53.BÖLÜM -FİNAL

25.9K 1.1K 129
                                    

Aslında final yapmak hiç aklımda yoktu son dakika oldu. Aklımda bir sürü senaryo vardı hikayeyi devam ettirecektim ama olmadı. Biliyorum bana kızacaksınız ama başka bir hikayeye başladım.Onuda okumanızı dilerim.Sizi seviyorum.Herkeze yorumları için falan çok teşekkür ederim.)

Biz hala birbirimize şaşkınca bakarken Yasemin araya girdi.'' Irmak,bu benim abim. Rüzgar.'' dediği an utançla kafamı eğerek kızarıklığımı gizlemeye çalıştım.''Memnun oldum.'' dedim yere bakarak. Hay ben böyle şansın içine sıçayım.

''Bende memnun oldum.Reg.'' diyerek sustuğunda kalbim ağzımda atmaya başlamıştı.Pislik ya.''Irmak ..adım Irmak.'' dedim hızla.Başını sallayarak gülmeye başladı. Bütün erkekler fırsatcımı ya. Hemen kötü halimden yararlan zaten.

''Irmak,biraz konuşalım.'' diyen Akın'ın sert sesini duyunca kafamı ona çevirdim. ''Tamam.'' deyip odaya ilerledim. Akın'da peşimden odaya girdikten sonra sinirle kaşlarını çattı.'' Sen ne yaptığını sanıyorsun? O piçin yanında ne işin vardı?'' diye tısladı.

''Annesi geldi ve onun zor durumda olduğun usöyledi.Sadece konuştuk.'' diye açıkladım hızla. ''Sadece konuştunuz öğlemi...Birde başka birşey yapsakdınız..'' diye bağırdı. ''Akın,ben oraya Burak için değil annesi için gittim.'' dedim sakin bir sesle.

''Sen hala o piçin adını nasıl ağzına alabiliyorsun anlamıyorum.'' diye bağırdı ve elini saçlarından geçirdi.'' Akın,neden herşeyi çıkmaza sokuyorsun anlamıyorum.'' dedim bende onun gibi bağırarak. Akın tekrar birşey söylemek için ağzın ıaçmıştıki odanın kapısı açıldı.

''Arkadaşlar yemek hazır.'' dedi Doruk. Akın cevap vermeyince ben ''Tamam geliyoruz.'' dedim. ''Bir sorun yok değilmi?'' diye sordu.Başımı olumsuz anlamında salladım. ''Yok.'' dedim.''İyi o zaman hadi yemeğe gelin. Bu arada Akın,sen Rüzgar'a lafmı soktun abi?'' diye sordu.

''Yasemin'in abisi olduğuna dua etsin piç. Doğa'ya yavşadı resmen.'' dedi.Akın'dan beklenecek bir hareket.''İyi yapmıssın o zaman.'' dedi gülerek Doruk. ''Birde Bora anlata anlata bitiremiyordu.Bumu yakışıklı? Yakışıklı görmesen inanacagız.'' dedi Akın kendini göstererek.

Doruk hak verir gibi başını salladı.''Aynen abi.Evde bu kadar taş varken o bizim gölgemizde kalır anca.'' diyerek elini saçlarına sokup çarpık bir şekilde gülümsedi. ''Ya kesin öğledir.'' diyerek dalga geçince ikisine bana döndü.

''Ne yani o bizden dahamı yakışıklı? '' diye sordu Doruk. Aslını söylemek gerekirse Akın'dan değil ama diğerlerinden kat ve kat yakışıklı. ''Saçmalama şaka yapıyorum. Sizden yakışıklı birisi olması için evrime kafa atması gerekecek.'' dedim gülümseyerek.

Doruk'da gülümseyip odadan çıktı ve kapıyı kapatdı. ''Ee affedildimmi?'' diye sordum tereddütle. ''Rüzgar denilen çocuğa gözünün kenarıyla bile bakarsan çok pis sorarım hesabını.'' Deyip kolunu omzuma attı ve beraber mutfağa ilerledik.

''Ooo Irmak hanım heleşükür teşfik edebildiniz.'' Dedi Bora. Gülümseyerek karşısına oturdum.Akın'da benim yanıma oturdu.''İşlerim vardı.'' dedim.Akın tek kaçını kaldırıp bana baktı.''Mesela.'' dedi beni sinir etmek için.

