku.

„No tak, to myslíš vážne?" zakňučal Harry otrávene a keď som sa na neho pozrela, rukou si prešiel po tvári.

„Čo máš proti Game Of Thrones?" spýtala som sa dotknuto, aj keď to bolo z časti hrané.

„Koho zaujímajú seriály spoločné s históriou? Vyzerá to hrozne." pretočil oči a ja som spravila to isté. Práve sa na obrazovke zobrazili nahé ženy a cítila som, ako mi začali červenať líca. „Vlastne nechaj to. Začína sa mi to páčiť." povedal s úškrnom. Karhavo som sa na neho pozrela, ale aj keď ma videl periférne, nepozrel sa na mňa. Namiesto toho sa uškŕňal na obrazovku.

„Idem do sprchy." oznámila som mu a postavila sa zo sedačky.

„Prečo? Veď si to chcela pozerať." povedal s úškrnom a pobavene ukázal na obrazovku, kde boli nahé ženy.

„Prešla ma chuť." povedala som mierne znechutene. Zasmial sa, pri čom zakloniť hlavu.

„Môžem sa pridať?" spýtal sa a pozrel sa na mňa. Úškrn mu z pier stále nezmizol. Vyzeral drzo.

Styles Brothers | h.sWhere stories live. Discover now