29.BÖLÜM-O mu? BEN mi?

35.4K 1.2K 85
                                    

ARKADAŞLAR BİRAZ GEÇ GELDİ KUSURA BAKMAYIN.

Multimedya=Irmak'ın elbisesi.

1.Gün Sonra

ANKARA

Yataktan yavaşca kalktım.Yolculuk beni baya yordu.Teyzemin arabasıyla geldigimiz için bir çok kez mola verip dinlenmiştik. Biraz annem biraz teyzem kullanmıştı.Ama çogunlukla annem kullanmıştı.Kendi arabamızda daha çok rahat edecegimiz için kendi arabamızla gelmiştik.

Ankara'ya ayak bastıgımızda cumartesi saat sabahın 06.20 siydi.Yorgun oldugumuz için bir otele gidip yatmıştık.Babam çok ısrar etsede  otelde kalmayı tercih ettik.Asıl dügün  pazar oldugu için cumaresi gitmemiştik.Zaten yorgun oldugumuz için otele girer girmez yatmıştık.Ve şu anda yeni  uyanmıştım.

Odada gözümü gezdirdim.Annemin ve teyzemin yatagı boştu.Komidinin üzerindeki saate baktım.Saat 20.15 geçiyordu.Bunlar nerede olabilirlerdi.

Balkondan gelen seslerle Kafamı oraya çevirdim.Balkonun kapısı yarım aralıktı.Kesinlikle benden habersiz orada ikisi keyif yapıyordur.Yavaş adımlarla balkona yaklaştım.Perdeyi azıcık aralayıp onlara baktıgımda annemin agladıgını görünce yavaşca geri çekilip şaşkınlıkla onları dinlemeye başladım.

''Abla neden böylesin anlat artık.''dedi teyzem.Sesi çok farklıydı ne düşündügünü anlayamıyordum.''Melek yok bir şey ısrar etme artık.''dedi. Annem  gözyaşlarını silerken.

''Nasıl bir şey yok ya!,Abla anlatana kadar seni rahat bırakmicam''dedi.Teyzem sesini yükselterek.Annem derin bir nefes alıp başını teyzemin omzuna koydu.Annemi hiç bir zaman böyle görmemiştin.

''O Ali'nin evlenecegi kadın yüzünden ayrıldık biz.. Biz evlendikten 1 hafta sonra o kadınla ilişkisi başlamış.Ben Irmak'a hamileyken o Yaren denilen kadında ogluna hamileymiş.O kadar zaman anlayamadım.Evliligimizin 3. senesinde o kadınla bastım onları.''Dedi annem.

Ben annemin söyledikleriyle şoka girerken annem daha çok aglamaya başladı.Yavaşca yere çöküp annemin konuşmasına devam etmesini bekledim.

''Yani ne o çocugun ne Irmak'ın haberi var olanlardan.Çocuk Ali'yi abisi olarak biliyor.''dedi. Babam bana o çocukdan bahsetmişti ama kendi oglu oldugunu söylememişti.

''P Peki o kadar zamandan sonra onunla tekrar neden evleniyor.?'' Diye sordu teyzem. Şaşkın oldugu her halinden belliydi.

''Biz boşandıktan sonra Gözlerden uzak hayat yaşamaya devam ettiler.Şimdi de herkesin bilmesini ve gözlerden uzak yaşamak istemedikleri için nikah yapıyolar. Beni en çok üzen kızımın yalanlarla büyümesi.  Babası pisligin tekiyken ona o kadar deger vermesi.'' dedi.

ArTık duyduklarım bana o kadar agır geliyorduki oturdugum yerden kalkamıyordum. Göyaşlarımı tutamıyordum. Babama olan nefretimi bagıra bagıra gidermek istiyordum. Yavşca yerden destek alarak  kalktım. Yatagın üstünden kot ceketimi alıp odadan çıktım. Çıkar cıkmaz göz yaşlarım akmaya başlamıştı. Şu anda Babama karşı hissettigim şey nefretten başka bir şey degil.

Kendimi dışarı atıp sakinleşmeye çalıştım.Yarım saatten beri bagırmaktan bugazlarım acımış sesim kısılmıştı..Telefonum yanımda degildi ve eminim annem meraktan ölmüştür.Oturdugum yerden kalkarak otele dogru yürdüm. Odaya çıktıgımda kapıya vurur vurmaz hızla kapı açıldı. Annem hızla kollarını bana sarıp beni içeri aldı.

''Neredesin kızım sen? seni ne kadar merak ettim haberin varmı senin?''dedi.Annem endişeli sesiyle. Derin bir nefes alıp kendimi yataga attım. ''Özür dilerim annecim,Ama şu anda çok uykum var.''Dedim.Annem üstelemek istesede ben gözlermi kapatıp arkamı dönünce bişey demedi. O dügünü babama zehir edecektim.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now