''Mesela....alışveriş yaptım.'' dedim. Akın gözlerini devirerek yemeğe döndü..Bana hala kızğındı. Ayağıma birşey elleyince kafamı kaldırdım. Rüzgar bana sırıtarak bakıyordu.Gözlerimi devirip dil çıkardım.

Piç bir gülümseme takılıp elini havaya kaldırdı ve işaret parmağıyla baş parmağını birbirine sürttü.Para istiyordu.Aman ne cimri çıktı buda ya. Omuz silkip yemeğime geri döndüm.

''Allah aşkına masanın altından ikide bir kim bacağıma dokunuyor.'' diye yakındı Bora. Gülerek kafamı Bora'ya çevirdim. ''Bacağınamı dokunyor birisi?'' diye sordum.Başını salladı. ''Evet başta iki kere dokundu sonrada okşadı.'' dediği an sinirle Rüzgar'a döndüm.

Ne yavşak birşey bu ya.  ''Herneyse ben doydum.'' dedim masadan kalkarak.Akın'da kalktı.''Bende doydum size afiyet olsun.'' deyip beni beklemeden oturma odasına geçti. Bende tam gideceğim sırada Berk lafa atladı.

''Irmak,Sabahki davranışım için özür.'' dedi. Başımı salladım.''Heh Adam ol şöyle. Bilip bilmeden artistlik yapma.'' dedim dalğa geçerek. Oda güldükten sonra oturma odasına geçtim. Akın koltuğa oturmuş kafasını arkaya atmış ve gözleri kapalıydı.

Gülerek yanına yaklaştım ve oturdum.''Film izleyelimmi?'' dedim heyecanla. ''Mesela.'' diye sordu.''Romantik komedi.'' dedim. Yüzünü buruşturdu.''Nefret ederim.'' dedi. ''Çok uyuzsun. Hiçbirşey sevmezmisin sen?'' diye sordum sinirle.

Kafasını hevesle kaldırıp piç bir şekilde gülümseyince gülerek önüme döndüm.''O sapık düşünceleri aklından çıkar ve hangi filmi izleyelim söyle.'' dedim. O arada herkez gelip yerlerine oturdu. ''Benim daha iyi bir fikrim var.Doğrulukmu cesaretlikmi oynayalım.'' dedi Yasemin.

Herkez hak verince Doğa bir cam şişe gitirdi ve masanın üzerine koydu.''Çeviriyorum.'' dedi ve çevirdi. Şişenin soru soran ucu Barışta cevap veren ksmı Bora'da durdu.

''Imm.Doğrulukmu ? Cesaretlikmi?'' diye sordu.Bora ğögsünü gere gere ''Cesaretlik.'' dedi. Barış piç bir şekilde gülümsedi. ''Ayağımı kokla.'' dedi Barış ayağını kaldırarak.Bora tam itiraz edeceği sırada Rüzgar ona dönünce pısırık birisi gibi gözükmemek için zorla kafasını salladı ve Barış'ın kokmuş, pis ayağını kokladı.''Iyyykkk.'' hepimizin ağzından bu kelime çıkarken Bora öğürerek lavaboya gitti.

Tüm gecemiz eğlenerek geçmişti. İlk defa Akın'ı bu kadar samimi bir şekilde gülümserken görmüştüm ve bu benim daha çok keyfimi yerine getirmişti. ''Neyse biz yatalım.'' diyerek ayağa kalktı Akın. Bende onla kalktım.

''Herkeze iyi geceler.'' deyip odamıza ilerledik. İkimizinde kafası  güzeldi. ''Benim çok uykum geldi.'' diyerek kendimi yatağa attım. Akın'da yanıma uzanıp kafasını boynuma gömdü. ''Her zaman böyle olalım. '' dedi. Gülümseyerek sıkıca sarıldım.''Ölene kadar.''  diyerek kendimi uykuya bıraktım. Umarım hiç ayrılmayız.

Son.....

Diğer hikayemede bakın lütfen.Hepinizi çok seviyorum.Bu zamaan kadar oy verip yorum yaparak beni mutlu eden herkeze teşekkür ederim.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Där berättelser lever. Upptäck nu