51.BÖLÜM-Ah bir Burak eksikti..

26.1K 1K 129
                                    

 Gif= Irmak

Bu arada bir Dahaki bölüm yeni bir karakter katılacak hikayeye.

''İşte bunlar memur bey.Kızımı zorla alı koyuyorlar.'' diye açıklama yaptı annem. Daha kapıyı açar açmaz annem konuşmaya başlamıştı..''Anne,Yok öyle birşey ya. Nerden çıkarıyorsun. Hem sen burayı nasıl buldun?'' diyerek annemin söylediklerini yalanladım.

''Irmak saçmalama hemen buraya gel. Senin ne işin var böyle serserilerle?'' diye bağırdı annem. Sinirle ben bağıracağım sırada polis araya girdi.''Lütfen bunlarla bizi meşgul etmeyin hanım efendi. Kızınız 18 yaşını çokdan geçmiş.Zorla alı koyulmadığı sürece bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok.'' dedi polis.

Gülümseyerek anneme döndüm. ''Kimse beni zorla alı koymuyor. Bir sorun yok yani.'' dedim igneleyici bir tonda. Annem sinirle babama döndü.''Ali, sende birşey söylesene yaa.'' diye yakınınca babam bana döndü.''Gel kızım evine dön. Arkadaşlarınla görüşmene izin vereceğiz.'' dedi.

''Baba,lütfen annemle anlaşamıyoruz. O beni anlamıyor. Rahat bırakın beni artık ya. Ben çocuk değilim. Bunaldım artık.'' dedim kendime acındırarak. Polisler iyi geceler deyip uzaklaşınca annem birden parladı.

''Irmak,saçmalamayı kes. Yürü eve gidiyoruz .'' diye bağırıp bileğimden tuttu.'' Ben hiçbir yere gelmiyorum. Bırak ya.'' diye bağırmama rağmen annem aldırmadan çekiştirti. ''Senin istemenle olmuyor bunlar. Hemen Denizli'ye dönüyoruz.'' diyerek tekrar çekiştirdiğinde Akın annemin bileğimi tutan kolunu tuttu.

''Anlamıyormusunuz. Gelmek istemiyor.'' dedi sakince. Annem hızla Akın'ın kolunu ittirip kaşlarını çattı.''Terbiyesize bak ya. Sen benden dahamı iyi bileceksin.'' dedi.'' Bakın saygısızlık yapmak istemiyorum ama ileri gidiyorsunuz.'' dedi Akın terbiyesini koruyarak. Aşkım benim ya. Ben olsam çoktan kadına ağzıma geleni söylemiştim.

 ''Ne yaparsın ya? Ne yaparsın?'' diye bağırdı annem. İyice ileri gitmişti ama. ''Anne, yeter artık ya. Sevgilime bağırma.'' diyerek Akın'ın kolunun altına girdim. ''Ne? Sevgilinmi?'' diye sordu babam şaşkınlıkla.

''Irmak, delirtme beni. Bundan sevgilimi olurmuş. Serserinin teki.'' diyerek Akın'a hakaret ettiğinde bütün sinirlerim gerilmişti. ''Kalbinizi kırmak istemiyoruz..O yüzden gidin.  Ve şunu unutmayın iyiki Irmak'ın annesisiniz yoksa.... '' deyip sustu.

Annem birşey demeden öylece bize bakınca Akın elimden tutup arabaya bindirdi. Barış ve Doğa'da bindikten sonra bara doğru ilerledik. Zaten bende keyif diye birşey kalmamıştı.

Bara gidene kadar hiç konuşmamıştık. Barın oraya gelince arabadan inip bara girdik. Ağrıyan başımı bu ses dahada ağrıtacaktı. Akın'a yaklaşıp ''Şu köşeye geçsek,Burada çok ses var.'' diye bağırdım. Başını sallayıp Barış ve Doğa'ya döndü.

''Millet biz köşeye geçiyoruz.'' diye bağırdı Akın. İkiside kafasını salladı.''Biz biraz dans eteceğiz.'' deyip piste ilerlediler. Bizde barın en kuytu köşesine gidip geniş deri koltuğa oturduk.

''Ne oldu moralin yok gibi?'' diye sordu Akın'ım. '' Yoo.Anneme bozuldum biraz.'' dedim iç çekerek.''Boşver sen onları ne içersin?'' diye sordu. ''Bira.'' dedim. Başını sallayıp garsona siparişleri verdi. Bir süre sonra  Kız kıvırta kıvırta geldi.''Buyrun içkileriniz.'' deyip önce Akın'a sonra bana uzattı.

''Saol canım.'' dedim gözlerini Akın'dan çekmesi için. Kız bana iğneleyici bakışlarını atıp arkasını dönüp kıvırta kıvırta gitti. Salak.''Ne o kıskandın galiba.'' dedi Akın içkisini yudumlarken. ''Sabahki olayı hatırlatırım.Tekrar kafana bardak yemek istemiyorsan kapa çeneni. Önüne bak.'' dedim sert bir şekilde.

LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016Where stories live. Discover now